не разбрах твърде идеята ти за 'голямата' и 'малката' група - може би при вас са смесени
...
янче - желая успех, спокойствие и здрави нерви с новите начинания. у нас нали и двамата сме свободни професии, та ми е ясно много добре колко стрес може да събере човек както в периоди на суша, така и в периоди на много работа.
...
полу-връзка споменавам, че много искам да ида в индия, както и да видя непал, монголия и камбоджа

Майче, и аз много не разбрах за групите в градината, но мисля да ида да си поговоря с директорката по въпроса. Не ги разбирам много тези работи, 'ма ми се губи някъде една група
А защо пък да не го вземат в училище? Аз имах колежка в университета, която беше почнала училище точно на 5 години и беше студентка на 17 И аз имам светъл пример със свободна професия у дома и затова още търпя тормоза в администрацията....до есента, после си взимам шапката и си тръгвам. Снощи заявих на мъж ми, че ще му се наложи вероятно той да ни издържа на 100 % известно време

И аз искам в Индия и Непал. И на Еверест

периоди са, нормално е, да търсиш граници и т.н., трябва да се продължава с обяснения от наша страна, "сърденки" и т.н. и с мноооого търпение ще мине