Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Просто си преуморена и това е начин да си кажеш, че малко трябва да се поспреш и да си дадеш почивка, ма ти все се правиш, че не разбираш!  Wink
Хайде късмет в полицията!

Гушки на миличката Мила!  Hug

# 256
мдааа на мен не ми се видя позитивна....
майче,гледай да правиш неща,от които си доволна - или ги прави с кеф, или не ги прави
имам предвид р-ра на партитата, гостуванията на други партита и други странични неща
рабира се работата и полицията няма как да ги избегнеш и за тях е позволено да се помрънка Wink
като казахме коледа, може би ще си направим пак сладко коледно парти??  Flutter

# 257
  • Перник
Майче, гадна работа това с портфейла  Confused
А за разсеяността - кажи на личната доФторка, че не е от породените деца - аз нямам такива, но имам същите симптоми като теб. Поставила съм си диагноза "хронична умора"  Crazy Мислех да пия Сарженор по едно време, но се отказах  Confused
Айде, весело на вашето и всички останали партита  Wink

Ние с Калоян сме си вкъщи от миналия вторник - той вдигна малко температура, разкашля се, хрема се появи. От вчера и гърлото му е зачервено. Покрай него и аз изкарах 3 дни сболки в гърлото и ставите...ще се лекуваме до сряда и после - кой на работа, кой на детска градина. Тъкмо начи една песничка и едни стихче, и на - разболя се. Почнах да м давам и Респивакс, да видим дали ще има ефект...то вече е късно за него, но по-добре късно, отколкото никога  Mr. Green

# 258
и преди да е превалил деняt, да ви почерпя с по едно мохито за здравето на петранка, която днес става на 6.
имахме шумно, многолюдно и шарено хелоуинско парти. децата много се забавляваха, аниматорът се видя в чудо, родителите търпяха гюрултията - изобщо, получи се както си му е редът. твърде изтощително и гръмко за мен, но нали за децата го правим, а не за себе си. ако е за мен, знам как да инвестирам същите пари - купувам билет и духвам на някъде. ама децата искат зверилник и вакханалия, и не искат туй, дето ние го искаме. е, тая вечер успяхме да ги усмихнем за пореден път. шумно и широко при това  Laughing
сега ви желая лека нощ, че съм грогясала;

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 08:23 от маик

# 259
Честито ти пораснало момиченце, маик! Да е здрава, весела малката голяма красавица, а ти- все така да и организираш шумни и изтощителни партита!

За забравянето- и на мен ми минават такива мисли през главата. Мъжо ми се кара,че съм разсеяна. Аз всичко на бележки и напомнянки на телефона слагам и пак пропускам някои задачи, ужас просто.....Все си викам, че ще ми мине, ще стана по-концентрирана,ама цък. А преди въобще не бях такава разсеяна, мнгоо неща помня, пълня си главата с какви ли не глупости, но явно се е запълнила паметта  Mr. Green.
Децата ми са добре, на градина. Ники през ден учат стихчета, песни...много се радва в градината. Захващам се с работата, че изостана доста.

# 260
Майче, да расте здрава, щастлива и много обичана прекрасната Петра! Всички да сте здрави, а ти все така с хъс към купоните!  Hug  bouquet

# 261
Честито пораснало момиче, Майче, да расте умна и красива!
Намерих за позитивен начинът ти на мислене и изказване след всичките неволи, които са те сполетели!
 Да почерпя и аз по случай порастването ми, но няма да празнувам днес, а в събота, когато е и годинката....

Миличка ми е вкъщи- от два дни е с разстройство и повръща нощно време, така че си я отглеждам вкъщи- много ми е весело. Сутринта ме събудиха в седем без нещо да ми честитят празника Laughing

# 262
Все така да растеш и хубавееш, и да си мноооого здрава и мноооого щастлива!  Hug  bouquet

# 263
Aaaaa още една рожденничка имаме, страхотно!

Честит ти рожден ден, Мая! Здраве, любов и много да те радват двете моми и мъжо. Весел празник!

# 264
  • Пловдив
Ох като споменахте рожденни дни и Коледа,направо незнам тази Коледа какво ще му взимаме на нашия батко newsm78
На него най-любими си му остават коли,коли,и пак коли,незнам вече колко има Simple Smile
разни игри незнам доколко ще са му интересни,а и сега с бебето е малко трудно той да се занимае с нещо различно от нея,преди дни тя направи годинка и получи доста играчки,еми той си играе с тях повече от нея.Куклите ги съблича,приспива,храни,с музикалните й играчки си играе,бута й уолкъра.

Вашите дечица с какво си играят най-много на тази възраст,какво искат като подаръци за Коледа???

и още един въпрос имам-на каква възраст децата научават часовника -т.е. да познават колко е часа?

# 265
ами петра е на 6 и още не вдява нищичко. е, като види '14.53' ми рецитира 'четиринаЙсет и пеДесет и три', но изобщо не знае какво значи. наскоро си говорихме с другите майки на 6-годишни, че масово започваме да им подаряваме ръчни часовници за разни поводи, за да започват да вдяват идеята за 12/24-часовия цикъл. никоя от нас още не е успяла да обясни на детето си обаче. т.е. ние обясняваме, но те абсолютно не вдяват нищичко.

камен не си играе с игачки. с никакви. и аз спрях да купувам. има траен интерес към рисуването, обожава да ходи на театралната школа и се справя чудесно с всичко, свързано с движение (но пък го мързи, няма спортна злоба и му писва бързо да надбягва/надскача/надплува другите, та затова не го пиша спортист). сега за РД на петра подарихме на децата ролери и кънки за лед - камбата се справя с ролерите хич не-зле. > това може да е чудесно решение, ако детето е двигателно по-скопосно. за коледа специално вече имаме снабден скейтборд за начинаещи - голям, силиконови колелета, гумирано покритие, но подозирам, че ще му писне бързо. купихме още летящия череп, който рекламират сега по ТВ-то (комсед, 50% намаление =16 лв.), както и калейдоскоп - имам чудесни спомени от детството си. взех и микрофон със стойка (комсед, 50% намаление = 21 лв.) - и без туй децата непрекъснато ми изнасят рецитали и сценки - поне да има помощен материал. това ще е от нас за поводите - за дядо коледа в детската и у нас; от бабите/лелите/вуйчото нямам никаква идея какво да искам. вещите стават твърде много и твърде излишни...

честит изминал рожден ден. здраве, усмивки и красоти пожелавам. и по-малко болни деца!

# 266
Хихи тъкмо на мира й взех ръчен със смърфиетка:))) нз кога ще разбератколко ч и тн. Не им е необходимо засега, тъй чевсе едно
Имаме микрофон със стойка от мин коледа - кеф:)
Има семейни игри яки от сорта на домино,пепеляшките от майтойс,майче, някаква с маймунки съм набелязала. Мира си има баба от америка върнала се вече с куп куп подаръци отбаба и леля:)средкоитобалеринска рокличка за мира и цял балетен наръч неща вкл. Рокля закуклата,която е американска от попреди и там има двуетажни магазини целите само за кукли;))) куклата ни вече си има и кученце:)
Аз тръгнах на актьорска школа за възрастнинепрофесионалисти
хеххехе свежо и голям ми е кеф:)

# 267
  • Пловдив
Маик интересни идеи за подаръци,той Ради от доста време ми показва скейтборд,но мен ме е страх да не си пукне главата Simple Smileзащото по принцип си е доста див Grinning
с този калейдоскоп какво се прави?
колелото го кара както той казва "като луд"

вчера го питах какво иска за Коледа,засега едно от нещата е маска-едни страшни в Хиполенда хареса,и му казах да я иска от дядо Коледа.За рисуването -Ради поне още няма такава страст-колко фулмастери ,колко книжки съм изкупила,не го привлича,може сега като ходи по-често на градина да му хареса.
а за часовника питах,защото и Ради не го познава,но завчера гледах играчка часовник,на която пишеше за 2г +,със  звук учи детето на часа,а 2 г е доста малка възраст за това

# 268
ами калейдоскопът нищо не прави всъщност - създава красиви цвени (магически) картинки. с всяко завъртане на ринга се получават нови картинки. ето тук има изображения на картинките: http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0% … =1280&bih=649 , а тук даже видях, че продават комплекти от вида 'направи си сам': http://www.littleowl.bg/bg/product/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0% … %D0%BE%D0%BF.html
помня, че като дете много си играех с подобен калейдоскоп, ама стар и древен - от едно време; свирках и с хармоника и святка с едно фенерче. последните 2 нещица вече съм подарявала на моите деца и пожънаха огромен успех, така че сега остана само първото Simple Smile
аз вчера пак наминах през комсед и тоя път купих кристали (намалени от 12 на 7 лв.), вулкан (пак от 10-11 лв. на 6), оранжерия (18 > 10) и още 1-2 комплекта калейдоскопи за подаръци. направо се разорих с това комседско намаление. да приключи утре, че да приключа и аз с харчовете..

и като говорим за намаления, да кажа, че в хиполенд има 50%тно намаление на част от обувките - купих например бенетон за 13 и 17 лв., с което досъсипах бюджета и излязох на дефицит  Rolling Eyes имаше изгодни и фишер прайз, но не бяха удачни номера обаче -  извън тези, които аз взех, обувките бяха или твърде малки - 20, 24 номер, или твърде големи - над 33;

# 269
Малко да раздвижа темата и с извинение за голямата патерица нямах нет, да почерпя за порасналото ми малко момиченце Димана- сладурана, която в събота на годинка стана!

Общи условия

Активация на акаунт