Отговори
# 150
Зузи ти във Варна при кого ходиш и къде? Аз до скоро бях във Варна та затова питам

До скоро бях при д-р Ваня Кирилова в МЦ Младост, но тя вече не работи там. Утре имам час за първи път при д-р Светлана Пенчева, която е на нейно място. Ще видим как ще е, но чествно казано ми е малко притеснено от смяната на лекарката. Ти при кой АГ си ходила, докато си била тук?

И да си кажа как съм ядосана на мъжо днес. Не ми помогна за нищо, след като се прибрахме от работа и за капак ми каза: "ти обаче имаш много тежка бременност" и това само, защото снощи ми се ядеше торта, а днес ми се повдигаше от нея и защото сутрин ми става кофти от пастата за зъби и не мога да понасям грейпфрути, които до преди 10 дни ядях като разпрана. Ей, тези мъже бе, няма ли да спрат да ни ядосват?! Ако те бяха на наше място до сега да са се гътнали и то само от мрънкане и хленчене. smile3512

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 22:49 от zuzi_79

# 151
Момичета не се сърдете на мъжете си,а се радвайте че са до вас и ви помагат и ви угаждат малко или много.Аз не съм щастливка като вас,моя мъж пътува-ще си доийде средата на месеца за две седмици ваканция и после се прибира чак средата на ноември,което означава,че си бременея самичка дори ще правя ремонт на баня и тоалет октомври.Не искам да прозвучи като жалване по скоро благородно ви завиждам  Simple Smile

# 152
Зузи ама много съм съгласна с теб. Моя тая вечер ми яде салата с лук и пи бира как ще спя до него тая вечер не знам Sick Sick Sick,като и без нищо да е ял пак ми мирише бе хора  #Cussing out няма ли да се свърши това вече?

# 153
Къдрокосе ще си бременееш с нас.Съчувствам ти ,но няма как да ти помогна.

# 154
Лелелеле как успявате за по малко от 24 часа да изпишете близо 10 страници. Аз да се похваля само преди да си легна,че пак съм буквално умряла от умора и за сън: ДНЕС НЕ МИ СЕ Е ГАДИЛО и не съм повръщалаааа! 2 ден ! newsm44 Просто  е страхотно да се върнеш към нормалния начин на живот,дори да е за 2 дни  Grinning Как дойде. Умора и сънливост има,но нищо не представляват пред гаденето и знам,че ме разбирате много добре .
Лека вечер на всички и успешен утрешен ден!   bouquet

# 155
Сега си мисля за това в лоя седмица съм newsm78
По моите изчисления трябва да съм в 7, обаче на видеозона ми показва 5-6г.с....Мн странно значи, на кое да вярвам сега..Последният ми цикъл беше на 13 март  newsm78

Аз днес откакто съм се върнала от работа сутринта, сега се надигам чак от леглото...Вечер ми посветва малко, колкото да си поема дъх Simple Smile
Иначе странното е, че пък ми се появиха някакви болки като все едно че ще ми идва в корема и кръста, обаче като си сложа ръката на корема и като си кажа "няма маме, не се бунтувай, скоро всичко ще мине" и ми минава Simple Smile

Дали ме разбира малката точица  newsm78

# 156
Момичета не се сърдете на мъжете си,а се радвайте че са до вас и ви помагат и ви угаждат малко или много.Аз не съм щастливка като вас,моя мъж пътува-ще си доийде средата на месеца за две седмици ваканция и после се прибира чак средата на ноември,което означава,че си бременея самичка дори ще правя ремонт на баня и тоалет октомври.Не искам да прозвучи като жалване по скоро благородно ви завиждам  Simple Smile

Къдрокоска, съчувствам ти, наистина. Ние също имаме периоди, в които сме били разделени, той в София по работа за няколко месеца, аз във Варна, после той се върне, аз замина в някоя дълга командировка. Много е кофти, но за жалост живота стана такъв. Иначе моето злато си е наистина злато, само дето и той като повечето мъже говори без да се замисли понякога и не се усеща, че може да нарани някого. За помощта и угаждането - прави и двете, но когато си поиска, за което ще му издърпам ушите сутринта smile3534

# 157
  • Белгия
Мик123 не се претиснявай от това, че мислиш непрекъснато да се записваш на прегледи. Не си единствена  и аз съм така newsm03. Непрекъснато се шашкам.-ту имам симптоми ту нямам. Шантава работа  #Crazy Успокой се и всичко ще е наред. Колкото до изследванията БХС на мен вече ми ги препоръчаха на 35 съм а август ще съм вече на 36 и казаха, че е задължително да ги направя. Смятам, че са прави за необходимостта от това изследване но всеки сам решава за себе си.

[/quote]

БХС и аз ще правя, това е съвсем безопасно изследване - кръвен тест, ехограф. Но ако резултатите покажат висок риск за Даун и ми кажат да правя амниоцентеза, мисля да откажа. Поне сега така смятам, дотогава кой знае какви мисли ще са ми в главата. Simple Smile

Лека вечер на всички!

# 158
По моите изчисления трябва да съм в 7, обаче на видеозона ми показва 5-6г.с....Мн странно значи, на кое да вярвам сега..Последният ми цикъл беше на 13 март  newsm78

Аз днес откакто съм се върнала от работа сутринта, сега се надигам чак от леглото...Вечер ми посветва малко, колкото да си поема дъх Simple Smile
Иначе странното е, че пък ми се появиха някакви болки като все едно че ще ми идва в корема и кръста, обаче като си сложа ръката на корема и като си кажа "няма маме, не се бунтувай, скоро всичко ще мине" и ми минава Simple Smile

Дали ме разбира малката точица  newsm78

Едва ли те разбира, още е прекалено рано, но по този начин ти създаваш някакъв контакт с малкия обитател  Grinning На мен скоро също ми се бяха появили едни много странни болки, но само от лявата страна ниско долу. Свързах се веднага с моята лекарка - хомеопат, защото тя познава организма ми от 5 години и знае за него повече от мен и тя ми каза, че яйцеклетката, която е оплодена е от левия яйчник и сега потъвала точно в лявата част на матката и затова усещам тази болка и дискомфорт. Не би трябвало да го усещам, но съм била изключително чувствителна и затова се получават тези неща при мен. Истината е, че откакто се лекувам с хомеопатия (заради кисти в гърдите), усещам неща, които никога не съм усещала....например овулацията си с пълната й сила и много други неща. Странно, но факт  newsm78

# 159
Ооо аз нямам нужда от хомеопатия за да усещам Simple Smile Усещам си бебето о6те от както е решило да става, но то е защото знам от коя тръбичка е минало и точно от нея страна се е загнездило Simple Smile
А овулацияата ми всеки път беше силно осезаема  Mr. Green
Аз пак се наядох зверски  Embarassed Има дни,в които много преяждам, но поне през повечето време ям нормално, да не казвам по - малко от преди Simple Smile

# 160
Чочито  spoko знам как се чувстваш в момента и аз съм минала от там.Кураж мила и скоро да дойдеш да се похвалиш пак с stork-boy stork-girl
Аз днес след обяд уж съм на първи преглед та да видим какво ще стане.Едно такова ми е лееееееко свитичко под лъжичката!Стиснете по едни палчета за мен!

# 161
Добро Утро за днес!!!
на Чочито стискам палци през 2012 да има късмет и да гушка малко здраво бебоче

Усмихнат и прекрасен ден на всички   bouquet без излишно  Sick

# 162
Чочито  spoko знам как се чувстваш в момента и аз съм минала от там.Кураж мила и скоро да дойдеш да се похвалиш пак с stork-boy stork-girl
Аз днес след обяд уж съм на първи преглед та да видим какво ще стане.Едно такова ми е лееееееко свитичко под лъжичката!Стиснете по едни палчета за мен!

И аз след малко тръгвам към доки. Стискам палци и за теб, но и без да стискаме всичко ще бъде наред!  Simple Smile

# 163
Прегръдки и от мен за Чочито  Hug Спокойствие и скоро ще ни зарадваш с хубава новина.

Вчера и аз видях пулсиращо ембрионче. Даже и термина ми определи ехографът - 18 декември. Понеже ще ме режат, сигурно към 11 ще е, ако не реши да излиза по-рано като батко си  Crazy
Предният път така се бях настроила за естествено раждане, даже се възмущавах на тия дето избират операция по желание. Все пак си е доста сериозна операция - отварят ти корем, матка - всичко. Има си доста рискове и после 1 месец минимум докато се възстановиш напълно. Не знам как ще гледам батко и бебе сама  Whistling
 Понеже бебето беше със седалищно прилежание и в последния момент ми предложиха или да ми натискат корема с надеждата да го обърнат (с риска от преждевременно раждане и да го повредят) или да режат.  

П.С. За гъбичките ми казаха нищо да не правя, да си ги отглеждам.  Mr. Green

# 164
Добро утро!

Може да имаш по-късна овулация и наистина по ехограф да излизат по-малко седмици. Но от личен опит ще кажа, че терминът за раждане е някакъв ориентир, аз родих 2 седмици по-рано, а бях сигурна, че ще родя след датата на термина, защото съм с по-дълъг цикъл. Просто след 37 седмица вече си в термин. Така, че и моят цикъл беше на 13 март и ще си броим седмиците заедно Hug

Общи условия

Активация на акаунт