Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, на вас за колко време ви излизат резултатите от микробиологията?
След 2 дена ги имах.  Peace

# 331
Момичета, на вас за колко време ви излизат резултатите от микробиологията?

Мисля, че за три дни излязоха моите.

# 332
Благодаря за бързите отговори!  Peace

# 333
 До колкото си спомням от лабораторията ми казваха кога да отида.

# 334
http://zdravno.com/bremennostta-i-sapatstvashtite-ya-mitove  - нещо полезно за митовете около бременността Wink

# 335
 Много полезна статия PeaceА аз се претрепах да ходя, а то какво се оказва Mr. Green

# 336
И това за котешките тоалетни е мит. hahaha А за парафина не бях и чувала. Понякога е хубаво да си неинформиран.  Mr. Green Обаче суровото месо да си го задържат - там може и да има як контрол върху храните, ама за тук не съм твърде убедена. Впрочем, никъде не бих яла сурово месо.

# 337
Наскоро ми предписаха флуомизин , причината , че имам засилено течение. Grinning А за успокоение ми каза , че това не вреди на бебо.Grinning
Резултат никакъв (поне според мои наблюдения) , освен това че още не мога да се изчистя от неразтворилите се частици. #Cussing out

# 338
gundie - супер статийка  Wink
Baby BaBy и аз доста ползвах флумизин тая бременност. Ама как може без изследвания  ooooh!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 12:53 от kilimiotlista

# 339
gundie - супер стаъийка  Wink
Baby BaBy и аз доста ползвах флумизин тая бременност. Ама как може без изследвания  ooooh!
Аз изследвания правих но месец по рано и всичко беше чисто според нея .  Grinning

# 340
Здравейте мами  Simple Smile Simple Smile Искам да ви попитам какво е мнението ви  за бременните с котки.Аз имам котенце на 40дни и е вътре в къщата,не излиза навън.Четох какви ли не неща,за бременните и котките,но според мен са пълна глупост.Аз цял живот сам имала контакт с котки.

# 341
Гледай някой друг да му чисти тоалетната и не се притеснявай. Аз имам две вкъщи.

# 342
Здравейте мами  Simple Smile Simple Smile Искам да ви попитам какво е мнението ви  за бременните с котки.Аз имам котенце на 40дни и е вътре в къщата,не излиза навън.Четох какви ли не неща,за бременните и котките,но според мен са пълна глупост.Аз цял живот сам имала контакт с котки.

И аз имах котка, но я махнах.Причината беше, че не винаги друг може да й чисти тоалетната, а на бременната се забранява да го прави.Заради вероятността от токсоплазмоза.Или ако се чисти тоалетната , това трябва да става с ръкавици.

# 343
Гледай някой друг да му чисти тоалетната и не се притеснявай. Аз имам две вкъщи.
Да и аз мисля, че акото не е много добре да е в досег с бременна, дори и ако имате др. дете и се налага да сменяте памперси - дори и тогава е хубаво да се измивате добре после със сапун(аз не съм някаква маниачка на тема чистота и бактерии, но това го казваха вече доста пъти- че чрез изпражненията се разнасят зарази)...а относно суровото месо- напълно подкрепям, че в Бг контрола хич не е на ниво и за всеки случай по-добре- не Wink Wink

# 344
Цитат
Здравейте мами    Искам да ви попитам какво е мнението ви  за бременните с котки.Аз имам котенце на 40дни и е вътре в къщата,не излиза навън.Четох какви ли не неща,за бременните и котките,но според мен са пълна глупост.Аз цял живот сам имала контакт с котки.
Споко.  Peace Щом е и то бебе го води редовно на неговия си лекар - обезпаразитявания и т.н. и всичко ще е наред. И не му чисти тоалетната.  И аз имам котка - целуваме се, мъркаме си , даже ми спи на тумбака  Peace
Съвременното мнение на специалистите е, че изобщо не е необходимо бременната жена да си маха котката> ТОва е и моята позиция.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт