Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 679
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, благодаря ви за хубавите и окуражителни думи, само хубави мисли да ни минават през главите  Hug
Капризче, ходя при д-р Гунев от има-няма 5 години и съм повече от доволна, много е спокоен и сдържан, не говори излишно, дори почти не говори. Задаваш му въпроси и той ти отговаря, но ако не го питаш - нищо. Такъв му е маниерът и това ме успокоява. Виждам, че момичетата във форума постват всякакви мерки след всеки преглед, той не коментира с мен каквито и да е резултати, само ми казва дали всичко е наред, дали е в нормата и дали нещо го притеснява. Споделям го, за да го имаш предвид и да си прецениш, тъй като има дами, за които са важни и цифрите, за мен понеже са просто цифри е ок тази информация, която той ми дава. Много е любезен и винаги говори на пациентките си на "Вие". Когато го попитах дали би поел ангажимент с мен за раждане, той се усмихна и ми каза, че се надява да не ме разочарова, направо ми се доплака, тъй като само няколко месеца преди това висяха табели в чакалнята, че той вече не поема ангажименти за раждане, но реших все пак да го попитам и се радвам, че го направих Simple Smile успех ти желая, най-важното е ти да му имаш доверие  Hug

# 481
Здравейте, дами  Hug
да се разпиша и аз в новата вече накрая тема  Hug
Миналият понеделник получих адски контракции, през минута в продължение на 2 часа, та от офиса - в Майчин дом и след преглед в спешния кабинет - на системи и инжекции, та до днес - 9 дни. Няма такъв кошмар, не пожелавам на никоя от вас подобно изживяване. Вече съм вкъщи, бебето е добре, аз започвам да си възвръщам позитивизма, който винаги съм имала и се надявам, че ще се върна там чак за раждането през юли. Много е депресиращо, всички жени там в отделението на 5-ти етаж са супер негативни, което допълнително ме шашкаше. Непрекъснато се обсъждаха изследвания и разни случки за проблеми при раждане, усложнеия, смъртност при бебетата, генетични болести, рисковете при недоносените бебета и т.н. просто не искам дори да си спомня.   Hug

Добре дошла пак при нас, казаха ли ти мила каква е била причината, изследванията дадоха ли отклонения, терапия назначиха ли  newsm78 Браво за позитивизма ти, знам какво е да лежиш с такива патки, аз с баткото точно по това време си откарах 10 дена в патология #Cussing out и докрая все ми бяха разни черни истории през очите. Силно те  Hug и вярвам, че ще си дочакаш Юли.

# 482
Нутелка радвам се че вече си добре,сега пазене му е майката и ти като мен ще трябва да пазиш дивана да не избяга,но няма как.Аз днес не издържах и с  мъжо отидохме до един близък магазин,напазарихме ,пихме кафенце и се прибрахме,ама душичката ми се стегна вече,броя дните,сакаш съ в затвора,така се чувствам-ужасно е направо Tired

# 483
  • Варна/Сливен
Нутела радвам се че вече си си в къщи от дома по хубаво няма аз последния път като бях в болницата на илизане от там се помолих на ум да се върна вече чак за раждането.Дано не се повтори повече  Praynig важното е че сега и ти и бебка сте добре  Hug
Калоянис горе главата мила аз съм така от началото на бремеността си не ми се стегна душата ми нзм вече какво понякога ми иде да викам вече ама малко остана радвай се че не ти се е налагало да лежиш повече.Стискай зъбки вижда му се края  Hug
Аз да ви пожелая лека нощ не че ще си лягам  newsm46 още ама ако чакам да ми се приспи и да ви пожелая лека нощ вместо лека трябва да ви сервирам кафе  Mr. Green
До утре сладурки да спите спокойна погал по коремчетата   love001

# 484

Добро утро! Успешен и спокоен ден, без болки и контракции!!! Hug Hug

# 485
Здравейте, момичета! Надявам се сте добре всички и сте все още 2 в 1  Mr. Green
Мен тая проклета настинка ме съсипа, вече 2-ра седмица и още не съм се излекувала наред. За капак ме погнаха и мен киселините, добре че лечението е едни плодови смучещи хапченца. Никакво време не ми остава да ви чета (да се чудиш чак какво толкова съм правила  newsm78). Къщата вече ми е изчистена, днес минах пак гостната, успяхме и легло да почъчаме днес та в четвъртък и там ще е готово и вече си чакаме гостенката с нетърпение.
Никакви дрехи не съм купила за бебка, направо съм за срамотите. Ходя и обикалям магазините и се чудя аз ли съм забравила колко са малки в началото или пак тези пусти американски ненормални номераций. Гледам дрехи от 3-6 мес и ми се струват супер мънички, та сега ще чакам майка да донесе от Вики нещата и с тях ще ходя да сравнявам по тях. И пусто тук като не ми казват колко е голямо бебето....
Ние сега сме на тема име и сме го закъсали сериозно. Уж харесаме някое и се разберем, че това ще е, но после се разубеждавам. Никое немога да усетя и да си кажа, ето това е. Накрая ще родя и ще трябва да я кръстим в бързината с каквото дойде  Embarassed
Поръчах си Себамед козметика, ама нали не е тукашно и сега ще ми я носят 9 дена път с камили. И един Пенатен за дупе, там вече е трагедия-дано пристигне преди бебето.
Пожелавам ви лек ден на всички   bouquet

# 486
  • София
Добро утро!
Краси,мерси за кафенцето!
Нутела,радвам се че вече си вкъщи и дано следващото ти посещение в болницата е за раждането юли месец Hug
Честито на всички влезнали в 8ми месец Hug както писахте вече,много мина малко остана Grinning
Пожелавам ви един прекрасен ден изпълнен с позитивни мисли,и без контракции и болежки Hug

# 487
Кратунка, честито ви попълнение, явно ще имаш компания за разходка.
Капризче, Епона правилно ти е казала, че от очния лекар зависи, той преценява. Щом си ходила и са ти измерили налягането на очните дъна гинеколожката няма какво да се бърка, не зависи от диоптъра.
Нутела, дано не стъпваш повече там. За съжаление е така по тези отделения. Аз като лежах миналия път леко се сопнах на една, защото подробно разказваше проблемите си, а момичето в моята стая трепереше какво ще е положението при нея и беше много чувствителна. Аз много не се впечатлявам защото всеки е отделен случай и не значи, че при мен ще се окаже същото като при някой друг, но има хора, на които много им влияе и трябва да се съобразяваш понякога. Добре че ми е здрава психиката, защото на такива неща се наслушах и нагледах.
Качих най- накрая снимки на някои от покупките, плюс и от Лондон малко на нашето семейство, на който му се гледат да гледа Simple Smile.

# 488
Добро утро!
Кратунка, да Ви е жив и здрав племенника!
Нутела, много кофти това с болницата, но щом се налага няма как. Като си помисля, че и аз следващата седмица трябва пак да влизам и ми става лошо Sick. Ще ми трябва болничен и за да ми го издадат трябва да полежа няколко дни. А в нашия град в патологията е голяма мизерия.  Sick Миналият път имаше и пълзящи екстри. Тоалетни и бани са под всякаква критика, но да не навлизам в подробности.
Стискам палци за хубави новини от предстоящите прегледи  Hug! Аз съм в събота на ФМ във Варна, ще заведем и детето на зоологическа градина. Надявам се времето да е  sun.
Хубав ден на всички!

# 489
Добро утро, хубавици!
Прекрасно е да се събудиш в собственото си легло, макар и от скачаща по теб котка  Grinning
Jen, за причините за контракциите, казаха ми, че е защото не съм се спряла да работя. Въпреки че ме предупредиха да се кротвам, последните 2 седмици по 12-14 часа на ден трещях или в офиса или вкъщи с ремонта (деня преди да ме приемат в болницата махах тапети) в прекия смисъл и явно от стрес, недоспиване и нерви това е резултатът. Така ми казаха докторите, тъй като ме попитаха къде са ми нещата и близките ми и аз им отговорих, че идвам от офиса, тя се опули и ме попита какъв точно медал ще ми дадат и че съм от малкото в това отделение, които са можели да не попадат тук и че това, което сам си направиш никой друг не може да ти го направи. Иначе изследванията ми бяха супер и въпреки, че имах в продължение на 14 часа контракции през минута нямам никакво разкритие  Praynig
Калоянис, ще си полежим, мила, и аз започвам да броя дните като теб  Hug
Дами, трябва да ви кажа, че в неделя в болницата отново получих леки контракции, но там съм сигурна, че беше в резултат на това, че много се ядосах на съседката по легло и си мислех дали да я фрасна или затисна с възглавницата, не спираше да изрежда аномалиите, с които се раждали децата седмачета (тя беше в края на осмия месец и явно искаше да ми обясни защо трябва да се притеснявам). Казала съм си, че вече за нищо няма да се притеснявам, когато си му дойде времето на бебето, тогава е трябвало да стане  Heart Eyes
Важното е да сме добре, да сме позитивни и усмихнати и юли ще си гушкаме най-прекрасните бебчета  Hug

# 490
  Кратунка - да ти е честит племенника. Да се похваля. Аз пък си имам племенница.
  Нутела - преживяването ти е било ужасно и се радвам че всичко е минало добре. Мразя негативни хора, които само за болести и ужасии говорят. Толкова ме натоварват. Брррррр........
  Гледам вчера сте говорили за спешните кабинета та да се изкажа и аз - естествено и Здравко се разболява все събота и неделя и по празници до степен, че вече си избрах частен педиатър, където го водя, защото не отказва прегледи през уикенда или по празници, а и да познава особеностите на детето. Но в началото го водех на спешен кабинет и всеки път му изписваха антибиотик, а на въпроса какво му ми казват - ами има температура и зачервено гърло, ама много червено, макар да не е с гной. Викам добре, ама това са симптоми, а какво е заболяването - ангина, ОВИ, грип ....?!!!??!!  Ами не било ангина, ама с това гърло било нещо като такова, като ангиничка .................. и му изписва АБ - как да му дам АБ като даже и тая лекарка не е наясно какво му е. Друг случай - Здравко беше на 1,5г и му вземах храната от детската ясла. Изяжда я той и чак като стигаме дъното виждам, че цялото дъно се начупило като паяжина и ситно ситно и ме достраша, че някои ситни парченца може да са се отчупили и да ги е глътнал. Звъня на личната и тя казва, че не би трябвало да му стане нищо и да ги изака, но да го следя и ако го заболи корема да вземам мерки - да звъня на нея или направо в спешна помощ. А той на 1,5г. не говори. И за мой голям ужас посред нощ детето се буди с писък и почва да реве и не мога да го успокоя. И естествено се хващаме с мъжа ми и в бърза помощ. Там лекарят ни приема и както той си седи на дивана, аз му обяснявам, а той почва де се смее и ми вика - не може да е от това госпожо, спокойно и даже не прегледа детето и ни се прибрахме .....

# 491
Добро утро мамчета  bouquet
минавам набързо,майсторите с кухнята се обадиха,че до 30мин ще дойдат Grinningа ние тъкмо станахме Blush
честито на всички мами за покупките,и за хубавите резултати от прегледите Heart Eyes
усмихнат и слънчев ден на всички  bouquet
по късно пак ще мина Heart Eyes

# 492
Привет, момичета  Hug
Краси, мерси за кафенцето  Hug
Нутела,  Naughty я да си сядаш на дупето, че   bambam  , и сега какво свърши работата и хайде в болница. Душичка, пази се, радвам се че вече си си в къщи, ама това незначи да се натоварваш пак  Hug Hug Hug Мале, като чета какви кукундрели има по болниците  ooooh! , ужас... То такива освен да ги лупнеш с нещо по главата други не ги оправя  #2gunfire
Кратунка, да ви е жив и здрав племенника и много да папка  Hug
Калоянис, стискай зъби още малко  Hug  Хубаво си направила че малко си поизлязна с мъжа си поне малко да се разнообразиш  Peace
Смърфиета няма ли друг начин?  newsm78
Дарато е най-послушната мама в групата  Hug Казаха ѝ да легне и тя изпълнява и не мърда. Миличка душичка, малко остана  Hug Hug Hug
Анисофт, дано бързо се оправиш  Hug Hug Hug
Честити покупки на всички ви   bouquet

# 493
здравейте коремчета
първо стискам палци на джен и семрунка за прегледа днес чакаме ви с добри новини  Hug ако има и други също  Hug
кратунка честит племенник да расте здрав и послушен! Hug ткмо ще събираш опит сега покрай него  Heart Eyes
нутелка продължавай да си все така позитивна и се пази и ти и дорато и калоянис и всички момичета дето им се налага да полежават повечко  Hug
честити покупки много са хубавки и мънички,мен уикенда една приятелка ми даде една чанта дрешки и едни буйки адидас толкова ми стана миличко колко са мънички, да минава май да оставам в къщи и тръгвам и аз на пазар Mr. Green
ели къде си кво става с теб тия дни ми се губиш тук  Hug
отивам да погледна снимчиците в албумчето да ви се порадвам  Heart Eyes

# 494
Ами, договорихме се уж с шефа на отделението вечер да се прибирам да спя в нас, ама ще видим.
Поне предният път като лежах нямаше такива откачалки като при Нутела да ми вдигат кръвното, даже през повечето време бях сама и прочетох 2 книги на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт