Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 687
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Кратунка Да ви е жив и здрав големият юнак и много да слушка и папка, и после да играят с вашето момченце  Hug

# 466
  • Варна/Сливен
Ей ме пак  newsm03 малее днес съм много активна то за сметка на вчера  newsm08
Така се натъпках майка беше направила едни вкусотий ама няма да споменавам да не му се прияде на някой чак едвам дишам  preggo
Джен мила значи ние утре двете с тебе сме на преглед ще стискаме палци  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover да не са намалели околоплодните води и малкия юнак да си стои още вътре или както казваш ти да сте 2в1 до като му дойде времето  Hug
За ритниците моя все  по долу си риткосва на пръсти се брои да съм го усещала около пъпа си в началото мн ме притесняваше ама сега не толкова явно там си му харесва на детето  Heart Eyes
sirmanacheva обувчиците са мн сладки със здраве да си ги носи Митачето  Grinning
Цвете браво на твойта г-ца много порастнала, за кантара какво да ти кажа на мен до сега не са ми се карали ама мен самата ме е страх да се кача на него  badscale вчера се притеглих и съм станала 72кг. а бях 53 като забременях  #CrazyАма определено не си го слагам много на сърце с повечко движение  running и диета смятам че ще мога да си възвърна килограмите надявам се  Peace
За количките мойта е ABC Design 3-Tec но мнение не мога да изкажа кой знае какво защото съм я бутала само няколко пъти из апартамента
Ракаус от тези които си посочила на мене най много Мутсито ми хареса изглежда доста шик.
forest_veil  smile3501 за добрите резултати
Хайде сега отлитам  newsm52 да си гледам сериала че май се изтеглила серийката.Преди да си легна пак ще намина да ви нагледам и да ви пожелая лека нощ
 newsm51
п.п Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Laughing
Кратунка честито да ви е живо и здраво новото полълнение в родата.

# 467
  • София
Кратунка, честит племенник! Да е здрав и послушен, много да ви радва!

angelicanz, при мен стерилната урина показа наличие на Enterococcus spp. и след прием на аугментин повторните изследвания бяха ОК. Не се притеснявай, щом са взети мерки, всичко ще е наред!

Джен, успех!  Hug

semruna, стискам палци и на теб, както и на всички с предстоящи прегледи! fingerscrossed

# 468
Момичета, покупките ви са страхотни, досега гледах снимки на дрешки  Hug

И аз се сдобих с нещо новичко-комплектче от гащеризон с дълъг ръкав, шапка с ушички и ръкавички. МНого сладко  Heart Eyes С майка сега се разходихме из квартала, има едно магазинче, което все не го случвам отворено. Сега го хванахме и решихме да разгледаме. Имат много сладурски неща, аз си харесах доста. А майка купи това комплектче  Hug
Чакам един транш парички скоро и направо ме сърбят ръцете още да купувам, и купувам... Whistling

Кратунка, да ви е живо и здраво племенничето   bouquet

Количка ние ще избираме като си дойде таткото, все още нямам лични впечатления от марки.

# 469
  • на село
Кратунка Да ви е живо и здраво бебчето и да порасне голямо момченце Hug
Много са сладурски покупките на всички Heart Eyes ще взема да  photo и да кача малко и аз
Джен,semruna и всички на които им предстоят прегледи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Искам да питам пазаруващите от УК сайтове,дали някоя от вас е поръчвала бебешко спално бельо,обиколници,хавлийки newsm78.От два дни обикалям по магазините тук и или нищо не ми харесва или като ми хареса е много скъпо.
И още нещо с какъв прах ще перете дрешките на бебетата newsm78

# 470
Леле, как успяхте да изпишете 5 страници за 1 ден Simple Smile Направо ми скрихте шапката. Аз днес не успях да вляза, че имах много работа, разбира се придружена с доволно количество нерви, но както и да е...

Днес ходих на преглед при новата доки на ЖК. Малко шматкава ми се стори. Казах и че имам неприятно бяло течение и сърбеж и тя не ме отрази особено. Надявах се да ми вземе секрет за изследване, но не би... Като разбра, че съм избрала доктор за раждането каза, че той щял да ме гледа на ехограф, нямало смисъл и тя да ме гледа, за това щяла да препише стойностите от предишния ехограф и си ги понагласи там някак си... Като видя, че съм с -7 диоптъра късогледство и каза, че задължително трябва да родя секцио, въпреки че аз имах документ от очния, че няма проблем за естествено... Ще видим другия доктор какво ще каже, но ако се налага ще мина на вариант секцио.

Иначе избрах и говорих с лекаря за раждането- д-р Гунев от МД. Уговорихме се в петък да отида да се разберем. После ще ви пиша какво е станало.

Та такива работи при мен Simple Smile

За количките някой беше питал. Ние взехме ABC Design Mamba и мисля, че е добър избор.

Да ви питам за бялото течение, не че е много, но е дискомфортно. Някакви бабини илачи знаете ли?

За подаръците от свекито: Моята е решила че обичам розово, което е така, но нямам нищо розово- нито дрехи, нито аксесоари. Тя обаче постоянно ми купува розови неща: розова козметика, розово портмоне, розова блуза, розови чехли и всичко в розово. Просто ме побърква. И другото е нещо с брокат и лъскавко.... Ах, как мразя такива кичозни неща. За коледа ми подари жълта покривка тип перде на златни брокатени звезди, които ръсят брокат само като я отворя, нещо кошмарно... И ред други подобни неща...

Кратунка, честит племенник!

Успех на предстоящите прегледи, стискам палци за добри резултати Simple Smile

Хайде оставям ви, че съм се зазяпала в Забранения плод и сега разбрах че Бихтер била бременна от Бехлюл и ще гледам да не изтърва клюката  hahaha hahaha hahaha

# 471
Привет, момичета!

Дарато, мила, добре съм, само ме мързеше да пиша, но пък не съм изпускала четенето.  Hug

Кратунка, честит ви племенник! Жив и здрав!   bouquet

Честито на всички с нови покупки! Ние също се присъединяваме: взехме легълцето, само трябва да видим кога ще намерим време да го сглобяваме. Пък мъжо донесе от Мадъркер ей тая торбичка за спане и съм супер доволна. Само ме е яд, че жилетката от Некст, дето си я бях харесала, е изкупена...

Капризче, аз съм с -2.75, сега даже май се е вдигнал, та ходих на очен лекар. Само той може да каже дали има нужда от секцио или не. Не са важни диоптрите, а налягането и състоянието на очните дъна. Така че, щом офталмолог ти е казал, че няма проблеми, значи е така! При мен, слава богу, също казаха, че няма ограничение от гледна точка на очите.

Ох, момичета, днес ходих да говоря в МД с Дяволов дали ще ме вземе, но за съжаление ми отказа. Та сега ми е още по-притеснено и депресирано за това къде и при кого ще раждам... То естествено от никъде няма да ме върнат, но ако другия месец при прегледа се окаже, че трябва планово секцио, направо не знам. Ще се побъркам!  #Crazy ooooh! Tired Много, много ми е притеснено...

Абе май една мама от тука и тя чакаше при Дяволов, ама аз както тия дни и главата си забравям, не бях сигурна и нищо не казах... Да не се обиди, ако наистина така е било...  ooooh! Blush

Хубава вечер, днес е доста актвиен ден, едвам ви прочетох!
Много целувки за тумбачетата!  Heart Eyes

# 472
За чаршафите - поръчах си от Мадъркеър ето тези http://www.mothercare.com/b/246862031/275-2874776-0083260?_encod … UTF8&mcb=core

и от един бг сайт -френски чаршафки, но вече има доста по-малък избор, всъщност моите не се предлагат, все пак ето го http://www.3suisses.bg/bg/shop/tekstil-za-doma/bebeshki-charshaf … &limitstart=0

За праха за пране аз ползвам сега  БЕБЕШКИ АРИЕЛ майка ми го носи от Гърция. На баткото перях с Персил и бях също много доволна.

Епона това с лекаря си е проблем, има и други добри лекари в МД освен Дяволов, защо не се насочиш към някой друг, все пак е важно да си спокойна и уверена.

# 473
Епона, не се тревожи заради Дяволов. Аз предупреждавах, че има вероятност да откаже на нас Юлките, защото е планирал отпуска. Писах преди, че на мен ми препоръчаха доц.Николов и док.Гунев . Има и много други лекари в МДом - ето една полезна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=316089.0

bouquet

# 474
Кратунка Да ти е жив и здрав племенника и много да ви радва!
Честити покупки на всички!Да се ползват със здраве!
На тези,които утре са на преглед-стискам палци и пожелавам само добри новини!

# 475
Здравейте, дами  Hug
да се разпиша и аз в новата вече накрая тема  Hug
Миналият понеделник получих адски контракции, през минута в продължение на 2 часа, та от офиса - в Майчин дом и след преглед в спешния кабинет - на системи и инжекции, та до днес - 9 дни. Няма такъв кошмар, не пожелавам на никоя от вас подобно изживяване. Вече съм вкъщи, бебето е добре, аз започвам да си възвръщам позитивизма, който винаги съм имала и се надявам, че ще се върна там чак за раждането през юли. Много е депресиращо, всички жени там в отделението на 5-ти етаж са супер негативни, което допълнително ме шашкаше. Непрекъснато се обсъждаха изследвания и разни случки за проблеми при раждане, усложнеия, смъртност при бебетата, генетични болести, рисковете при недоносените бебета и т.н. просто не искам дори да си спомня. Вчера дори ми накипя и казах на съседката по легло, да ми каже има ли гаранция, че ако роди здраво бебе, то след 15 години няма да е наркоман, или да е родила 2 деца до навършване на пълнолетие, или пък да е престъпник или гей и т.н.? Тя опули едни очи и ми каза "ами нямам", "ами айде малко се усмихни тогава и си мисли колко ще ти е красиво бебето и какво здраво ще бъде и не го мисли" ѝ отговорих, не знам дали ме разбра, но съм happy, че вече съм си вкъщи. Относно докторите там - моят е д-р Димитър Гунев, до колкото знам не прави секцио по желание, тъй като беше отказал на моя приятелка преди 2 години. Иначе наблюдаващата ме там докторка беше Попиванова, много мила жена, доколкото видях перфекционист в работата си, 9 дни ме държа, за да се убеди, че съм добре.
Връщам се да ви чета
Прегръдки и усмивки от мен  Hug

# 476
Ей, това забравих:

За прането съм приготвила течен на Тео Бебе. Чудех се дали да не е на Персил, защото нашият е такъв, но все пак реших да е този.

Еми така ще да е, някой друг от МД или Токуда евентуално, но...  newsm78 Мерси за линка!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 22:22 от Епона

# 477
Здравейте, мами!   Hug
Кратунка, честито попълнение, да ви е жив и здрав младежа   bouquet
nut_ella, много се радвам че този неприятен момент е минал и вече си добре  Praynig много добре си го казала на тази жена и аз съм на същото мнение като теб  Peace
Честито на всички с нови покупки и всички с добри резултати от прегледите, стискам палци утре на мамите които са на преглед, сигурна съм че и вие ще донесете хубави новини  Praynig Hug
Е, момичета вече и аз съм в 8-ми месец  Grinning  Ура  Crazy
Спокойна вечер и целувки за всички тумбачета  Hug  bouquet

# 478
Епона, и аз си мисля, че щом очния каза че няма проблем значи няма проблем, но тази женица днес беше толкова категорична, че ме накара да се замисля. И аз съм наясно, че не диоптъра е проблема, но като ти каже лекар нещо толкова категорично и ти се замисляш. За лекаря, обади се на Гунев. Ако искаш ще ти дам телефон и говори с него. Аз вчера се чух с него и каза, че ще е в София юли и може да ме поеме. Вероятно и на теб няма да откаже.

Нутела, с теб сме при един и същ лекар. Аз още не съм го виждала. На теб как ти се струва? Спокоен човек ли е? Много неприятни изживявания си имала, дано от тук до края на бременоста да нямаш такива моменти и да се чувстваш добре! Hug

Хайде лека от мен и до утре!

# 479
nut_ella , лошо изживяване си имала. Важното е, че сега сте добре с бебо и ще устискате до края. Наистина е много гадно, когато се опитваш да си позитивен и обнадежден, до теб да има някой който вижда всичко в черни краски  #Cussing out
Радвай се, че си вкъщи и вече никакви болници до юли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт