Отговори
# 255
Здравейте,аз съм новичка Simple Smile и съм в 6 седмица и 5 ден ,обаче мн ме притеснява,че почнах късно да я пия тая фолиева киселина ,и днес забравих да я пия и съм на работа,случвало ли ви се е да я пиете по-късничко?

# 256
ФК се пие 1 път дневно, не е задължително непременно да е в един и същи час. Simple Smile

# 257
Здравейте искам и аз да се включа при вас.
От скоро разбрах  , че съм бременна и много се зарадвах от новината. Това ще ми е втора бременнос и се надявам всичко да мине нормално .......... надявам се че приемате нови кандидат мами в групичката си

# 258
Относно фолиевата киселина  , първият път като забременях не бях в България и нямах възножнос да я пия през целият първи триместър та ми се събира някъде към месиц да съм я пила.Слава богу нямах проблеми и датенцето ми е живо и здраво ОК. Сега започнах да я пия значително по - рано в 5 седмица. Ако си изпуснала да я пиеш веднъж не е фатално , но е важно да се пие всеки ден важно е Simple Smile

# 259
Lyubi , като ти гледам двете линийки  и мойте са почти същите....... какво съвпадение

# 260
Здравейте и от мен!
Аз също бих искала да се включа в тази тема, тъй като и в мен "живее декемврийска мъничка душица" Laughing
Сега чета различни сайтове и се чудя къде да се запиша за наблюдение на бременността, защото бих искала лекаря, който ме наблюдава да ми проведе и раждането.  Засега ходя на прегледи при д-р Персенска в клиниката на Малинов, но скоро ще трябва да се преориентирам другаде, тъй като те са специалисти при репродуктивни проблеми и след като "стане работата", те препращат към други болници.
Моля ви, ако имате някакви впечатления или сте чували добри отзиви от някой за определени лекари и болници, да ги споделите. Аз лично се колебая между МД, Шейново и Токуда.

# 261
Аз пък днес като станах имах едно придърпване в лявата част на корема, близо до пъпа. Бебата е точно там разположена. Усещах го като се движа и като си пипнех корема на това място усещах нещо като лека мускулна треска. Сега се поуспокои положението, но от време на време пак много леко ме боцка. Доки каза, че сега се образувала плацентата и от това съм имала такива усещания. Някоя от вас имала ли е нещо подобно?

# 262
Stefiart, осенила ни е музата по едно и също време и двата пъти  Laughing

# 263
Емилия, добре дошла!  Hug
Аз лично за болница съм се ориентирала вече към Токуда и то най-вече заради това, че там е най-доброто неонатологично отделение в цялата страна. Също така има страшно добри лекари, добри условия и нормално човешко отношение.
Знам, че в МД и Шейново са много добри лекарите също, но такива ужасии съм чела за отношението им към пациентите там и за битовите условия, че никога не бих си го причинила това.  Peace

Само не съм си избрала още кой лекар точно да ме следи, ама ги оглеждам сега кои са най-добрите там и ще избера до следващия ми преглед

# 264
Stefiart, осенила ни е музата по едно и също време и двата пъти  Laughing

моята линийка,ако си направя такава е абсолютно същата като на Lyubi
първа бременност ми е

и мен ме боде от време на време ама на мен ми казаха,че матката растяла....
мерси за отговорите за Ф.К
много съм притеснена дали всичко ще мине наред и много ме е страх,понеже няма кой да ми помага,така че ме извинете ако питам малоумни въпроси,понеже не мога да изчета всичките коментари и мнения Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 16:56 от aivito

# 265
Ее да се успокоя и аз, че и мен ме придръпва чат пат и ме пробожда и аз все си мисля че е от това че съм притеснена, пък то растяло  Rolling Eyes Crazy Flutter
Днеска при нас е дъждовно, облачно и аз цял ден съм в леглото.
Ох, дъха в устата ми е ужасен от нищо не се оправя... Sick Тези хормони ще ме довършат  Mr. Green

Запечените, оправихте ли се? Hug Mr. Green

# 266
aivito, споделяй и питай спокойно-затова е темата. Въпреки, че вече веднъж съм минала по този път, аз все още имам въпроси. Ще си помагаме взаимно, а дано накрая при всички резултата е чудесен  Praynig

# 267
Значи да не се притеснявам от моите си леки болежки, придърпвания и дискомфорти. Ох, добре, че ви има, момичета. Толкова успокоително си действаме една на друга.

# 268
А само аз ли имам кофти дъх бе хора?! newsm78 Не помага нищо  Close

# 269
А само аз ли имам кофти дъх бе хора?! newsm78 Не помага нищо  Close

На мен ми е горчиво в устата само, но може да е от цигарите, които спрях точно преди месец.

Общи условия

Активация на акаунт