Помощ в търсенето на работа - 11

• 53 678
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да "повдигна духа" с нещо смешно (ако не беше тъжно...):
http://www.jobs.bg/f1130291
Така де, винаги има и по-зле.
Нито е смешно, нито тъжно. Какво искате за 1-2 ч. работа през ден на някоя млада пенсионерка?
Просто това е реалността - има такива заведения. Преди време скъпия беше доставчик на храна от ресторант в Дружба. Пуснаха подобна обява и бабите от квартала заформили опашка от кандидатки. Избраната идва, позачиства, измита, изпива си кафето с колежките и си заминава.
Говорила съм с нея - доволна е, изкарва някй лев и има контакти с хора.
Иначе през работното време други си поддържат хигиена на заведението.

# 121
Обявата е трагична....Не знам защо Джобс ги пускат, но аз лично бих обявила проблем с обявата ако бях кандидат.

# 122
# 123
 Жените, които почистват жилищните входове взимат по-малко за доста по-голям обем работа.

# 124
Парите са окей, ама правопис, структура, начин на писане на обявата....

# 125
На кое по конкретно ви е смешно и тъжно ? newsm78

# 126
 Е, аз преди време разглеждайки обяви, все още имах работа, попаднах на обява в jobs, в която имаше безумно много изисквания, но бяха написал "висше образУвание". Но понеже тогава нямаше опция просто да пишеш на подателя, а само да кандидатстваш- аз кандидатствах със забележка, че просто искам да ги посъветвам да поправят грешката си. И вече бях забравила за това, когато след няколко дни се обади собственикът ми да се извини, да сподели, че не е писана от него и да ме покани на интервю. Но аз си имах работа и отказах. Щом HR  е пуснал обява с такава грешка, какво да коментирам повече...това абсолютно не е техническа грешка.

# 127
Като стана въпрос за Jobs,вчера прочетох една обява за продавачки.Работа на смени,в неделя едната работи,другата почива.Следващата неделя обратно,което означава един ден почивка през две седмици.Та се зачудих има ли жени,които биха работили с това работно време.И въобще до колко сте готови да правите компромиси.Работа с цената на всичко,за да не е без нищо,или не съвсем?

# 128
Обявата е трагична....Не знам защо Джобс ги пускат, но аз лично бих обявила проблем с обявата ако бях кандидат.
Аз същото го помислих, но нямах вр. да разгледам как.

# 129
Като стана въпрос за Jobs,вчера прочетох една обява за продавачки.Работа на смени,в неделя едната работи,другата почива.Следващата неделя обратно,което означава един ден почивка през две седмици.Та се зачудих има ли жени,които биха работили с това работно време.И въобще до колко сте готови да правите компромиси.Работа с цената на всичко,за да не е без нищо,или не съвсем?

Сестра ми, зълвата и племеницата работят като продавачки в хранителни стоки. Сестра ми работи всеки ден от 15 до 23 часа, в събота и неделя от 7 до 23 часа, а в понеделник и вторник почива. Заплата - 350лв. Зълвата работи всеки ден от 7 до 19 часа, почива две недели в месеца, заплата -600лв. Племеницата работи всеки ден от 7 до 18.30 часа, почива всяка неделя, заплата - 550лв. Навсякъде е горе-долу така. Надявам се да съм ти била полезна по някакъв начин с тази информация Mr. Green
П.П. Ах, да, забравих да уточня, че всички се водят на 4 - часов работен ден и ги осигуряват на минимална заплата. Работи се на всички празници като обикновен работен ден.

# 130
И аз, ако нямам друг избор, ще бачакам и без договор даже.....

Защото и да се опълча, какво ще постигна--най-много да ме изхвърлят и да вземат следващата....

# 131
Някакви идеи за надомна работа от "проверени" фирми...
Благодаря Ви.

И аз се интересувам, но що фирми съм проверила, една реална не излезе. Незнам как става набирането на персонал за тези дейности, а все чувам, че някой работи такава...

# 132
И аз много съм се чудила как стават нещата. Май само с познати може да се стигне до проверена фирма, а много често никой не иска да сподели, за да не се накачат още хора....

# 133
Повечето надомни на които съм попадала са свързани с дистрибуция на козметика или хранителни добавки,но това за мен не е надомна.

# 134
И въобще до колко сте готови да правите компромиси.Работа с цената на всичко,за да не е без нищо,или не съвсем?

Определено, ако нямам избор, бих приела и работа с два почивни дена в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт