Отговори
# 435
момичета много съжалявам за тия , с които трябва да се разделим  Cry стискам палци в най-скоро време пак да сте в редиците на бъдещите мами  Praynig

# 436
А ние е моя мъж се изпокарахме. Той не ми вярва, че чак толкова не мога да хапна и дори помириша повечето неща. Едва имам сили да се движа вече, трудно ми е да вдигам и малката. Днес сложих да сготвя едни сармички, дано успея да хапна от тях. Излиза, че аз съм супер безотговорна майка, защото не мога да готвя повечето неща за за детето си и не се грижа добре за бебето в мен Sad

# 437
Lyubi,глупости говориш.Как така безотговорна майка.И аз от 2 месеца не готвя почти.А бях ги свикнала моите мъже постоянно да има топла манджа.А на теб хубаво ли ти е да ти е все лошо и да не можеш да помиришеш и хапка.Не си и помисляй изобщо такива глупости,а мъжа ти ти дължи едно огромно ИЗВИНЕНИЕ!

# 438
ееее Люби твоя мъж си заслужава да му удариш един бой  Laughing тия маже не стига че само гледат всичко отстрани , ами даже и не вярват кво ни е  Laughing 

# 439
и аз страшно бързо се уморявам нещо... Вървя доста бавничко, а преди какви преходи правих и бях като стрела  Mr. Green  Сега се влача направо ама няма как, много се задъхвам. И у нас стълбите до 5-тия етаж мноооого бавничко и с почивки ги качвам и въпреки това пак ми се разтуптява сърцето.

За миризмите и аз не мога да ги понасям, а и ги усещам от 100 метра. Докато стигна до работа и поне 10 пъти ми се повдига от разни пържени риби, силни парфюми и потни хора  Sick
Днес номера с лимончето сутринта пак проработи  Party

# 440
На мен ми се гади от сокчетата в стъклени бутилки, тип Капи и Присън. Май само от това...

Иначе съм се разготвила супер яко тия дни. Друг път не мож ме накара да сготвя, с триста зора се наканвам... Сега супички, манджички...  Grinning Днес лозови постни сармички ми се приядоха.

# 441
Струва ми се, че започва да поотминава гаденето ( ПУ- ПУ), но една седмица бях развалина. Предният път имах далеч по-леко гадене. За този период наистина си го отнесе яко мъжа ми, не  мога да отрека, че върши всичко вкъщи, но явно му е писнало Sad Днес намерих сили да мина  с прахосмукачката и след час вече не си личеше- малаката разпиля кафе в кухнята, натрошени солети по пода и други екстри. Абе не си личи, че върша каквото и да е.А дори прибирането и сгъването на прането ми тежи...

# 442
Мен не ме е домързяло още да готвя, но пък проблема ми е в това, че не знам какво ми се яде, което си е много гадно. Постоянно разпитвам майка ми и приятелки какво ще готвят, че да ми се прияде уж и на мен нещо, но....  ooooh! Само салати и плодове ми се ядат.

# 443
Здравейте, аз да се обадя, че съм добре..дано вече нямаме загубени бебчета Praynig.

# 444
  • Бургас
Моя мъж и той си мисли, че се преструвам- не вярва, че може чак толкова да ми е зле, че да не мога да стана цял ден  ooooh!
При него със сигурност дава отражение и това, че предната бременност не се спрях до последно, а сега всяко действие ми коства неимоверни усилия  Tired
Не сме останали гладни, без чисти дрехи и поне веднъж на седмица пускам прахосмукачка, но за повече немога и да си помисля даже  Embarassed

Иначе гаденето си продължава с пълна сила, което не ми пречи да съм напълняла доста. За съжаление във всички магазини ми мирише и незнам как ще се насиля, да остана в някой повече от 2 мин, за да меря нещо  Joy Явно и пазара ще остане за по-добри времена.

Днес ходих за кръвните изследвания- оказа се, че съм си забравила личната карта, и неможаха да ми пуснат кръвната група, та ще ме бодат пак  ooooh! Не е лесно да си бременна  Crazy

# 445
Здравейте момичета, не съм се включвала с новата тема все още,със сигурност не е от липса на желание.Напоследък не мога да се позная,незнам какво да очаквам от организма си Simple Smile Гади ми се от компютър и телевизор.Преди не ставах от компчето ама ...  Rolling Eyes Бяхме с приятели на почивка през миналия уикенд за празника , и сякаш неразположението ми свърши нацяло,няколко дни се чувствах все едно не бях бременна Simple Smile И си бях решила , че "трудния" период мина... но уви Simple Smile Когато се прибрах в София - същата работа, като си стоя вкъщи ми става много зле.
А за домакинската работа - оставила съм всичко на произвола на съдбата  #Crazy Преди готвих всеки ден , сега за последния месец и нещо дали съм сготвила и 2 пъти незнам. С чистенето голям зор, много ми се вие свят , за мързела да не споменавам, мъжа ми помага от време на време , ама май неговия мързел е повече и от моя  Laughing  Да не споменавам , че почнахме и ремонт...
Успокоява ме моята комшийка , тя е в 6-тия месец и е толкова енергична, казва че има сила цял хотел да изчисти  Laughing Дано и на нас да ни дойде пауъра по-нататък .
Иначе за бебо нищо незнам и това много ме тормози, още не сме чули сърчице,защото бяхме на консултация през 6-тата седмица и док ме извика отново през 10-тата,което идва края на май... нямам търпение.... Heart Eyes

# 446
здравейте момичета,май тази умора е навсякъде.донякъде е виновно и това пусто дъждовно време.два дена пече сутринта и етопло,а вечерта студ.останалите дни дъжд Close
аз вече навлязох в 11г.с. и взех все повече и повече да се задъхвам.от компа мн ме боли главата,телевизора яко ме дразни.най ми допада да се разхождам навън,ама в тоя дъжд още повече ми се доспива Thinking
сега ми се появиха едни кофти пъпчици около носа,по рано ги мажех с чаено дърво,но сега само като го помириша ми иде да  Sick
да чукна на дърво,дано и за напред да е така,нямах досега позиви за повръщане и не съм повръщала,но пък гърдите ми са станали супер твърди и болезнени #Crazy
утре съм на преглед при доки,тъкмо да си видя резултатите от кръвните и урина тестове.и да чуем тея сърчица най сетне.стискайте палци Praynig
пак заваляяяя,егати кофти времето........ Close

# 447
Здравейте!
Един глипав въпрос ще задам. Simple Smile Защо от вчера линииката ми стои на 7 седмици и 2 дни?
Нетрябваше ли днес да е и 3 дни?

# 448
ами тия линийки , са малко странни, по някое време на деня ще ти се смени  Grinning

# 449
Момичета, вчера едва оцелях на работа - толкова зле не ми е било.Заспивах на бюрото, не можех да се движа от безумна умора и се чудя как се прибрах до вкъщи.
Кога ще отмине всичкото това неразположение - нямам търпение.

Izkushenie не се тревожи за случилото се. Сигурно е за добре. Спонтанните аборти говорят, че има сериозен проблем с плода. По-добре така. Следващият бебок ще е здрав и силен.

Днес съм малко по-добре, ама въобще не ми се ходи на работа. Но ми е неудобно да си взема болничен. Още съм с неясен статут - ще раждам или не - и не съм казала на никой в работата. Да не им създавам допълнителни вълнения. Факт е , че определено имам нужда от почивка.

Знаете ли на колко често е ОК да се прави ехограф на бебо. Аз се притеснявам, че следващите 2седмици съм на 3прегледа при 3различни доктора - да не вземе да му стане много ехограф на малчо.

Общи условия

Активация на акаунт