Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 648
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Привет Simple Smile

Ей ма на ама за бързо !
Честито на Кратунка, за племенничето ! да ви е живо и здраво!
Честито на всички за покупките!
Честито за хубавите резултати от прегледи!
Ние също в понеделник бяхме и всичко е перфекто !!! Но магнеротчето ще си го пия до 9тия

от 2 дена съм се заела с един бизнесплан, който трябва да се предаде утре! Който е писал такова нещо знае , че есе пише поне за месец, а ни е сколежките с еопитваме да га нпаврим за 2 дена! Да не говорим, че ни е за сефте и всичко ни е каша...а и сме се набутали сами с разни характеристики на фирмата ни дето допълнително усложняват и удължават работата! Факт е, че вчера си постигнах личен реокр по учене за един ден - 15 часа с прекъсване едно за 1 и половина да ям н аобяд и малко да си почина!!!!Очерртава се днес да е същото, макар че слетобед ше се наложи да взема от ясла племенника, та не знам , как ще ги съчетавам нещата...

Ще ви оставям , че колежките са вече на линия в скайпа, макар схванатите ми ушичи от слушалките вчера да се дърпата трябва да продължаваме, че... е страшно !

Лек ден и ако успе утре вечерта пак ще се обадя Simple Smile
 Hug

# 496
Нутела, дано кошмарът да не се повтаря. За съжаление винаги има негативни хора, които дори не се замислят, че с негативизма си смущават околните.  Майка ми е в това число и много се нервя като се чуем по телефона и вземе да ми обяснява за страшни болести и симптоми, прочетени във вестник домашен лекар. Сега като съм бременна направо ми се повдига от репликата " внимавай да не стане някоя бела", сякаш само това чака да се случи. Не може да се  живее в очакване на най-лошото, а тя е точно такъв тип.

Да се оплача, счетоводството не съм го издържала и ме е яд много, защото вложих толкова много усърдие...

Напоследък забелязвам, че съм ужасно разсеяна. Не внимавам като карам, забравям да гледам в огледалата. Онзи ден щях да утрепя един мотоциклетист, защото се изнервих, че моята лента е запушена и тръгнах да сменям лента без да погледна в огледалото. После одрах колата като тръгвах от паркинга, вчера натиснах един пак докато излизах от паркинга ( нищо му няма, натиснала съм с бронята номера му), днес отивам при колата и какво да видя, оставила съм предното стъкло отворено цяла вечер, а вътре документите на колата, мп3 плеъра, столче за кола, инструменти, на Дани колелото, за крадене има колкото щеш. Слава Богу всичко си е там! Имам чувството, че бременността ми изпи мозъка направо Mr. Green

# 497
julsko bebe страхотни са ви снимките от Лондон,това ми е фаворита за следваща дестинация да видим кога ще ме огрее Grinning

Къде сте всички днес,голямо затишие..... Rolling Eyes

# 498
  • Стара Загора
Ето ме и мен.Да ви кажа как мина огледа на родилното отделение в болницата в която ще раждам.
Показаха ни стаите,които са в страхотно състояние все пак болницата е на 4год.
По 2 легла със собствен санитарен възел.Предродилната е страхотна,а в родилна ме изумиха леглата за раждане винаги съм си мислила,че са обикновенни магарета като в кабинетите на докитата,но се оказаха огромни.Отвориха нилеко вратата на операционната и видяхме как правят секцио при което на мен ми презля. Sick добре мъжлето беше с мен.Не мога си представя да се подложа доброволно на такава интервенция.Бебчето беше толкова мъничко с едни големи бузки и много коса.Да е живо и здраво роди се 3600гр.Таткото милия обикаляше в чакалнята и само питаше на информацията дали е родила жена му.
Определено съм доволна от избора си на болница!

# 499
Привет  newsm51
Нутела дано всичко е наред при теб и да почиваш повече, още малко остана   bouquet
Кратунка, Петята да са ви живи и здрави племенниците, само радости да ви носят   bouquet
Честито на всички с добри резултати от прегледи и с нови придобивки.   bouquet
Успех на тези на които предстоят  прегледи.   bouquet
Цитат
Как се оправяш с колата, нали трябва да се дърпа в посоката срещу косъма, ти справяш ли се с това?
Еми за сега нямам проблем, справям се с краката,ръцете, подмишниците, само интима след 6 месец спрях да го виждам  search и прибягнах към козметик
Виждам обсъждате очни прегледи – и аз трябва да ходя с – 2.50 съм, може и да се е увеличил или поне имам такива съмнения. Но най-вече да измерят налягането на очните дъна.
Аз вчера след лекцията се видях с майка ми и се разходихме до Хиполенд – имаше дрешки от органичен памук и ми се сториха на доста добри цени, взех едни ританки, боди с дълъг ръкав, лигавниче, шапчица, ръкавички, търлъчки и пелена и като се прибрах се размислих, че това всъщност може да му е за изписването. Само ме притеснява дали няма да му е топло  newsm78 и да взема боди с къс ръкав. Ще ги кача и в албумчето. Минах и до Лидал – имаше сутиени за кърмачки по 15 лв и си взех един, удобен е .. също и тиган за 24 лв – който като видях се влюбих , масивен е, с капак, много съм доволна  smile3521
Еми май е това за сега, хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 500
  • София
Здравейте, мами!

Аз бързам да се похваля с резултатите от днешния преглед: бебка е 1400 гр, всичко й е наред и се развива чудесно  newsm44

Сега се връщам да чета...

# 501
  • Варна
Привет от дивана  Hug Както си обещах вчера, днес мисля да полежа, че снощи се поизмъчих от контракции. Нутела, радвам се че вече си добре, но наистина трябва да се пазиш повече. Хубаво са ти го казали, какъв точно медал за храброст очакваш да получиш? Лягай и не мърдай, не остана, после ще ни се иска да полежим, ама няма! Пък за дамата в болницата какво да кажа?! Защо не и запуши устата, то пък бива бива, ама чак пък толкова негативизъм у една бъдеща мама... Пфууу  #2gunfire
Кратунка, да ти е живо и здраво племенничето, много да папка и слушка, че скоро нали ще става батко за пример  Hug
Честито на всички мами с добри резултати от прегледите! Честито и на тези с новите придобивки!
Малкият пак се разхълца, много ми е миличко  baby_neutral
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 502
  • Стара Загора
Здравейте! От векове не съм влизала да ви чета, но с това хубаво време не се свъртам вкъщи!
Надявам се всички да сте добре  Praynig
Кратунка, честито! Да ти е живо и здраво племенничето!
Нутела, дано повече няма такива неприятни случки  Hug сега пази повече леглото!
Сисата, извинявай, но четох по диагонал и не разбрах в коя болница си ходила ( понеже и аз съм от Ст. Загора)
Ние с бебка сме добре, миналата седмица имахме "среща", расте си добре и беше 1.400кг и вече е обърната с главата надолу  Grinning утре ще ходя и при доки по ЗК да видим какво ще каже ... Вече мога да се похваля и с първата си покупка - взех си количка на ABC Design 3-ТЕС и съм много доволна от избора  newsm44
Хубав ден ви желая, после ако не ме домързи пак ще влезна   bouquet

# 503
Здравейте сладурки  love001
Вчера нали бях с болежки и пазих леглото,направо чувствах как и корема ми се разтяга...та днес съм по добре,но гледам да полягвам повечко.
На всички мами с покупки честито и с здраве да ги ползвате.Гледах ги и в албумчето,много много са сладки на всички нещицата.Аз да ви кажа нищо,ама нищо не съм вземала още Embarassed ..ноооо и това ще стане живот и здраве
Радвам се на всички с хубавките новинки от прегледите Hug
Кратунка,Петята честити ви племенник и племенница.Да са ви живи и здрави  bouquet
Нутела кофти е това което си изживяла,но най-важното е че ти и малкото човече сте добре. HugАма и ти вземи и се поспри малко,почивай повечко
angelikanz честит 8-ми месец мила,неостана  bouquet
Целувки за сега от мене сладурки  bouquet Hug

# 504
Привет!  Hug

Ух, снощи много се бях паникьосала, но днес ми е по-спокойно. Все ще се наредят нещата....  Naughty

А, кой търсеше дрешки с мотиви на Том и Джери? Онзи ден мернах такива в Джъмбо.

Хубав ден! Ще ви наглеждам...

# 505
  • Варна/Сливен
Здравейте  wavey  да се отчета и аз от днешаната среща с моя младеж станал е 1.500 и пак е в поза тип геврек  Rolling Eyes така и не го видях в една нормална поза притесняваме когато е така доки каза че не му е мн удобно но.... ще го чакам да се обърне Инче като изключим позата всичко е ОК поне док не каза нещо а щом не е значи няма страшно  Simple Smile Правиха ми и запис на тоновете и там всичко беше наред.Гледам че Джен още не е писала дано и нейния преглед да е минал добре  PraynigКато се рибереш при първа  възможност пиши че те мисля  Hug
Rakkaus браво мила и на теб за хубавите резултати от прегледа
Сега малко ще си легна че снощи нещо не можах да се наспя като хората  1countingsheep и може сега да дремна малко  smile3507
Хайде до после погал по тумбачетата  Hug  lovekiss

# 506
  • София
Четох, четох, и май нищо не запомних...  Embarassed

Кратунка, Петята - честити племенници!

Нутела, пази дивана! И на мен са ми неприятни негативни хора, които изпитват садистично удоволствие от това да ти обясняват как всичко може да се обърка.

Честитки на всички, които имат хубави новини от прегледите, все така да сме всички до края!

Мерси за мненията за количките, момичета, ще ги изпробвам наживо и все някога ще реша коя да взема. Знам само, че държа да е с 4 колела, а не с 3, и искам да не са двойни и да не тежи много.

А аз се присъединявам към пазещите кревата да не избяга, но се надявам, че другата седмица ще съм добре. Нощес нещо ме присви корема много, казах на док сутринта като бях на преглед, но вече ме беше отпуснало. Викам си - мина, временно е било, ама тамън пристигам на работа - хайде пак, ама направо не мога да мръдна, че ми прилоша... звъня на док: контракцийки и високо кръвно (ужас, цял живот съм все с ниско и сега - високо  Shocked)... Та ще си полежа и аз няколко дена вкъщи, че предпочитам да пазя моя креват, отколкото болничния. Бебка поне продължава да си е добре, моите неразположения не й се отразяват за щастие.

Някой беше питал за фервекса - не запомних дали са отговорили момичетата, но аз знам, че не е добра идея, по-добре парацетамол на хапче да се вземе. 

# 507
Ох, моята калпазанка още много се върти - ту седалищно, ту с главата надолу. Опитвам се да не се притеснявам за това, но не искам секцио....... Но доки каза, че има още време и място, така че да не го мисля. Засега.

# 508
Браво на всички с добри новини от прегледите  Hug
Джен, стискам палци и ти да се върнеш с добри новини  fingerscrossed  Hug
Нутела, много неприятно това с болницата, дано вече всичко е наред до щастливия край  Hug
franseto, възхищавам се на теб и други учащи. 15 часа учене....тц тц тц.....Браво на теб! Аз със сигурност нямам толкова продължителна мозъчна дейност. Книга чета и на другия ден не помня какво е станало  Whistling
fat.wombat, жалко за изпита. Има ли следваща възможност?
sisata, това с болницата звучи много добре. Със сигурност така ще си много по-спокойна.
Епона, и на мен Дяволов ми отказа. В отпуск е от 10 юли до края на месеца /или началото на август/. И аз бях разстроена, но какво да се прави. Търся друг вариант. Както са ти казали има още много добри лекари  Peace
Rakkaus, почивай и пази дивана и бързо да минава неразположението  Hug
Честити племенници на Кратунка и Петята - да са живи и здрави!
Момичета, аз пък съм станала много туткава, чак се дразня от себе си. Цял предиобед се въртя в кухнята /е, то си имам една малка помощничка, но.../  и накрая като погледна още сто неща за правене. И ми е едно замотано на главата.
А за покупките, както вече казах нищичко не съм купила. Но ще споделя с вас един български сайт, който може би вече знаете, има много добри попадения на прилични цени. Това е за такива като мен дето хал-хабер си нямат от он-лайн пазаруване от чужди сайтове:  http://www.dunstarltd.com/

# 509
Привет момичета Hug
моите майстори си отидоха,кухнята е почти готова,остават само уредите и мивката да се монтират,но това ще стане утре Grinningда ги похваля  почти нямаше какво да чистя след тях.За сега всичко става както трябва Laughingкато е готова ще кача снимки Grinningсамо ако може някой да ми прати паролата на албумчето,на лични съобщения.
честити племенници на кратунка и петята да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet
гледам,писали сте за свекитата,аз от моята не мога да се оплача newsm53,виждаме се много рядко Laughing,тя живее в Гърция,и сме в много добри отношения Mr. GreenКато ни идва на гости стои за около седмица,през която само готви и чисти,а ние с мъжо ставаме по 100 кила JoyЗа подаръците и тя и моята майка ни дават парички да си вземем каквото ни трябва Flutter
бочинка,за събота съм на линия за лекцията в МД и мъжо изяви желание да дойде Laughing
оооооох щях да пиша още,обаче забравих какво Blush
за сега това от мен Hug и  love001

Общи условия

Активация на акаунт