Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Перник
Най-после и изтърсакът на темата стана на 5 години! За Калоян това беше голямо събитие - от месец разказва на всички как става на 5  Simple Smile Е, отбелязахме събитието подобаващо. Нямам снимки от черпенето в детската градина само. Ето останалите, за който не е видял  Grinning
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2980630169597.107254.16 … &l=7d1fdb77fd

Яна, прекрасни сте на снимките от сватбата. Булката също  Heart Eyes

"Ео Дент" на д-р Павлов хвалиш, а? Той ми е съгражданин. Вадил ми е мъдрец. Така, както е специалист хирург, аз успях да му изкарам акъла, като в една ей такава жега като днес му припаднах на стола  Mr. Green Много добър специалист е, и мисля, че си подбира и хората, които работят за него добре.

Станела  Hug радвам се да те "видя". Тези дни се бях сетила за мамите, които вече не пишат в темата и ето, ти се появи  Grinning

# 631
и аз наскоро се сетих за миленка и лейди лу (с нейните близнацо-тризнаци  CrazyLaughing

мисля, че тази тема е супер разлята и мудна - тая тема е от миналия май и още не сме минали 50те страници за заключването й. струва ми се, че повече надничаме във ФБ, отколкото ук и може би е време да се 'пренесем' там. освен това, модераторите тук навярно ще ни архивират от другата година или поне ще слеят всички отчетни от набор 2007 - все пак всички ще сме предучилищна и вълненията не са толкова силни като да имаш бебе и да се нуждаеш от ежедневно споделяне.
какво ще кажете - да си направим ли скрита ФБ тема, а?
и без това останахме едва 10-20тина динозаври тук...

за децата - доврецът на децата е добра алтернатива като за деца, които няма какво да правите. е, не е върхът, но и цената е супер, така че претенциите не требяа да са твърде големи. за да осигуря разнообразие на децаа, започнах да ги водя на плуване 2п./седмично. обедната жегата с 2 деца + тежка раница много ме измаря, но пък маймуните са на съвсем-съвсем малко от самостоятелното плуване, така че жертвата си струва.
сега е моментът да кажа, че има места в служебните групи по плуване - дето струват 44 лв. за 2 посещения/седмично с треньор. за информация, на мен 1 посещение за дете ми е 9 лв, което прави 72 лв. за месец, ама сме се хванали с тоя треньор и не е редно след 3 години да сменям мацката.
щях още да пиша, ама ми звъннаха по телефона и ме спешиха нещо. отивам да копая по-енергично;

# 632
  • Перник
...какво ще кажете - да си направим ли скрита ФБ тема, а?

Ако знаеш как се прави това, аз съм ОК.  Peace

# 633
  • България
Стана ми тъжно за темичките ни тук, но .... аз  също съм постоянно във ФБ, така че нямам против - но незнам и аз как се прави, всъщност май миналата година правихме такова нещо във връзка със среща на съучениците - слагахме и стари снимки - ако не можем обаче знам кого да попитам....
Много занимания за децата организирате... Коко отива на Силистра след първи юли - за два месеца - така че неговото забавление ще е баба му ... Къде ще ходите на море - ние май тази година ще импровизираве- тръгваме и докъдето стигнем ... планувала съм си отпуската за началото на август ... мисля си нещо за северното черноморие- че от петнадесет години ходим все на юг, а пък и ще е по близо до СС - че упражнението Сф-СС - Лозенец ме уморява доста - заради факта, че детето ни е на 500 км.
Само да споделя и още нещо - Коко е много общителен - с всички магазинерки  се заприказва и с хора по улицата - завързва постоянно нови приятелства - но ми се стрива, че и доста наивен - но няма никакъв срам ... от една страна това ми се струва нормално - имайки впредвид собствената си особа - нопонякога се страхувам някой да не го заблуди и излъже - недай си боже....
А и друго се сетих - събирате ли стикерите от Билла - голяма офанзива ни е обхванала да ги съберем- на работата колежките  т.е майки всеки ден разменяме стикери - ходим със едни списъци и отмятаме - разменяме - обменяме.... голям смях - днес и майка зарибих и бабите за почнат да разменят стикери .... иначе книжката е страхотна и Коки нучи много неща за животините

Олях се - ама да стигнем до 50 - та страница - просто трябва да пишем по често.
Приятна вечер.

# 634
Сладурани, чета ви перманентно:) да знаете и ви мисля! Но мн мн не ми се пише.  Hug Hug

# 635
Хм, аз досега устисквам и не се регистрирам във ФБ!  Crossing Arms Имам съпротиви и го бойкотирам. Зяпам снимки през този на Емо и ако се пренесете там не знам... Sad

Като стана дума за снимки - Януш много сте хубави   bouquet  освен, че малките ти принцеси много си приличат и ти и сестра ти също! В първия момент като видях сестра ти, се зачудих дали не си сложила снимка от твоята сватба.  Grinning

Да е жив и здрав и изтърсакът Калоян  Hug , голям мъж станал и той вече!  Heart Eyes

Здравче, не се измъквай с едно изречение ми вземи да сложиш и някоя снимка!  Hug

В конната база ходихме само ние да си използваме капарото. Като качиха Мила на коня, отначало се стресна и беше аха аха да се откаже, но после взе, че й хареса, та сега май ще ходим веднъж седмично докато сме в Сф.

Опитах се да кача малко снимки в Снимка.БГ, но нещо не се получава и вс снимки от преди не ми се отварят. Confused Ще пробвам на друго място и после ще пусна линк.

Лека и спокойна нощ от мен!

Ето малко снимки и от нас smile3509

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 03:08 от pochti_bezobidna

# 636
Мила е станала една чаровна малка госпожичка  Heart Eyes Борко пък-мъж и половина, а мама се е стопила Hug
Майче, нямам против група във фейса, но май нямам никой от тук. Свърнете, за да се включа.
И благодаря за инфото за плуването, тъкмо умувахме къде да я запишем беше ни дала телефона на вашата треньорка, още ли са при нея

# 637
още сме при ненова, да. тя е пич и си върши добре работата. малко ми е скъпо, откак плащаме за 2 деца и то за 2 п./седмично, но няма да спроменям правилата в края. телефонът й го нямам вече, защото няколко пъти си губих апарата и с него изчезваха всичките ми координати. след 1вото губене просих номерата на хората, но след 2рото ме хвана срам. след 3тото вече имам само 30-40тина номера на хората, на които (се налага да) звъня най-често и толкоз. ако много настояваш, днес ще я питам, но не ми се иска, че наистина ме е срам.

а ася си е такава кльоща открай време. поне по коледа такава си беше. аз зимата качих 3и малко кила от трудно свалените 12 и много ме е яд. ама както ме е яд, така нищо не правя. честно казано, писна ми да съм на режими и да следя днес луна ли е, въглехидрат ли се яде, мина ли 6 часа и т.н. така че ще си стоя с тия 3 кила в плюс и ако тялото ми благоворли по някое време да ги пусне, ще ги пусне. ако не, ще си ги нося гордо и толкоз;

за ФБ аз не настоявам твърде. просто напомням, че скоро ще архивират темата и тогава или ще трябва да пишем в общата за набора, или ако искаме да сме си само ние, да намерим друг начин да списваме. има и скайп-групи. това също е вариант, въпреки че не е много удобен.
за ФБ и аз не знам как точно се организират тайните групи, но със сигурност не е трудно - все пак ФБ не е само за завършили кеймбридж и вярвам, че с малко пооглеждане на настройките, ще видим откъде и как става. с другата отчетна си имаме такава група и там си се питаме и поддържаме контакти. даже по списък в групата сме 28 мацки, което е супер много - минали са 7 и половина години време, откак започнахме ноемврийската тема на '05; тогава бяхме около 100, а сега сме 27 - това си е повече от 25% поддръжка и е наистина много;

# 638
Майче, защо да ни архивират? Аз мисля, че са минали в архив, защото никой не пише. Гледам 2005 и 2006 още са си активни.  newsm78

А кльоща не може да се отнесе към мен, просто не съм толкова кръгла, както бях последно като се видяхме с Мая, но тогава бях и в 9 месец бременна, та нормално...  Laughing

# 639
има ли ги? не знаех. в края на миналата година имаше една дискусия - тръгнаха да сливат отдванашните отчетни (2005та) и всички се раззяхме, че не искаме. модераторите казаха, че не сървърт (?) не можел да понесе толкова хабене на място. пък дадоха за пример как в 2005та имало само 1 тема за цялата година за всчики от месеците (както ние - от миналия май не можем да свъшим една тема), което хабяло ресур, и след като така малко сме пишели, то значи не сме имали мужда от отделна тема. и ние в тоя момент някъде се изнесохме във ФБ. има си отделна предучилищна тема, която си е обща и тя по презумпция си е за предучлищния набор (тая година - за набор 2005, но от наесен нали и нашите ще са предучилищници);
та не знам.

да, и аз не харесвам много 'изчезнала' или 'смалила' като глагол за отслабването ми. как така съм 'изчезнала' като съм 67 кила? ми много съм далеч от изчезване даже. уви!

# 640
  • Перник
Ася, много хубави снимки!
Майче, ще се напънем да зпишем темата, колко му е - някакви си 7 страници ни остават  Grinning

Супермама, и ние събираме стикери от Била и имаме доста повтарящи, съответно и доста липсващи в албума, но май няма с кого наоколо да разменяме  newsm78 Готино е албумчето, наистина.

И Калоян е общителен и несрамежлив, пръв притял е на всички продавачки, сервитьорки и т.н. персонал по обектите, които сме посетили повече от веднъж. В кварталния магазин ни посрещат с "Оооо, Калояне, здравей"  Mr. Green Но си има и хора, които от пръв поглед не харесва и се държи направо грубо и невъзпитано с тях.
На море не знам дали ще ходим тази година, но при нас по принцип всичко се решава в последния момент  Crazy

# 641
Правенето на затворена група не е трудно, правих такава за градината, ако кажете и за нас ще направя, а не се имам за много светната в компютърните тайни.
Майче, ако искаш ще ти дам номера на Ненова, аз все още го пазя Laughing . Утре пътуваме за Ловеч и като се върнем ще й се обадя, още веднъж тенкс за инфото.
И ние събираме заветните стикери от Била и изобщо не се бях сетила да потърся тук такава тема- естествено, че има и доста напреднах с нейна помощ.

# 642
ми тя ненова е до края на юни - няма смисъл да й звъниш сега, защото останаха 4 тренировки още и надали ще вземе нови деца. а и ако сега почвате, 'що не почнете в групата за деца, която е към БСФС - тя е 2 пъти по-евтина (карта за 8 посещения =44 лв.) и навярно успеваемостта е същата. освен това работи до края на юли. а ненова е супер, но е външен треньор, което оскъпява тренировката(1 посещение = 9 лв.)  Peace
а телефона й ще го искам септември, когато ще звъня да запазвам места за следващата учебна година. сега и да го запиша, пак ще си загубя апарата и после пак старата песен ще пея;

# 643
вие планирате 2 предучилищни или някой от вас се чудят дали не от другата есен 1ви клас?
аз мисля, но не виждам защо мисля, определено съм за 2 предучилищни
аз самата съм април и съм тръгнала на 6 и половина, но ми е струва по-детство да се тръгне на 7 и половина

аз мога да направя група, няма проблем, само да решим
остава си затворена само за нас

# 644
да, и аз не харесвам много 'изчезнала' или 'смалила' като глагол за отслабването ми.
хаха, интересни думи,не ги занех, но ме развеселиха. Мъжа ми все да не казвам 'отслабвам', a 'оформям се' или 'вталявам се'. Аз никога не съм спазвала диети. По постите по Коледа поотслабнах и при алергиите( тогаз пък колко неща не се ядат и няма как да не отслабне човек. Слава Богу само миналата година бяха).

И ние събираме стикери от Била и имаме поне 10-на повтарящи се. Но не сме им чак толкова запалени по тях. Супермама- ако искаш ще ти напиша кои номера имаме Wink
Ники е много срамежлива и ще попита за нещо, ако и е особено и много интересно. Иначе пък обича екстремни спортове и даже лекарката вика, че е противоположно на нейната кротка и срамежлива душа. Габи обратно-все заприказва хората, изпросва си някои неща, директно си ги иска и аз все и правя забележки.
Мъжо за риба, аз излизам с децата да се поразходим.

Общи условия

Активация на акаунт