Отговори
# 615
Здравей, Мишела!
Добре дошла в клуба на бременелките!  Hug Моят термин е на 22.12 засега.

А_Vagabond,  успех утре! Всичко ще бъде наред. И аз така се тревожих преди няколко дни, но после - като го чух, много се зарадвах.

Макар че, честно казано, искам по-бързо да минават тези 3 месеца, които се водят критичен период и всичко да е наред, зашото направо ми настръхва косата като знам, че и чуването на сърцето не е гаранция.

# 616
Да, и аз съм на тръни и все ме е страх нещо да не се случи. Голям стрес тези първите 3 месеца. А и аз с това зацапване в началото страх ме е да се движа, да качвам стълни, въобще от всякакви физически натоварвания.. искам и аз малко да се поуспокоя и да му отпусна края.. Но поне до 20 юни трябва да изчакам докато изляза от рисковия период... Дано всичко е наред с всяка една от мамите в темичката ни!!  Praynig

# 617
Мислих, мислих и най-накрая го измислих. Предлагам заглавие на новата тема:
Втория триместър идва вече, ДЕКЕМВРИйчето превръща се в човече!

# 618
Lady Vi  идеята е добра, но като гледам с какво темпо пишем, дали няма да е по-добре това да е по-следващата тема Wink

# 619
Здравейте, не съм писала от няколко дни, но.. просто не бях в състояние с това гадене и повръщане. Няма сутрин, няма обед, без време, непрекъснато ми е лошо и ми се повдига Sad За една седмица съм към 2 кг назад с теглото си. Но аз по принцип имам и друг проблем, с каскада на стомаха съм, и средно на 2 месеца ми се случва яко да повръщам, придружено с мигренозно главоболие, та може и това да е оказало влияние. В понеделник още направих усилие да отида на работа, но си тръгнах след 1 час, после си пуснах 1 седмица отпуска.

Съжалявам за момичетата, които са се разделили със своите ембриончета.  Hug Дано скоро имате късмета пак да ви се случи чудото.

Теди, честито за годежния пръстен. Желая ви още повече любов и разбирателство.

Аз преди малко се върнах от преглед. Чух сърчице.., за което малко се успокоих, но пък според ехографа съм 7 г.с. и 1 ден и 10 мм дължина на ембриона, което означава, според моите сметки, че вървим няколко дни назад.

A_Vagabond
стискам ти палци утре за прегледа.

# 620
*Mishela* здравей аз съм с термин 23ти декември Peace
Kalalily аз от болки в кръста не се оплаквам за сега, но работата ми е да седя по цял ден и от това се схващам, а ти пиеш ли вода? Знаете ли че трябва да се пие поне по 2литра вода или сокове на ден? Много е важно това да знаете Peace
Дарлинг пробвай сутрин преди да се дигнеш от леглото да хапнеш солен крекер Peace много помага за гаденето, а за витамините ако не ти понасят ги спри и си пий само фолиевата киселина, щом от нея не ти се гади, дано скоро спре да ти се гади Praynig
Аз вече съм ок нито ми се гади, нито нещо ме боли, но ужасно много ми се спи, като се прибера от работа и съм в хоризонтално положение на дивана и придремвам, добре че е майка в нас иначе гладни ще си останем Blush много ми се спи и то през целия ден, така бях и предната бременност, това чуство ми е познато Joy ще отмине предполагам до към 6тия месец Whistling
За заглавието още една идея:
Декември не е толкова далеч, но вече тупка сърчицето на малкото човече!

# 621
Здравейте мамчета  bouquet Приематели нови мами?
Казвам се Бранимира на 32 години съм от град Казанлък и очаквам второто си детенце.Термина ми е 24.12.

# 622
Здравей и добре дошла!  Hug

# 623
Добре дошла   bouquet  Hug

# 624
Първо да се скарам на онези момичета, които си позволяват да мислят за критични периоди на бременността и за различни страхове. Стига!!! Отпуснете се и се наслаждавайте на това, което расте в коремчетата ви! Аз така правя и помага да се избавя от глупавите и страшни мисли. Peace

Lady Vi - темичката е супер, но наистина е малко раничко за нея.

Mimci - не се тревожи. Аз отидох на лекар в края някъде на 7 г.с. и бяхме 11 мм големи. Лекарката каза, че е съвсем нормално. А ти си в началото на 7 г.с и сте 10 мм. Така, че дишай спокойно!

Branka79 - добре дошла!   bouquet

# 625
  • USA
Kalalily аз от болки в кръста не се оплаквам за сега, но работата ми е да седя по цял ден и от това се схващам, а ти пиеш ли вода? Знаете ли че трябва да се пие поне по 2литра вода или сокове на ден? Много е важно това да знаете Peace
[/quote]
Ох аз вода пия дори повече от 2л.Повреме на инвитрото получих хиперстимулация и лекарката ми препоръча да пия даже по 3л на ден и да наблегна на протеините за да не задържам вода Rolling Eyes
Успокоихте ме ,че не съм единствената с болки в кръста Heart Eyes
Добре дошли на новите мами Hug

# 626
Mimci - не се тревожи. Аз отидох на лекар в края някъде на 7 г.с. и бяхме 11 мм големи. Лекарката каза, че е съвсем нормално. А ти си в началото на 7 г.с и сте 10 мм. Така, че дишай спокойно!

Zuzi_79, благодаря за успокоението. Много се бях стресирала май.. не от размерите точно, защото аз на преглед бях днес, още през седмицата, изкарах неспокойни нощи с лоши сънища в малкото часове, в които успявах да дремна.
Сега мисля вече да си поема въздух и да си поставя най сетне лентичка в подписа Grinning

# 627

Zuzi_79, благодаря за успокоението. Много се бях стресирала май.. не от размерите точно, защото аз на преглед бях днес, още през седмицата, изкарах неспокойни нощи с лоши сънища в малкото часове, в които успявах да дремна.
Сега мисля вече да си поема въздух и да си поставя най сетне лентичка в подписа Grinning

Лошите сънища не са ме оставяли май...нали казват, че бременните жени сънували какви ли не щуротии. Аз даже писах преди няколко дни, че се стряскам от сънищата си и се будя. Спя по малко и некачествено, но няма да се оплаквам, и това ще отмине все някой ден! Радвам се, че съм успяла да те успокоя  Hug Hug Hug

# 628
лелееее момичета много сме чевръсти точна за 10 дена почти я изписахме темата  Laughing

добре дошли на новите мамчета  Laughing колкото повече толкова по-весело !

# 629
Здравейте Hug
След вчерашнип маратон с чистенето, днеска пак съм дроб.  Tired Бях малко на работа...И едва се докопах до леглото да си полегна. Толкова ми се спи, направо заспивам права, а пък сега като съм легнала очите ми парят, но не мога да заспя...
Момичета, как да го накарам тоя моя мъж да ми повярва, че ми е зле бе?! Не ми вярва, мисли си че се правя. Вика ми : Раздвижи се малко!Вземи оправи тука багажите! А на мен ми е такова едно изтръпнало, цял ден ми е студено и ми се спи, лошо ми става вече само в колата...Как да му обясня? Викам му взе!и малко се образовай и прочети за бременността като знаеш много. Той вижда птимерно някоя на 20 години мацка, с едно дете и бременна с друго и ми вика: Я я виж тая, не стига че те води, ами и пазарува и нищо й няма..
И сега имам температура и ме боли главата. Чух от него такива грозни думи, които не знам как да преглътна: По-добре да не беше бременна! Така ми каза. И после идва и ми вика, че ме обичал, колкото и да не съм му вярвала.... Tired
Аз го обичам. дойдох тук, заради него, зарязах всичко в Бг, за да не мога и един ден да се насладя на бременността си. Е, да вярно, че е неочаквана, ама и на мен не ми е лесно. Не съм си го направила аз сама детето. И да ми каже такива думи...Много ми е тъжно сега..Никога не съм се чувствала толкова безпомощна..

Общи условия

Активация на акаунт