Отговори
# 600
Здравейте, момичета,

Толкова ме радва днешното слънчице, особено, като и аз съм като изцедена като цяло, а от мрачното време още повече ми е криво. Кръста мен ме боли от самото начало, и аз се замисля хдали не е твърде рано, и какво ли ще е когато реално започне да ни тежи коремът, но се успокойх виждайки, че и в това начинание не съм самичка, благодаря че ви има  Hug

Моя мъж, засега проявява разбиране, но аз мнг мрънкам, станала съм досадна и сама не мога да се понасям, я не ме гушкал, я не ме целувал, ужасна съм #2gunfire

Честито, *Teddy*, изпълнен с любов и разбирателство семеен живот ви желая  bouquet, обнадежди ме, че и моят мъж може да ме изненада.... Rolling Eyes

# 601
Така като гледам покрай имената на бебетата трябва да почваме да мислим  име и за нова темата  Laughing Laughing Laughing

# 602
---пола -немога да определя какво искам мониче или момче каквото дойде. Wink
---пъпките- май така като гледам какво сте писали излиза че която е била със суха кожа тя има проблем с тях  newsm78
---умората-охххх ей тва направо ме сасипва вече.нищо не ми се прави,мъжа ми мисли май че майтап си правя от 4 дена грам не си говорим направо полудявам.Той си мисли че се лигавя като му казвам че не ми се прави дадено нещо-мисли си че му правя напук,а на мен ми е толкова трудно-немога да му обясня. Cry Cry Cry

Опитай да му обясниш спокойно и подробно какви промени настъпват с теб и защо. На тях им е трудно да разберат нещо, което не е свързано точно и само с тях, такива са си.

Май е крайно време да се направи тук подфорум и за бъдещите татковци, за да се образоват и те. Ама тези мъже нищо не знаят за бременността и раждането и не се и интересуват. Моят също не ми вярваше в началото, че съм изморена и т.н., но откакто сестра му му обясни как се е чувствала в двете бременности, и откакто видя малкия човек на прегледа, си промени малко гледната точка. Значи аз се лигавя, но щом сестра му каже - наистина е така  fight

# 603
---пола -немога да определя какво искам мониче или момче каквото дойде. Wink
---пъпките- май така като гледам какво сте писали излиза че която е била със суха кожа тя има проблем с тях  newsm78
---умората-охххх ей тва направо ме сасипва вече.нищо не ми се прави,мъжа ми мисли май че майтап си правя от 4 дена грам не си говорим направо полудявам.Той си мисли че се лигавя като му казвам че не ми се прави дадено нещо-мисли си че му правя напук,а на мен ми е толкова трудно-немога да му обясня. Cry Cry Cry

Опитай да му обясниш спокойно и подробно какви промени настъпват с теб и защо. На тях им е трудно да разберат нещо, което не е свързано точно и само с тях, такива са си.

Май е крайно време да се направи тук подфорум и за бъдещите татковци, за да се образоват и те. Ама тези мъже нищо не знаят за бременността и раждането и не се и интересуват. Моят също не ми вярваше в началото, че съм изморена и т.н., но откакто сестра му му обясни как се е чувствала в двете бременности, и откакто видя малкия човек на прегледа, си промени малко гледната точка. Значи аз се лигавя, но щом сестра му каже - наистина е така  fight
май и аз ще вкарвам в деиствие сестра му щом има ефект Laughing Laughing Laughing  а това за под форума няма да е лоша идея сега ми дойде на ум че мога да направя такава тема във форума му кадето чете за коли-"КАК ДА СЕ ОТНАСЯМ С БРЕМЕННАТА СИ ЖЕНА".

# 604
май и аз ще вкарвам в деиствие сестра му щом има ефект Laughing Laughing Laughing  - има на 100% ефект!

а това за под форума няма да е лоша идея сега ми дойде на ум че мога да направя такава тема във форума му кадето чете за коли-"КАК ДА СЕ ОТНАСЯМ С БРЕМЕННАТА СИ ЖЕНА".

newsm62 newsm62 newsm62 Виж, това е страхотна идея!!!

# 605
То си има подфорум за татковци от доста време ( http://www.bg-mamma.com/index.php?board=2.0   )ама се броят на пръсти татковците, които ходят там

Мойто мъж поне гледа да ме глези засега - носи ми каквото ми трябва - вода, дрехи, чанти..каквото си поискам и голямо гушкане и целуване пада, ама той и преди си беше такъв, та мисля, че няма разлика с преди.  Иначе момичета да ви кажа тази сутрин открих перфектната закуска (поне за мен), т.к. аз по принцип никога не съм закусвала и сега въпреки че сутрин ми е страшно кофти на стомаха като е празен, пак ми е трудно да се насиля да ям нещо. Та направих си нещо като шейк с прясно мляко, банан и малко канела и това пасирано с пасатора става страшно вкусно и засищащо!!  Wink

# 606
аз четох сега една статия , че било много полезно за бременни сутрин като се стане първо да се изпие една чаша топла вода с разтворена 1 лъжица мед в нея , и след това една сладка ябълка, много прочиствало натрупаните токсини в организма  Grinning мисля да пробвам, че и без това и аз не съм свикнала да ям сутрин  Laughing

# 607

Nedinka, днес пък много ми пречернява, не съм ставала от леглото... а продължава да ме придърпва от дясната страна на коремчо... малко ме е страх да не се случи нещо, а съм сама в града (студентка съм) няма го семейството, няма го милото....

Нищо няма да ти се случи, ама по-добре си остани у дома, ако си зле. Ти поне си студентка и нямаш нужда от болнични и обяснения. А дори и да имаш, най-важна в момента си ти, на първо място, и бебето, на второ - за съжаление то все още не може да съществува без теб, така че ако ти си добре, и то е добре.

Момичета, защо така се оплаквате непрекъснато от мъжете си? Винаги могат да помогнат с нещо. В моя случай и чиниите ме чакат, и готвенето, и пазаруването, и ходенето на работа, и чистенето, и купуването на щори. Не че се оплаквам - в крайна сметка изборът си беше съвсем съзнателен и изцяло мой, но пък е хубаво да има на кого да се оплакваш от време на време на живо. А те няма как да разберат какво чувстваме и колко ни се гади!

аз четох сега една статия , че било много полезно за бременни сутрин като се стане първо да се изпие една чаша топла вода с разтворена 1 лъжица мед в нея , и след това една сладка ябълка, много прочиствало натрупаните токсини в организма  Grinning мисля да пробвам, че и без това и аз не съм свикнала да ям сутрин  Laughing

Топла вода на гладно? От това започваше да ми се гади още преди да забременея.

# 608
nedinka, аз от моя се оплаквам малко само  Laughing. Такова си е човечето, когато иска помага, когато не иска - нищо не е в състояние да го накара. По - скоро става въпрос за това, че някои мъже не искат да се поставят поне за миг и доколкото е възможно на мястото на бременните си съпруги. Ако не могат да се поставят, то поне да се опитат да ги разберат и да ги изслушат... А и тук сме само жени, какво би бил един женски форум без оплакване от мъжете ни   smile3534

# 609
Здравейте, момичета!   bouquet Аз се стегнах вчера успях да направя салата за вечеря!  Laughing А на обяд и една супичка от леща приготвих. Мъжът ми се шашна като видя, че изцедих половин лимон в една купичка.  Simple Smile Иначе вече започнах да се притеснявам от разни болести. Днес в пясъчника, в който си играеше дъщеря ми с другите дечица, пуснаха дете болна от варицела. Спрели го от градина и няма проблем да разболее децата дето не са ги приели. Аз изкарах варицела, когато бях бременна с дъщеря ми и направо имам фобия от такива болести! Дано Бог ни помага, че явно друго сигурно няма...

# 610
а също така утре е и нощта на музеите , и в националния исторически ще е вход свободен  Grinning

Ей, супер! През целия ден ли входа ще е свооден?

# 611
# 612
  • Варна
  Hug Здравейте на всички!!!  Hug
Чета ви от известно време и след днешния преглед е време да се присъединя към щастливо чакащите декемврийски подарък!!! Моят термин е 23.12. , мисля, че имаше още някоя мама с този термин. Днес бях на втори преглед - видяхме хубаво сърчицето, в 8 седмица и 4 дни съм. Доки е много доволна как се развива плода.
Иначе и аз си имам всички симптоми - умора, гадене, пъпки всичко. Засега съм намерила лек само за гаденето и той е ..... желирани бонбони, бонбони "Теменужка" и лимони. За моя радост срещи с тоалетната "на четири очи" съм нямала все още.
Това ми е втора бременност, първата не се разви - кухо яйце. По този повод доки ми изписа Утрогестан вагинално.
За пола....много си мечтаем с мъжа ми за момченце, чието име даже сме намислили! Но нямам нищо против и малка кукличка, така че каквото Господ ни изпрати!

Желая ви добро общо състояние, много положителни мисли и никой повече да не напуска темата  Hug Hug

# 613
Мишела добре дошла в групичката ни!!    Hug  И аз утре съм на втори преглед и много се надявам всичко да е наред и да чуем сърчицето на бебето!  Heart Eyes

Най-накрая тази сутрин ни монтираха щорите в спалнята (където ще и стаята на бебето де). От толкова месеци им се точа на тези щори и сега цяла сутрин им се радвам...  Party

Как ме тресна ей сега умората ако знаете, направо ще заспя права на бюрото, едвам гледам. Ще сляза да си взема една Кола май

# 614
Mishela, добре дошла сред нас и от мен! Радвам се да срещна тук още една варненска мама  Grinning! Къде и при кой си на прегледи?

Общи условия

Активация на акаунт