Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 183
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пробвала съм с кремове ама е съкс. Смисъл имат съставки, които не влияят добре на кожата в тази област.
Преди раждането се плеснах пред огледалото и така действах, с машинката за бръснене на мъж ми Simple Smile

# 451
Дам...май няма лесен начин. Най-добре с бръснача  Confused

# 452
ох ама такава ми е мъка, а и нямам никаква видимост  Sad

Аз действам опипом с повишено внимание. Нали не се стремя към някакви естетични оформления. За пред раждането ще ползвам и мъжа ми за консултант и така.

Пробвала съм с кремове ама е съкс. Смисъл имат съставки, които не влияят добре на кожата в тази област.

И аз така знам, дразнят кожата. Аз съм ползвала депилатор само за ръце, всъщност, за крака няма да ми стигнат нервите.

# 453
За консултант? Че то преди раждането мъжа става главен козметик. Изобщо не си представям как бих могла сама да свърша работата.

# 454
За консултант? Че то преди раждането мъжа става главен козметик. Изобщо не си представям как бих могла сама да свърша работата.

Е, да огледа, пък ако се налага, тогава.  Mr. Green Ми аз я върша регулярно под душа, за да избегна нуждата от косачка преди бръсненето, а и да оставя всичко на него тооолкова време ще отнеме, щото ще внимава до безумие сакън да не ме пореже. Знам си стоката.  Mr. Green

# 455
Дам...май няма лесен начин. Най-добре с бръснача  Confused
да и колкото да ти е трудно ще е по-добре да го свършиш сама, че едно от най- неприятните неща ми беше тая процедура като отидох в болницата, а ме приемаха два пъти и два пъти го изтърпях Shocked Close

# 456
  И аз бях с бръснача и пак ми беше голям зор, че бях с оргоооомен корем. Даже като влязох в 9-я месец станах още по- редовна, че нали бях на полусъединител Mr. Green

# 457
Обаче имайте предвид, че ако раждането е оперативно е по-добре да си направите кола маска. С бръснач поникват за два-три дни, а разреза е ниско. Като ги оскубах си реших проблема за три седмици напред.

# 458
Обаче имайте предвид, че ако раждането е оперативно е по-добре да си направите кола маска. С бръснач поникват за два-три дни, а разреза е ниско. Като ги оскубах си реших проблема за три седмици напред.
Аз така смятам да направя, независимо от раждането .. колкото и да не я обичам тази кола маска.  Rolling Eyes

# 459
ох ама такава ми е мъка, а и нямам никаква видимост  Sad

Божеее, мислих си, че само аз го имам този проблем  Laughing , че като вляза в банята по 3 часа не излизам  Wink  Laughing , чак ме хващат нервите!

ИрПуц, теб те питах за секциото, щото каза, че ни делят няколко дни! Ти поне нямаш ли точно определена дата за секциото и да знаеш кога ще е ГоЛямотоо събитие  baby_neutral!

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 17:31 от AnMary

# 460
Ох да и аз го правя 3 часа  Whistling Затова си мислех някакъв крем и затова попитах. Ама и аз предпочитам аз да си го направя сама  , отколкото в болницата някой друг. А за кола маска - е не мога и това си е!

# 461
Аничка, имам дата, но не е окончателна, ако всичко е наред ще поизчакаме, да е по-близо до термин.

Уф, на такова мъчение никога досега не съм се подлагала, мисля да играе бръснача вечерта преди да вляза в болница, пък ако се наложи, те да бръснат, няма пък и това да мисля. Ще си концентрирам тревогите върху катетъра.  Mr. Green Разбрах, че го слагат след упойката, ама все пак звучи гадно.

# 462
  • София
Пуци не го мисли катетъра...мен ми слагаха, по средата между контракциите(при нормално), ни упойка, нито нищо...  не беше кой знае какво...

# 463
Дали има проблем, ако на обменната карта пише, че ме изпращат за раждане в една болница, а аз искам да родя в друга? Нова карта ли трябва да вадя? А нещо друго трябва ли да ми издаде гинеколога? Направление или нещо друго?

# 464
  • София
dinora1605    Никъде-нито в обменната нито в направлението трябва да има в коя болница те изпращат-това е твое желание и имаш право да избереш която искаш.
И да-направление трябва да ти се издаде от женската или обменна+направление.

Общи условия

Активация на акаунт