Отговори
# 585

Nedinka, днес пък много ми пречернява, не съм ставала от леглото... а продължава да ме придърпва от дясната страна на коремчо... малко ме е страх да не се случи нещо, а съм сама в града (студентка съм) няма го семейството, няма го милото....

# 586
  • USA

Nedinka, днес пък много ми пречернява, не съм ставала от леглото... а продължава да ме придърпва от дясната страна на коремчо... малко ме е страх да не се случи нещо, а съм сама в града (студентка съм) няма го семейството, няма го милото....
Може да ти е от ниско кръвно.И на мен ми причернява,но ми казха да пия айран със сол и съм по-добре,а иначе моя мъж само ми вика в тая голяма дамска чанта трябва задължително да имаш нещо за хапване и вода,та като ти стане така дори и да не ти се яде хапни пийни и ще ти светне CrazyАз преди 2 дни в зоопарка щях да припадна и мойто милото много се изплаши и после ми се накара,че нямам нищо в чантата.Незнам защо толкова се уморявам и от една малка разходка или продължително стоене права все едно ми натежава нещо на кръста и трябва да по поседна.Немога да се позная  Blush

# 587
И аз съм така Kalality... Все си мислех,че болките в кръста идват по-късно и моя мъж ми се кара,че е защото не съм правила упражнения за гръб и какво ли съм щяла да правя като вече имам корем.
 Shocked
Аз да се оплача Sad Започнах да пия витамини за бременни и УЖАСНО ми се гади от тях Sad
Чудя се дали да не си изкарам с фолиевата кис. до 4 месец и като мине гаденето тогава да продължа с витамините  newsm78

Много ми става тъжно като прочета за майките загубили бебчета!  Hug Cry Praynig Моля се за вас!

# 588
мили мами стискаите ми палци Big Ups днес на работа да не се изложа... снощи за 1 пат си повърнах всичко що имаше в стомаха ми а най лошото бе че не разбрах хапчето си дали върнах Sad  Confused да знаете сега вече на сутрината как ми е скапано и ми се плачеее smile3518е не искам да излизам от къщи а няма как ??? smile3514

# 589
Някой боли ли го кръста?Мен от време навреме ме приболява и после спира.Не е ли рано за такива болки Rolling EyesКлатя се като пате като се поуморя от ходене всеедно имам шкембе ,а още не ми личи Heart Eyes

да и аз съм така сутрин като тръгна за работаа ама все едно имам 100 кг. отгоре и още толкова корем, нещо сякаш ми пречи да вървя бързо а кръста ме заболява от домакинската работа мисля Thinking и ме схваща и чак крака надолуу.... Cry Cry

# 590
  • София
Здравейте, хубаво е да си споделяме така, защото виждам, че не съм единствената на която й се спи, гади, боли кръст, има проблем с кръвното. Аз започнах да се подпирам с възглавници в последно време именно заради кръста, помага малко.
Това дребното в корема ми ми изпива всички силици и сосове Heart Eyes

# 591
Наистина действа доста успокояващо да знаеш, че има и други мами, които се чувстват така. Знаеш че не си сам в изпитанието  на бременността:)
Не знам как са работещите мами, аз като се върна от работа имам сили само да хапна и след това просто заспивам на дивана. Снощи даже имаше сърдити, че не помагам с домакинството и само придремвам. Но наистина особено вечер нямам грам сили. Започнала съм да ходя едно бавно-бавно - като баба:)
Нямам търпение да отмине този период

# 592
Теди, честито ти пръстенче! Пожелавам ти една прекрасна, луда сватба, прекрасен брак и пухкаво, здраво бебче! Е, какво му трябва на човек?  Hug

За мъжете - думи нямам. Моят уж все много ми помага и ме разбира, но от 2 дни ми играе по нервите. Като се прибера от работа съм като пребита,а той разхвърлил всичко навсякъде. Мълчи, не му се говорело, бил изморен, главата го боляла...чак да го съжали човек. А на мен нищо ми няма, нищо, че по цяла нощ се будя и ставам като пребита. Може да не ми е лошо и да не  Sick, но пък мъничето ми изцежда всяка силичка и съм като парцал.

Аз също съм безкрайно щастлива, момичета, че ви има! Така ми е много по - спокойно и се чувствам разбрана, защото не може да се очаква от мъжете да разберат нещо, което никога не могат да изпитат.

И сега да се обърна към Мария Стефанова : Не се тревожи за придърпването изобщо. Не го мисли, просто игнорирай това усещане. Аз имах същото нещо миналата седмица (в 7 г.с. и 2-3 дни бех) чак не можех да вървя, но всичко отшумя.Бебешока ти от дясната страна ли се е позиционирал? Моята бебона е от ляво и точно там ме дърпаше.

Стана дълго пак, но....

# 593
И на мен вчера ми придърпваше ниско долу и едни такива леки болки като преди да ми дойде, ама то май така се получавало около дните, когато иначе трябваше да ми идва цикъла..  newsm78  ама малко се изплаших де и гледам да си лежа още повече
Иначе кърст още не ме боли, ама и аз страшно много се изморявам и ходя като пате, а това все съм си мислила, че се получава чак последните месеци.

Теди
, честит ти така желан годежен пръстен!! БРаво на твойто момче, виж как те зарадва!!  Hug

# 594
честито и от мен на бъдещата булка   bouquet много е хубаво , когато мечтите се сбъдват  newsm76

охххх слава богу днеска пекна вече слънце и живнах  Grinning че предните дни от тия гадни облаци ми беше двойно по-уморено  Laughing а днес като е слънчевичко ми е едно такова бодро и хубавооо  dance

# 595
Да се изкажа и аз по въпроса с пола. И двамата с таткото искаме сега да е момиче, но аз си мисля, че пак ще е момче, а мъжът ми е сигурен, че е момиче, но от къде го знае нямам информация Joy

Аз тръгвам на работа и то без да ме мързи за отбелязване.
Прекрасен ден на всички мами  bouquet

# 596
Бебчо е се е разположил в ляво, а болките са ми от дясно, но когато започне много да ме боли в дясно започва да ме придърпва в ляво.... луда работа....
А за кръста... понаболява ме откакто ме боли коремчо.
Лек, ползотворен и усмихнат ден от нас- мен и бебата Simple Smile

# 597
Бебчо е се е разположил в ляво, а болките са ми от дясно, но когато започне много да ме боли в дясно започва да ме придърпва в ляво.... луда работа....
А за кръста... понаболява ме откакто ме боли коремчо.
Лек, ползотворен и усмихнат ден от нас- мен и бебата Simple Smile

Вземи си но шпа, за да те поуспокои, ако се притесняваш много. Може и да се обадиш на доки, но той или тя ще ти каже същото. Полежи си, ако имаш възможност и всичко ще е ОК  Hug

При кой доки ходиш на прегледи?

# 598
момичета , които сте в София пускам ви едно интересно събитие за утре, особено мамчетата с дечица , сигурно ще ви се види интересно  Laughing

http://www.anonce.bg/articles/view/uesturn_kultura_kuntri_muzika … qt_festival_u_nas

а също така утре е и нощта на музеите , и в националния исторически ще е вход свободен  Grinning

# 599
---пола -немога да определя какво искам мониче или момче каквото дойде. Wink
---пъпките- май така като гледам какво сте писали излиза че която е била със суха кожа тя има проблем с тях  newsm78
---умората-охххх ей тва направо ме сасипва вече.нищо не ми се прави,мъжа ми мисли май че майтап си правя от 4 дена грам не си говорим направо полудявам.Той си мисли че се лигавя като му казвам че не ми се прави дадено нещо-мисли си че му правя напук,а на мен ми е толкова трудно-немога да му обясня. Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт