Отговори
# 375
Успех A_vagabоnd, ще стискам палци всичко да мине успешно, и да не забравиш да се похвалиш  Wink

# 376
Здравейте мами!
Много сте бързи. Нямаше ме няколко дена а сте изписали толкова страници  Heart Eyes докато ви изчета мина обяд
Относно секса- на нас ни е забранено а и желание от моя страна почти никакво. От време на време губя и апетит а понякога съм като хала Embarassed Гърдите ме болят постоянно, мързи ме и искам само да лежа. Добре, че мъжо е на работа по-цял ден та не ме вижда как се въргалям в леглото по цял ден  Rolling Eyes Добре, че поне не ми се гади непрекъснато и не   Sick
Ако някой има повече информация за МД софия относно цени и други такива нека да сподели. Аз на там съм се насочила за сега. Мерси предварително.

# 377
Здравейте, мами,

Да не отиде на почивка човек, не мога да смогна.....

Витамини на мен лекарката ми ми изписа освен фолиева киселина и неоксид, което е а, д, и е, нищо друго и си ги пия.
Мързела лееееекичко започва да ми отшумява, но все пак се уморявам твърде бързо  Sad
Аз съм на лекар чак на 28 и вече нямам търпение, тогава ми каза лекарката че трябва да правим изследване за Даун, но вече нз кое е имала предвид ФМ или онова с А...., все му забравям името, вече искам да си видя бебо, мъчно ми е за него  Hug

За секса, мисля че и някъде по-напред писах, но при нас си е редовен, и двамата изгаряме от желание, мнг се радвам за което, че и ако той беше спрял.... и без това не мога да се понасям, поне това че събуждам желание у мъжа си все още ми дава някакво самочувствие.

Гърдите ми са едни голеееееми, радост за мъжа ми, по принцип съм с мнг малки  Embarassed

Мисля че общо взето в поседните темички се включих.

Честито на всички новодошли, видели сърчица и т.н. На онези, които все още чакакт успех и да мислят положително  Hug

# 378
Здравейте на всички.

искам да се включа кьм групата ви, защото и аз сьм бьдеща декемврийска мама.

последният ми цикьл беше на 23 март и термин за раждане се пада на 28 декември.

миналата седмица бях на лекар, ембриончето беше около 7-8 мм.

надявам се всичко да вьрви леко и декември да имаме здрави бебчета. а и 1 вметка на 39 години сьм Simple Smile има ли и други мами ентусиастки Simple Smile леко бременеене Simple Smile

# 379
Днес и аз ходих най-сетне на лекар.
Чухме сърчицето, страхотно е. В 7 г. с. съм с термин 25 декември. Мъничето е 1,03 см.
Някой знае ли какво значат съкращенията на снимката, като OB, MI, TIS и другите такива?
Благодаря предварително.

# 380
Пижо_ не се шашкай толкова много заради дегана,защото те и в болницата като влезеш пак в системата това слагат при бременните които мн повръщат.А и по добре малко деган от колкото да се обезводниш-то това си е нож с 2 остриета.
Момичета аз днес пак ще ходя на преглед след обяда към 6 така,че стиснете по едни палчета за мене.До сега ми беше едно такова спокоино,а сега взе да ми се свива корема.Дано да видим и ние вече  Heart

# 381
Жоржита, стискам ти всичките си палчета. Да видиш днес сърчицето и непременно се похвали. Hug
Добре дошла  RollingStones. Чудесен термин!
За секса, употребяваме го с удоволствие. Като се замисля, всъщност малко сме го поукротили напоследък, но и аз се чувствах много изтощена през последните седмици. Дано това отмине по-скоро.
Гърдите ми не са се променили. Все още кърмя малкия сутрин и вечер и вероятно това е причината. Очаквах млякото да намалее и да спре постепенно, но ето че влизам в третия, а все още няма такива признаци. Дали ще се отбие сам мушмурока, чудя се  newsm78

# 382
  • Beyond the Frontiers
Така и аз минах преглед днес, сърчицето си е ок  Laughing, качила съм 2 кила за 3 седмици Sad Поповата лъжичка спеше, но докторката я поразбута, та ми помаха с ръка  Laughing каквото може да се види, видяхме - има крака, ръце и гръбначен стълб. За другите неща 19-22 седмица на ФМ.
Единственото проблемно е, че кръвното ми беше 80 на 40. На мен ми е тежко на работа, вярно в офис съм и седя, ама по-скоро предпочитам повече движение, че като щъкам не ми се гади толкова или по-скоро не го усещам толкова. Пуснаха ми един месец болнични, че да ми отмине малко. За съжаление това силно обърква плановете ми за пътуване до Турция другата седмица Cry

# 383
gala-2002 ей такива витамини пия https://www.prenate.com/prenate/PDFs/PRENATE_DHA_PI.pdf, доктор ми ги изписа по рецепта, а това са глупости за тезата че им растът големи главите и стават огромни бебета ако се пият витамини, от личен опит ще ви кажа, че не е вярно, и с първата си бременност пих и даже и докато кърмех, и знаете ли дъщеря ми се роди 3,850кг с нормална глава, аз нямах проблеми с косопад или зъби след това Peace не ви навивам, но просто искам да ви успокоя, че ако решите да пиете витамини се консултирайте с доктор, защото те знаят кои витамини да ви дадът Peace

# 384
И аз се включвам Simple Smile На 36, втора бременност. Много е хубаво заглавието на темичката Simple Smile

# 385
Мимето* гледам че в тези витамини се включва и фолиевата киселина. Означава ли че не пиеш отделно фолиева?

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:04 от gala-2002

# 386
Мимето* гледам че в тези витамини се включва и фолиевата киселина. Означава ли че не пиеш отделно фолиева?

не отделно не пия само тези витамини, те имат достатъчно вътре Wink

# 387
eто ме и мен с огроооомно закъснение.....не успявам да Ви изчета и да се вместя Simple Smile Надявам се всички да са добре, усмихнати и щастливи....

# 388
fifi някой беше казал че оксилококцинум може да се пие, но най-добре звънни на доки.
Svitun добре дошла!!!!
RollingStones ние сме с почти еднакъв термин, моят термин според доки е на 29.12, последната М беше на 22.03
Galactic Voyager почивай си, ,мила, аз съм чувала, че всякакви аномалии в кръвното са очаквани, но е необходима почивка. сестра ми имаше проблеми с кръвното, но всичко си е ок и с бебка и с нея  Hug
jiorjita чакаме те да се похвалиш със сърчице. силно стискам палци !!!!
A_vagabоnd как мина прегледа?
Lady Vi честито сърчице !!!! за съжаление не мога да ти помогна със съкращенията. защо не опиташ да ги напишеш в гугъл да видиш какво ще ти излезе.
galkata77 не се притеснявай !!! раничко е още, особено ако и ову-то е било по-късно ембриончето е много мъничко още за да го видите. Ако много се притесняваш отиди на друг лекар за който знаеш, че има по-добър ехограф, но също може да не се види. Просто трябва търпение всичко ще бъде наред.

Аз днес съм мега изнервена - всичко ме дразни.   #Cussing out На работа сто пъти ми вдигнаха нервите с простотии и направо така се замислям дали да не си взема няколко дни отпуска или болнични. Още почти на никой не съм казала за нашата радост и всички ми вдигат нервите на макс. Нямам търпение да си се прибера на спокойствие и да изгледам един разтоварващ филм с милото.

# 389
Здравейте мами,
честито на всички чули сърчице. Аз утре съм при доки стискам палци да се наредя и аз сред вас. Нещо ми е притеснено напоследък усещам едно постоянно придърпване в яйчниците и започвам да се притеснявам. Има ли някоя от вас подобни болки? Дали е нормално? Гади ми се рядко, не повръщам, единствените сигурни признаци са гърдите които много ме болят. Нямам търпение да дойде утре.

Общи условия

Активация на акаунт