Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 520
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Перник
Ех, кино, кино.....за децата, незнам, но на мен как ми се ходи на кино  Mr. Green. Никита не съм я водила все още, но знам, че ще се впечатли много и после ще иска постоянно да я водя.

И аз от това се опасявам  Mr. Green

# 106
Добре дошла при нас, Зори! Поздравления за тройката- сигурно е много забавно, а и моето теле е на 5-ти 5-ти Peace

Аз не се обаждам за срещата по причина, че не знам дали ще сме тук. Много бих искала да се видим, но като се разбере нещо конкретно ще видя дали ще мога да дойда. Доколкото разбирам за тази неделя се говори в Арената така ли??? Мила не е ходила на кино, но не пречи и ние да направим сефтето..

# 107
  • На морето!
Симеон също ходи скоро за първи път на 3Д кино. Гледахме филм за едно костенурче. Той се радва, гони рибки и костенурки с ръце, сваля и слага очилата, за да усети разликите и.... заспа. Толкова му беше.  Mr. Green

# 108
  • Перник
Симеон също ходи скоро за първи път на 3Д кино. Гледахме филм за едно костенурче. Той се радва, гони рибки и костенурки с ръце, сваля и слага очилата, за да усети разликите и.... заспа. Толкова му беше.  Mr. Green

Много сладко  Grinning Представих си Мони как гони рибките  Laughing Калоян би говорил само за това поне 4 дни след преживяването.

# 109
Ходихме в неделя на риба на един гьол до Челопечене и наистина хванахме 3 малки щуки. Мила рибарката веднага прояви рибарския синдром и докато стигнахме до София щуките вече бяха станали огромни, а на другия ден госпожата посрещнала таткото с думите: "Големи риби хващате, бе тате!" Може вече да са станали на кит- знам ли Laughing

# 110
Не съм писала отдавна - само да се оплача Калоян се изтърси жестоко от колелото и си падна на главата. не се разминахме с Пирогов, но се отървахме само със сериозно рани по лицето и челото, които сега още сълзят и хващат кора. в пирогов казаха, да не мажем с нищо, ама аз нещо не хващам вяра - все пак това е лице

за кино - ние си ходим, но много зависи от филма. На Рио много се радва, сега чакаме Маккуин 2

# 111
Ох, милото....ще слагате каска. Аз съм станала доста страхлива и като купихме колело,след това и каска взехме. Ама и тя е една шарена, красива,тромбата също,дори и ръкавици за каране имаме. Не че ги слага ръкавиците, но първоначално много им се радваше, щото са отрязани,т.е. вижда се върха на пръстите. Сега всяка вечер карам колело с нея тук на село и тя поздравява всички баби и дядовци, маха им и вика: здрасти, рядко им казва- добър ден.
Аууу, Габи гушна възглавницата на земята и заспа. Мислех,че се преструва,ама-не. Явно е по-хладно там, че иначе е голяма жега.

# 112
 Grinning И аз в тия жеги много уважавам матрака на земята, а и като сложиш някой крак на пода си е благинка.  Laughing

Добре дошла, Зори!   bouquet

Какво става със срещата, ще я правим ли? Къде, кога?
Ние на 2.07. живот и здраве ще ходим на Белмекен за две седмици, лечебно за Мила и отпускарско за нас.

Хай, ти напоследък само с някви болежки се включваш, добре, че не е толкова често!  Hug

На кино още не съм я водила Мила, оф нещо ми е много трудно с организацията  Embarassed , нали все по някви лекари се влачим и просто за друго не ми остават сили... седи ми се вкъщи!

# 113
  • На морето!
хай,  Hug Симеон скоро си пукна главата в градината, а този вторник някакво детенце му бръкнало в окото с пръчка, та са ми съвсем пресни тези изживявания. Аз също съм притеснителна и колело задължително кара с каска, ако не беше такава жега щеше и с наколенки и налакътници да е, но ми е жал да го тормозя, а и без това целият е в рани.
Януш, да знаеш как завиждам за селото и за общителното дете. Моето е ужасно срамежливо, много, много срамежливо- хората му се радват, говорят му, а той се скрива зад мен. Много рядко поздравява и то само в магазина-продавачките и разни хора, които добре познава по физиономия. Надявам се да отмине, но предвид възрастта му и нулевия напредък- едва ли, но, както казва една позната "това да му е". Иначе е палав за 3ма, вкъщи не спира да говори, вече се и заяжда, когато е крив, проявява невероятен за възрастта си сарказъм и чувство за хумор и у способен да те разсмее с 2 изречения, театралничи и мисълта му е бърза, но- домашен герой. Навън на непознати не обелва и дума.
Хахах, сега пак прочетох за Мила и се смях, бързо усвоява уменията на истинските рибари  Laughing
Като чета всички предстоящи отпускари ми става толкова отпускарско, но трябва да се връщам на работа...

# 114
Menina, Мила се отрака след появата на Боримир. Стана постепенно. Някак като не е изцяло вниманието за нея и, като че започна да компенсира с други хора. Сега има моменти, в които не мога да я изчегъртам от махленските баби, заприказва се с непознати, на моменти чак ми става неудобно, като се лепне някъде...  Laughing

# 115
Менина- на село си е  много хубаво,спокойно. Но ми липсва и големия град.
Никита си е срамежлива. Само, когото си хареса с него говори. На село и казах, че хората се познават и тя явно затова реши да поздравява всички наред, че и ги заприказва,ама и те нея де  Wink.....Онази вечер пита една баба: ти имаш ли си момиченца? Ние сме 2 момиченца, ама габи няма каска и още не може да кара колело като мен Mr. Green.
Мая- разсмя ме с тези риби. Браво на Мила, ще прави компания на баща си.

# 116
страшни жеги, не се живее. уж лятото навън аз все вътре на хлад гледам да стоя.
Ася - ще кажеш как е на Белмекен, само хубави неща съм чувала, но така и не съм стигала до там. В жегите там ще е рай.

# 117
страшни жеги, не се живее. уж лятото навън аз все вътре на хлад гледам да стоя.
Ася - ще кажеш как е на Белмекен, само хубави неща съм чувала, но така и не съм стигала до там. В жегите там ще е рай.
На Белмекен през зимата е неземна красота, сега ще видим и през лятото как е.

# 118
мале а аз си мислех че само при мен е с пукната глава.Добре че е каката да помага че иначе ще изтрещя.и като знам че и още веднъж ме чака същото ми побелява главата.Май всички са толкова палави.каката не беше така

# 119
привет на зори, добре дошъл на тодор и всичко най-добро на всички останали  bowuu

ние сме здрави, върнахме се от море мнооого отдавана, животът ни завъртя,много работи ни се случиха и ни се случват, и изобщо - искам да ми е скучно. сега например у нас има двойка индийци - много са хем готини, хем смешни. гледам ги и ги слушам с интерес. вегетарианци са, не ядатмесо и нищо, производно от живоните (яйца например), но пък пият мляко; никога не са пили алкохол - в техния щат бил и забранен впрочем, но е интересно да се знае, че дори там, където алкохолът бил разрешен, 3 дни дни в месеца - в тия дни,  когато е определено, че се получават заплатите (явно датите са едни и същи), та в тия 3 дни магазините се затваряли, за да не си харчели хората целите заплати за пиячка. много странни хора са тия. бих им отишла на гости. и на тях, а и другаде бих отишла.
- за децата нищо различно не мога да кажа - камбата яко е застъпил рисувателната вълна. още се влачи с фейски маскараден костюм у дома, но вече го облича през ден - демек, има напредък. петра е проклета и манипулативна и много ме дразни, но пък аз опитвам да не бъда арбитър в отношенията им - в края на краищата човек е манупулатор, ако отсрещната страна му позволи да е такъв. демек, ако камен реагира адекватно, сестра му няма да го командори, анли така. и се намесвам само ако съвсем засека прекрачване на границите;
хай - лошо е това с падането. не знам дали каската ще помогне; аз лично каска не съм купувала (имаме за ски, но не и за колелета), но моите деца не са и твърде активни с колелетата си всъщност...
менина - и аз мисля, че не е мерило това поведение сега. аз бях много отракано хлапе. после с времето много се промених - ставах все по-притеснителна и все по-затворена. така че това, какво е детето сега, не показва какво ще стане после, като порасне. ей ме на - затворен и вглъбен човек съм - нищо общо с отраканото лъчезарно хлапе от преди 25-30 години. променят се се хората, та и децата се променят. може пък да стане гениален творец-артист-художник Wink
нин - ти пък какво чиниш в рига? браво! и аз съм чувала хубавинки за там...
при мен нищо ново. май съм в дупка - сатурнова ли, каква беше не помня - тая пред-рожденската. то при мен всяка година така става. все нещо ме прихваща по това време на годината и почвам да се въртя, да мисля, да смятам, да разсъждавам. не спя добре тия дни освен това, но може и да не е от дупката, а от жегата. и за да ми е по-интересно, в понеделник идва майстор. ще строим 2-3 гипсокартонени стени и ще надребним пространството у дома. така ми е мъчно... така харесвах големите стаи, многото прозорци, високите тавани, липсата на вати, а сега ще надребним въздуха за 1 врата повече (сиреч стая). все се успокоявам, че децата скоро ще искат да имат тяхно си лично пространство, че така или иначе е въпрос на време да се наложи поне врати да сложа у дома, но всъщност хич не си вярвам и изобщо не искам да правя подобни реконструкции. явно един ремонт също може да се окаже част от порастването..

мога обаче да се похваля с мъничка племенница на име Ели. роди се преди 2 дни и тежи едва 2400, но е доносена и здравичка. просто е мъничка. чакаме да я изпишат. по тоя повод ще купуваме някакъв скъп подарък (не знаем още какъв), така че, ако паразуваме от Марсел, със сигурност ще подминем 100те лева лимит. та, ако пазаруваме от там и ни разрешат да ползване стаята за партита, ще дам индикация да харесаме дата..
толкова. лягам, че петъците тотално ме съсипват - това плуване насред най-голямата жега тотално ме изпива.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 07:00 от маик

Общи условия

Активация на акаунт