Помощ в търсенето на работа - 11

• 53 697
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Точно където трябва
През джобс-а.

# 286

Натискаш бутона "кандидатствай по тази обява" и после какво се случва?

# 287
  • Точно където трябва
Аз си я изпращам, с това нямам проблем. Като я отварям за преглед снимката си е точно на място. Но който я получава, получава 2 файла - със снимката и с СВ-то.

# 288
Аз си я изпращам, с това нямам проблем. Като я отварям за преглед снимката си е точно на място. Но който я получава, получава 2 файла - със снимката и с СВ-то.

А сигурна ли си, че не трябва да е така?

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 15:46 от celika

# 289
  • Точно където трябва
Ами да, така ми казаха.

# 290
Ами да, така ми казаха.

А тези дето са ти получили СВ-то така, другите СВ-та по друг начин ли ги получават?

# 291
  • Точно където трябва
Ами няма как да разбера...

# 292

А как разбра, че твоето го получават така? Simple Smile

# 293
  • Бургас

А как разбра, че твоето го получават така? Simple Smile

И моето СV го получавам като 2 файла /пращам го на мейла си/, но според мен при всички е така. Peace

# 294
  • Точно където трябва
Изпратих го на една приятелка, която да го препрати където трябва, тя ми каза, че се получават 2 файла

# 295
Ами да, така ми казаха.

А тези дето са ти получили СВ-то така, другите СВ-та по друг начин ли ги получават?

Да, вече така се получават. И аз не знам защо.....

# 296
здравейте!
имам въпрос-търся си усилено работа и пращам съответно СВ-та -даже искам да ви благодаря за предишните темички където бяха обсъдени "дупките "в стажа и аз позапълних моите в СВ-то ...но това е отделна тема...
та въпроса ми е-юли месец завършвам висшето си образование живот и здраве но до тогава си се водя със средно...реално погледнато...завършила съм само семестриално засега ..та какво да пиша с СВ-то -средно или вече бакалавър???сами се сещате че второто много вдига възможността за работа казано по-простичко!
има и нещо друго-има работни места за които съм направила едно както му казвам аз-просто СВ и то е за по-обикнвени позиции като продавачка например -там в него аз не споменавам че уча и че съм работила в банка например...защото според мои познати така съм си вдигала много акциите и никой нямало да ме наеме защото при първа възможност за по-добра работа работодателя ще се уплаши че аз ще напусна....е редно ли е според вас това което съм направила-да пускам за по-хубавите обяви по-хубавото СВ а за по-обикновените -по-простичкото СВ?аз се страхувам че може да се оплета кое къде съм пращала после.... Crazy-дано съм обяснила правилно!
и последно -аз съм от Ямбол по принцип и живея в Ямбол -та ако някой има някакво предложение за работа моля да помогне!

# 297
БЛИЗНАЧЕ, аз бих ти препоръчала да пишеш "образование еди_какво_си - семестриално завършено"
Добре си направила със СВ-тата, защото в Ямбол сигурно е много трудно да се намери подходяща работа и трябва да се започне от някъде. Само гледай да не се омоташ наистина. Може да имаш едно, на което пише само средното и друго, на което пише висшето. За работата в банка - не знам. Аз бих я написала и в двете СВ-та, но може би по различен начин.
Нормално е да си променяш СВ-то в зависимост от позицията, за която кандидатстваш. Аз също го правя.

# 298
мерси СЕЛИКА значи е нормално Laughing-какво да правим -в тези времена...така се пренастройваш
иначе аз така съм писала в по-хубавото Св-семестриално завършила...просто се чудих правилно ли съм го направила..но ти ми отговори  bouquet

# 299
ще ви чета, имам какво да науча
успех на всички търсещи!

Общи условия

Активация на акаунт