Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Да,най-добре да отида за второ мнение Simple Smile

Не трябва да се притеснявам,но съм бясна защо не ми обясни каква може да е причината   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 20:36 от AnMary

# 271
напълно те разбирам - няколко пъти преминавах през това състояние  заради моята лекарка. два пъти ме сложи през свършен факт да си плащам за ехограф без да ме предупреди. повишава ми тон понякога. може да е добра специалистка, но си имам друг лекар, на който се доверявам напълно. ти само при тази лекарка ли ходиш? накрая си вече и не си струва да я сменяш, но ако имаш съмнения, по-добре си плащай за преглед при друг.

ти сигурна ли, че това, което е казала, е истина? имаш ли снимка от ехографа с данни за плода? каквото и да е, вече си накрая, скоро ще влезеш в 9-я и може да се ражда бебчо. естествено, че е най-добре да си се развива докрая, но ако случайно има някакъв проблем и бебо не наддава, има добри лекари, които ще се погрижат. не знам от кой град си...

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 20:34 от AnMary

# 272
Тази ми е втора  Sad отначало бях при друга,но тя беше много зле.Тази досега беше супер,обясняваше всичко,днес какво и стана незная Sad явно не беше в настроение

На 25 май влизам в 9ти месец,от Благоевград съм

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 20:34 от AnMary

# 273
Цитат
Здравейте мили мами  Исках да споделя с вас  моето притеснение  .Днес бях на преглед и гинеколожката ми каза,че бебо почти не е пораснало от миналия преглед.Той беше на 11 април,а днес е 16 май.В 8ми месец съм,на 25ти живот и здраве влизам в 9ти месец  Също така ми каза,че ми е много нисък хемоглобинът и ми изписа Феро-фолгамма. Някоя била ли е в подобна ситуация,корема за 8ми месец не ми е много голям,всички мислят че съм в 6ти месец.Обиколката ми е 94 на 30см.Моля помогнете.Благодаря предварително 
Една приятелка беше в същата ситуация. Причината ( на нея й обясниха обаче) беше, че бебето беше престанало да се храни поради запушване на кръвоносни съдове и съответно приток на крв към плацентата. Пробваха с хапчета и не се оправиха нещата и извадиха бебчо по-рано. А то от своя страна бешпе и наистина  по-назад в развитието си бебето и така се роди съвсем мъничко, но всичко е наред естествено де...
Дай боже при теб да не е това положението. Но ти отиди на друг лекар и разбери каква е работата. Дори да се наложи сега да родиш няма проблем, съвсем накрая си. Но моят съвет е да отидеш и на друг лекар.

# 274
Здравейте на всички! Вчера си правих микробиология и АГ ми изписа полиженакс аз съм в 14 г.с. Някой дали е ползвал полиженакс, защого гледам, че на опаковката пише, че е забранено за бременни.

# 275
Здравейте на всички! Вчера си правих микробиология и АГ ми изписа полиженакс аз съм в 14 г.с. Някой дали е ползвал полиженакс, защого гледам, че на опаковката пише, че е забранено за бременни.
Не съм ползвала,обаче знам за много бременни,които го ползват,дори някой накрая преди раждането профелактично. newsm78

# 276
Добро утро Simple Smile Сега четох в един сайт,че е нормално да се забави ръстежа на бебо от 8 до 9тия месец,но това не означавало,че бебо не трупа маса Simple Smile надявам се да не се окаже,че пъпната връв не е завързана на възел и затова бебо не е пораснал.Много ме е страх от това.Моля ако има някои,които са минали през това да пише.Благодаря

# 277
  • Варна
Добро утро Simple Smile Сега четох в един сайт,че е нормално да се забави ръстежа на бебо от 8 до 9тия месец,но това не означавало,че бебо не трупа маса Simple Smile надявам се да не се окаже,че пъпната връв не е завързана на възел и затова бебо не е пораснал.Много ме е страх от това.Моля ако има някои,които са минали през това да пише.Благодаря

Ако греша, някой да ме поправи - аз мисля, че ако отидеш на доплер - ще се установи в какво положение и състояние е пъпната връв. Важното е, бебето да може да се храни. Има много случаи за пъпната връв, можеш да потърсиш тук, но според мен вместо да се страхуваш и да четеш най-различни стряскащи или не толкова материали, просто трябва да посетиш друг специалист PeaceУспех мила, всичко ще завърши добре  Hug

# 278
tina, аз два цикъла се лекувах със свещички - не бяха полижинакс, но втория път лекарката ми каза да си взема точно такива. обаче аз имах рецепта от първия път и тя за да не пише нова, си взех пак същото. чела съм и съм чувала, че много мами се лекуват с полижинакс. но както лекарката каза, това не е истинско лечение, тъй като не се приема нищо през устата, а само подтискане, за да може имунната система сама да се пребори.
моето питане е дали преди самото раждане (естествено) не е нужно да се направят изследвания за гъбички? аз чакам всеки момент, а последните ми резултати са от преди 1 месец...

# 279
pisss ,задължително е изследването преди раждането.Всичко трябва да е чисто иначе бебето може да прихване.На мен доки ми каза другата седмица в понеделник,дано няма нищо  Praynig

# 280
знаех си! обаче моят доктор нищо не каза. за ЖК не говоря, защото от нея не съм доволна. но доктор Александров е друго нещо - при него ще раждам. не спомена за никакви изследвания, не съм с планирана дата. предстои ми на 19 или 20 май да ходя на преглед при него, ако не съм родила дотогава. ще го питам. обаче сега съм в чуденка дали да не трябва да пускам изследване преди това - поне 1 ден ще е нужен да излезе резултата. малко се успокоявам, че от месеци не съм имала контакт с таткото, а и нямам оплаквания...

# 281
  • Варна
Момичета, а изследвате ли се за херпес симплекс? Той може да бъде безсиптомен и е мн опасен ако ще се ражда нормално. Лошото е, че повечето АГ нищо не казват за това изследване.

# 282
Иначе нормално ли е да има течение по време на бремеността,без да те сърби или да има миризма.Само някакво течение

# 283
Иначе нормално ли е да има течение по време на бремеността,без да те сърби или да има миризма.Само някакво течение

През цялата бременност съм с такова..... всеки ден използвам по един куп превръзки  Crazy

# 284
  • Варна

Вече мога спокойно да кажа - абсолютно нормално е. Толкова стерилни урини, влагалищни секрети пусках-в различни лаборатории - всичко чисто. Течението обаче си продължава. Бяло и гъстичко е при мен. Пончкога е и по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт