Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
-
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
-
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с раждането, които се обсъждат във форума?

пристигна ми така чаканата поръчка от Мадаркеър и се оказа че от 15 неща които съм поръчала ми пристига само 1 пакетче и с този келевия английски не мога да се оправя.От тъпите им емейли нищо не мога да разбера само това ли са изпратили или не направо се разревах от яд
извинявайте за негативния пост.

та тия дни ако сядам на компа ще ви пиша ако не понеделник,желая ви да сте в много слънчево насторение всички 

Иначе все още си е с главата на долу, но е застанал странично - рамото е към корема ми, което било доста рядка позиция, според док. Аз не можах да намеря нищо в нета за това.
Мъжът ми отби отстрани, за да викаме КАТ, а тя така и не си направи труда да спре, зави си наляво и отпраши.

Много сте готини всички и аз тези дни пак ще се снимам, че за две седмици ми е пораснал корема с 2 см, и съм + 1кг, та +9 от началото
Напредвам и аз...