Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Много благодаря, момичета  Hug
предполагам щом моя лекар нищо не ми е казал на втората ФМ - значи не ми е толкова належаща трета.Аз по принцип всеки месец си ходя на платено в МД, но на ФМ гледат доста по-обстойно плацентата, пъпна връв....а и аз като не виждам как е бебчо цял месец и преди самоя преглед се побърквам.
От вчера забелязах, че ми се подуват пръстите на ръцете от топлото  Shocked . Направо в края на раб ден ги чувствам като кебапчета.

# 301
Защо се побъркваш, като всичко е наред, не се товари с излишни отрицателни емоции. Тая ехография много е "разглезила" бременните, я си помислете едно време как е било без изобщо да могат да се видят бебетата.  Wink

# 302
Защо се побъркваш, като всичко е наред, не се товари с излишни отрицателни емоции. Тая ехография много е "разглезила" бременните, я си помислете едно време как е било без изобщо да могат да се видят бебетата.  Wink

Много, ама много си права.И аз това си мисля като взема да се вкарвам във филми.Аз допуснах едно мн голяма грешка като разбрах, че съм бременна.Започнах да чета какви ли не неща в бгмамма и на толкова истории се начетох, че се психясах от рано.Имаше периоди в които не съм спала по цели нощи от притеснение, защото примерно не съм усетила бебо да рита. Rolling Eyes Сега се опитвам да гледам позитивно и да не се паникьосвам, защото осъзнавам, че на никой не помагам, най-малко на бебо

# 303
Да, прекалено многото информация е толкова вредна, колкото и недостатъчната, напълно те разбирам. И аз имам пристъпи на внезапен страх, но гледам да го овладявам просто като се опитам да мисля разумно - има ли, няма ли причина да се плаша. Преди няколко дни, например, бебето не се разскача за следобедната си гимнастика, както я наричам. Притесних се и я разбутах, горката, но пък се успокоих.  Mr. Green Пак съм добре, хората портативни доперови апарати си купуват, за да слушат тонове, когато им се прииска.

# 304
Тая ехография много е "разглезила" бременните, я си помислете едно време как е било без изобщо да могат да се видят бебетата.  Wink

Съдейки по разказите на майка ми и други жени от нейното поколение, са били много по-спокойни. Simple Smile

# 305
Пак съм добре, хората портативни доперови апарати си купуват, за да слушат тонове, когато им се прииска.

hahaha е... чак до там не съм стигнала и аз и дай Боже да не стигам.Аз моя малък мъж като се поуспи и ме попритесни (какви сложни думи използвам  Joy ) лягам на дясната си страна и леко гъделичкам корема.Все някой шут ми вкарва, явно го събуждам и ми се сърди.Пък таткото е много смешен.Все казва "Остави го да спи, събота е, какво искаш от детето да те рита)   smile3504

# 306
Тая ехография много е "разглезила" бременните, я си помислете едно време как е било без изобщо да могат да се видят бебетата.  Wink

Съдейки по разказите на майка ми и други жени от нейното поколение, са били много по-спокойни. Simple Smile

Ами да, сигурно.  Grinning Макар че от днешна гледна точка, знаейки колко потенциални проблеми могат да се открият с ехографа, си мисля, че бих полудяла от тревоги ако нямах редовен достъп до него, признавам си. Затова и се чудя на момичетата, които се тревожат въпреки същия този достъп.  Wink

Flower, ако знаеш как ми дожаля последно като ходих за запис на тонове - заспало детето и акушерката ми разтресе корема, ама яко го разтресе, за да я събуди. Е, събуди се за мъничко, после пак заспа, та ходих пак по-късно.  Laughing Прав е мъжът ти - да спи докато може.  Mr. Green

# 307
Тия акушерки са брутални ...... отивам аз преди 2 седмици и й викам на докторицата - имам контракции .И тя ей така  Shocked Сложиха ме да легна за да ме прегледат, мислех си че на ехограф ще ме гледат, а оная ми ти акушерка като почна да ми натиска корема да види матката колко е твърда  smile3514 Щях да я ритна, ако краката ми не тежаха колкото теловището на тюлен.

# 308
Затова и се чудя на момичетата, които се тревожат въпреки същия този достъп.  Wink

За съжаление, който има нагласата да се тревожи, ще се тревожи дори и петима доктори да го уверят, че всичко му е наред.

# 309
 За фотоепилация и дума не  може да става по време на бременност нали? Че една приятелка живо се интересува

# 310
Алексче, така е, самонавиването е голяма работа. Интересно ми е, че преди да забременея си мислех, че ще съм от отбора на вечните тревожещи се, самофилмиращи се и т.н. Е,. за огромна изненада карам адски спокойна бременност. Готова съм да даря кръв за синтезиране на хормоналния коктейл, ако той е причинител на това спокойствие.  Grinning

flower, ами тази не, че го направи брутално, според мен, просто силничко я раздруса, без да е груба. То от наша гледна точка всичко е по-грубо, отколкото трябва, но те си знаят.

# 311
За фотоепилация и дума не  може да става по време на бременност нали? Че една приятелка живо се интересува

newsm78 не, не се препоръчва.Изобщо даже. Поне аз така съм чувала де.

# 312
А на някоя майка дали са й  предписвали полиженакс в началото на бременността?

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 17:10 от tina1

# 313
  • Варна
А на някоя майка дали са й  предписвали полиженакс в началото на бременността?

На мен Peace Влагалищният секрет ми излезе чист в 7 г.с., в 10 г.с. се оплаках  от обилно течение - изписа ми го, но прочетох, че не е хубаво до 14 г.с. да се използва и не го използвах. После след още 2 чисти влагалищни секрета и две чисти стерилни урини, продължавах да си имам течение и АГ ми каза да си слагам Полижинакс - използвах го към 16 г.с., обаче нямаше ефект/ами то какъв ли ефект да има, като ми няма нищо, просто течението е ужасно/.

# 314
sisi83, щях да попитам защо ти ги е изписала при чисти проби. Ей, много ми харесва как изписват антибиотици ей така, като аспирин.

Общи условия

Активация на акаунт