Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 625
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
джен  стана ми ясно,бебчо ще е добре ще видиш!
За стерилизатора аз ползвах и пак ще ползвам този за микровълнова-чудесна работа върши,изварява 6мин.

Ей,да вземете да смените заглавието на албума"Нашите юлски коремчета" или поне отделен албум за коремища да има,че сега като качих моя и ми преизля от гледката,то корем-чудо,и предният път беше огромен и сега е такъв-ужасТ ooooh! hahaha

Юл сядай да учиш теорията,че ще идвам до пловдив с точилката.... Laughing

# 601
сънувах си бебето, но то вече беше на 2-3 годинки. какво ли означава?

# 602
Юлка ти налягай учебниците и се радвай, че нямаш апетит, че при мене това положение още не е дошло и съм доста повече от +11. А за мъжете си мнгооооо права, мене евднъж синчето ме изненада с репликата " Маме ти като си командировка, тати прави страхтно фрикасе и торта"  аз щях да падна  Shocked Twisted Evil

Калоянис
ти верно скъпа си с голямо коремче, ама поне нямаш гъзище и кълки,а  аз моите трябва вече в платки да ги крия че не са за показване доли в панталони Mr. Green

Стерилизация ще ползвам първо студена, но вчера кумата ми се обади, че купила за микровълнова и ми го праща, та ще видим с кое ще ми е по-удобно. Тя ми изпрати и електрическта помпа за кърма на Авент снощи и  баткото като я видя един час подскача и вика "Мама е крава, мама е крава "  hahaha

Блазе ви, че не купувате нищо, аз пък съм като луд с картечница по магазините, хем имам дрехи от 3 приятелки и от баткото, пак купих някои работи  Embarassed, чак ме е срам от мене си.  Даже и най-дребните нещица дето можеше и после да се купят.

# 603
Здравейте момичета Simple Smile
 Искам да ви попитам някой дали знае при колко диоптъра се препоръчва секцио?

# 604
  • София
Стерилизатор-първия път ползвах този на Авент за микровълнова и съм страшно доволна.Сега се взех пак за микровълнова,но на Canpol  Peace

# 605
Привет, мамчета!  Hug

Добре дошли на новите, ще ви е хубаво при нас!   bouquet

Ели, дано скоро се нормализират нещата при вас, да няма вторични трусове и всичко да е ок.  Hug

Ваня, точно това коментирахме малко по-назад. Диоптрите нямат чак такова значение. Важно е налягането и състояните на очните дъна. (Демек може при нисък диоптър да се наложи секцио, а при висок да не се, както и обратното). Трябва да отидеш на очен лекар и да му кажеш, че искаш преглед за установяване на родоразрешението, или с по-прости думи да ти каже дали заради очите би се наложило секцио. Само офталмолог може да ти каже дали има или няма проблем с очите!!! Успех!

Джен, доста сериозно изглежда положението, но след като вече си в болницата всичко ще е ок!  Hug Hug Hug

Стерилизатор съм решила да не ползвам, тъй като ще сме със стъклени шишета. Ако се наложи ще изварявам. Но имам един за микровълнова, чисто нов, неотварян, който се чудя дали да не продам...  newsm78

Ние днес се опитваме на сглобим легълцето...  Crazy

Исках да ви питам за бикините за еднократна употреба. Мернах от онези, които са 5 бр. за около 5 лв., но се зачудих какъв размер за взема??? Ако обикновени бикини нося S/M в зависимост от модела, дали L ще са ми добре от тези или още по-голям размер трябва?  newsm78

Хубав и слънчев ден на всички!  Peace

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 13:15 от Епона

# 606
Здравейте момичета Simple Smile
 Искам да ви попитам някой дали знае при колко диоптъра се препоръчва секцио?

Kum VANQ - izvinyavam se za latinicata, no v momenta imam problem.
Az sushto imam problemi sys zrenieto i hodih na oftalmolog, napravlenie za sekcio se dava pri nad 8 dioptura.

# 607
Не съм много компетентна по въпроса, но си мисля, че секциото зависи много от очното налягане, ако ти е високо, даже и с нисък диоптър пак няма да е препоръчително нормално раждане.

# 608
  • Варна/Сливен
Здравейте момичета направо съм пощуряла от бяс  smile3515  smile3511 пристигна ми така чаканата поръчка от Мадаркеър и се оказа че от 15 неща които съм поръчала ми пристига само 1 пакетче и с този келевия английски не мога да се оправя.От тъпите им емейли нищо не мога да разбера само това ли са изпратили или не направо се разревах от яд  Cry извинявайте за негативния пост.
Джен мила с теб сме всички  Heart Eyes
След проблемите които имаш ти това мойто звучи много глупаво но не са малко пари и сега просто нзм какво да правя
За всички  Hug

# 609
Здравейте момичета направо съм пощуряла от бяс  smile3515  smile3511 пристигна ми така чаканата поръчка от Мадаркеър и се оказа че от 15 неща които съм поръчала ми пристига само 1 пакетче и с този келевия английски не мога да се оправя.От тъпите им емейли нищо не мога да разбера само това ли са изпратили или не направо се разревах от яд  Cry извинявайте за негативния пост.
Джен мила с теб сме всички  Heart Eyes
След проблемите които имаш ти това мойто звучи много глупаво но не са малко пари и сега просто нзм какво да правя
За всички  Hug

Давай да помагаме поне с англйския, прати инфо на ЛС ако искаш и спокойно, понякога се бавят доставките, и при мен е имало драми  Hug

# 610
здравейте момичета,от снощи ме малко напрегнато,че се занимавам с майка ходи на профилактични пегледи от работа и и открили миома,тасега ще има малкотичане и питеснение докато мине всичко,ще видим доктора кво ще каще ще има ли операция или не,иначе ние с нашия малък юнак сме ок подритва си ме редовно, смениха ми часа на 17-ти,че на 20-ти доки бил на абитюрентски бал  Mr. Green та тогава ще се отчета как се движим ние с мерките,за килограмите досега съм +10 меря си се редовно в къщи  hahaha
тъкмо разгледах снимките всички коремчета са много сладки,Пете и твоето е супер,че и митака го има на снимката  Hug ,а последно качените снимки не пише на кой са калоянис ти ли си това ако си ти браво,какви крачета имаш само на корем растеш,аз съм от отбора на пухкавите мами с дупе и краченца, който после ще топим някак  hahaha имам снимка и аз там,може да ме видите по назад съм,мойта снимка е от 27.г.с.
semrunka дано пристигне всичко което си поръчала  Peace
ели ти си имала компанийка значи затова ни се губиш тук Hug дано няма повече трусове при вас  Praynig
джен хубаво е, че си под наблюдение, дано мерките, които взимат лекарите там, да задържат юначето поне още две седмици в коремчето  Hug
юлка стискам палци за изпита утле после чакаме да се похвалиш Peace
за секциото и диоптрите и аз съм с лещи малък диоптър късогледство - 2,5 още не съм ходила до очната лекарка тя ми каза седми осми месец да ида, да измерим налягането скоро ще я посетя и ще ви кажа какво е станало
това от мен засега уикенда го дават супер временце,мислим да се отдадем на разходки,може и едно барбекю с приятели да спретнем в къщата им в двора на село  Mr. Green супер е там зеленина, люлка, цветя, спокойствие хмммм,отнесох се  Joy та тия дни ако сядам на компа ще ви пиша ако не понеделник,желая ви да сте в много слънчево насторение всички   Hug

# 611
благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 612
kaloqnis2007, Наталчето благодаря ви за мнението за стерилизатора!   bouquet
Аз съм си набелязала доста неща и мисля, че е време да премина от разглеждане към активни покупки. Simple Smile За съжаление, някои бебешки стоки, които ми харесват от чужди сайтове, не се предлагат с доставка до БГ. Sad
На всички ви желая много усмихнат и слънчев ден!  Hug

# 613
семрунка споко,някой път нещата идват в 2 пратки,трбва хубаво да се прочете потвърдителният мейл за шипването,където са ти дали и номер за проследяване,прати на лични ако искаш. Peace

Джен от към кълки и гъзец бива работата,макар,че доста по тънички бяха,ама туй коремище като помня колко време го свалях,не е истина,килата паднаха-то си стоеше-трагедия направо Crossing Arms

# 614
Здравейте и от мен!   bouquet

Едва ви наваксвам...   smile3529

И аз вчера бях на преглед. Бебчо е добре, расте си. Главата му е с 2 седмици напред по размер, та докторката каза, че може и по-рано да тръгне към изхода  smile3532 Иначе все още си е с главата на долу, но е застанал странично - рамото е към корема ми, което било доста рядка позиция, според док. Аз не можах да намеря нищо в нета за това.

Иначе вчера такъв стрес изживях, мъжа ми ме кара до кабинета на док и в най-голямото задръстване в 8.30 сутринта, една луда жена реши, че трябва да мине от най-дясна в най-лява лента, а в лявата два автобуса и съответно не можа да се мушне между тях, та така й отнесохме боята и огледалото. Добре, че се разминахме само с това, че можеше и да я центрираме, ако шофьора на автобуса не беше оставил малко разстояние, та успя да застане леко странично.  smile3555 Мъжът ми отби отстрани, за да викаме КАТ, а тя така и не си направи труда да спре, зави си наляво и отпраши.  #2gunfire #Cussing out

Гледах и коремчетата  preggo Много сте готини всички и аз тези дни пак ще се снимам, че за две седмици ми е пораснал корема с 2 см, и съм + 1кг, та +9 от началото  smile3535 Напредвам и аз...  hahaha

Гледах и покупките - много са сладки  newsm76

Юлка, успех на изпита утре  newsm10

За очите- не мога да кажа нищо, не нося очила и не съм наясно с тези неща...

Джен стискам палци терапията да има ефект и бебчо да си стои на топло още малко  Hug

Стерилизатор -  една съседка ми даде на Авент парния, но не съм го пробвала още. Аз също съм решила да ползвам стъклени шишета, та ще видим дали ще ми влезе в употреба.

Оххх толкова запомних...  Crazy  

Вчера се замислих и за пелените за многократна употреба. Някой пробвал ли е такова нещо или смята ли да пробва? Аз нямам много инфо по въпроса, но се чудя дали да не пробвам поне първия месец... Thinking

Хайде, че прекалих... До скоро  wavey

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Малеее, много сте бързи  newsm10

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 14:57 от eka

Общи условия

Активация на акаунт