Отговори
# 135
Попълвам термините. 100 страници обаче трудно ще изчета, който иска да си напише датата на термина и ще я коригирам.

# 136
  • Beyond the Frontiers
vagabond, нормално е. Не е приятно и за партньорите, ама е така.
Иначе, къде ти беше работа за краставички да споменаваш....аааа. Сега ще опразня шкафовете да търся, ужас.

# 137
Браво момичета,много сте активни,за разлика от мен Confused.Аз даже не успявам да изчета всичко,което сте споделили. Няма с какво да се похваля,преди седмица бях на преглед, ехо графа отчете 6г.с.и 6 дни,гинеколожката каза,че е рано да се види сърцето.Деня в който отидох при нея,влизам в кабинета и казвам  че съм за установяване на бременност,а тя ме пита"ще го раждаме ли" и аз така се ококорих Close.В първият момент не разбрах какво иска да каже,а тя жената понеже бяхме цялото семейство видяла, че имам вече две деца и едва ли не отивам правя аборт.После ми стана смешно.Искам да попитам дали някоя от вас се е ориентирала към женска консултация.За сега съм избрала да хода в болница Вита.Предните два пъти ходих в Шейново,но не ми се иска пак там.

# 138
dekemvri2011 Термин-02.12.2011 от Варна първа бременност
Благодаря ти предварително.
Мисля си обаче още да не слагаме бройки на мамите и бебчетата,че още е рано,да изчакаме 12г.с ...не че съм много суеверна но все пак...

# 139
здравейте мами,много сте активни докато попрачета страниците който изпусна в предната тема и те направили новааа и цели 10 страници изписали бравоооо Simple Smile  Laughing Laughing  Hands Clap
Иначе и аз да поздравя създателката на тази групичка... заглавиетоо картинките са перфектни  newsm20  Hands Clap  Hands Clap
Хареса ми идеята да си имаме албумчета в който да се виждаме кой колко е надебелял, кой се е разкрасил и кой погрознял от бремеността, снимки от видеозони и т.н. аз съм за с 2 ръце!!!
И като за финал да ви се оплача на работа ме надушиха май че съм бременна защото спрях цигарите и постоянно тъпча нещо (глад голям) и незнам какво да кажа, хем не се крие такова нещо хем е и рано .... Whistling за сега им казвам: " И да съм бременна преча ли ви" или "Човек огладнява а като огладнее яде,а цигарите са 5 лв" как ви се струва дали успявам да замацвам положението с тея реплики  Laughing newsm62 newsm62
Хайде стига съм се обеснявала целувки на всички и до скорооо !!! ааааааа и по кротко мами по по -малко пишете Simple Smile  Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug

# 140
  • Бургас
Чочито, съжалявам, знам какво изпитвая миличка  Hug Кураж Simple Smile и много любов ти желая  Hug

аз току-що сгънах един буркан кис.краставички и сока му Embarassed Не знамех, че ще ми се наложи да давам пари за туршия и да ми е толкова сладка  Grinning

Ох, нашият татко си мисли, че се преструвам че ми е зле Shocked ooooh!
Защото съм си била говорела с моите приятелки по скайп и ми нямало нищо, смеела съм се, а пък с него не съм искала нищо/под нищо се сещайте какво/ да правя  #Cussing out
На мен наистина ми е зле  Sick Най-добре ми е да си лежа...И постоянно, вси4ко ми мирише... Sick включително и той, даже и аз самата си мириша и едвам се търпя...
Нормално ли е това бе мацки?!...Чак пък толкова ли?!..Все ми се плаче - за мама, за татко, за приятелките ми, за децата им, все рева, ужас някъв Crazy
И като пия вода ми става по зле, отколкото ако не пия...

Не се притеснявай, и аз съм така- неприятно ми е даже от детето ми  Confused, та какво остава от баща му. Всякакви миризми ме дразнят- омекотителя не мога да го трая- имам една пералня от два дена и само като си помисля, да отваря пералнята и ми се гади. Чинии мия веднъж на ден, поради същата причина. От 3 дена започнах  да връщам по веднъж на ден- та програмата вече е пълна  Sick

Искрено се надявам да продължи само до 4-я месец, че ако е до 9-я - ще се гръмна направо  Rolling Eyes

# 141
  • Beyond the Frontiers
Въпрос - в първия пост виждате ли надписа и цифричките за датите - при мен излизат само надписи.

# 142
Войаджър  аз виждам някакви иконки 'Image hosted by Tripod' - явно нещо снимките, които се опитваш да сложиш не сработват или знам ли... под снимката с коледното бебе започват тези иконки и чак до списъка с мамите. Не виждам дати

# 143
И аз също виждам само това...

# 144
За протокола: първа бременност, термин (за сега) 12 Декември 2011, София Praynig Heart Eyes

# 145
Чочито, много съжалявам и много те прегръщам! Скоро пак ще си щастлива и с пълно коремче, ще видиш! Hug

Относно термините, аз утре ще разбера своя, доки ще каже. Стискайте палци, както се казва и се надявайте заедно с мен утре да долетя тук с добри новини. baby_neutral newsm17

# 146
Чочито съжалявам за случката. Не се отчайвай-знам какво е. Бързо се оправяй и стискаме палци скоро отново да се зарадваш  newsm51 newsm51 newsm51

# 147
Зузи ти във Варна при кого ходиш и къде? Аз до скоро бях във Варна та затова питам.

Лека нощ момичета. Отивам да си пия хапчетата и лягам, че вече 2-е не виждам :*

# 148
За моя термин по калкулаторите (всички възможни) - 11 декември. Днес обаче АГ каза че по документи ще го пусне 14 декември. Моята линийка ще си остане по моите изчисления. Heart Eyes

# 149
Втора бременност по калкулаторите излиза на 06.12.2011 ,а док. още не го е изчислил.

Общи условия

Активация на акаунт