Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Мили момичета, имам въпрос- задължително ли е първо да ти изтекат водите и тогава да започва раждането  newsm78 newsm78 newsm78? Какво ли е усещането  newsm78? Офффффф, това чакане е мн изнервящо, поне за мен.......

# 391
  • София
не, не е задължително, на мен ми ги спукаха в хода на раждането.
може да започне с контракции, просто....а може и с по-кофти вариант, като кървене - но това е сигнал за проблем и  трябва на секундата да се изтрелваш към болницата....
а може и нищо да не почне и след известен период пренасяне да ти предизвикат раждането или пък при индикация, че нещо не е наред да предизвикат или да направят секцио...варианти - разни...

наслаждавай се на последните си тихи и спокойни мигове, почивай си и събирай сили за малкото човече Simple Smile

# 392
Оффффффффф, благодаря ти, Angel_Dust! Аз понеже досега не съм имала и сериозни контракции, да не кажа, че почти не съм ги усещала и още повече ме е страх и се изнервям, че нз какво ме чака!

# 393
  • София
ми хората казват, че няма как да пропуснеш,  поне тези  над 6-7 см, склонна съм да  им вярвам Simple Smile все ще ги познаеш...и ако ти изтекът водите, пак няма как да не разбереш.... неприятно е ако е малко спукан мехура и изтичат на малки количества...но и това се вижда така или иначе.

# 394
Аничка, дишай спокойно, каквото ще става, ще става, нещата са извън твоя контрол, затова мисли оптимистично и се остави на хода на събитията. Аз днес влизам в 37-ма седмица, прекрасно те разбирам - непрекъснато се дебна дали случайно не ми тежи корема по различен начин, дали не ме болят кокалите по-иначе от оня ден, голяма забава.  Mr. Green

# 395
Хахахаха! ИрПуц- това със следенето, дали всичко е както преди или дали аз не се бъркам вече, ми е мн познато! Като вляза в банята и по половин час гледам и се чудя, дали всичко е наред, хааха Laughing Снощи цяла вечер неможах да спя и се зачудих дали организма ми предусеща голямото събитие или просто е една безсънна нощ  newsm78!

# 396
Снощи цяла вечер неможах да спя и се зачудих дали организма ми предусеща голямото събитие или просто е една безсънна нощ  newsm78!

hahaha Същата работа, много съм подозрителна към себе си през цялото време. Но логично погледнато, май има още време, защото нито я усещам ниско, нито е намалила движението, т.е. има още достатъчно води и не е слязла... поне по тези индикатори ако съдя, има време. Ама знам ли как се променят.  Laughing

# 397
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох,милите,като знам че и мен това ме чака нямам думи.Стискам ви палци всичко да е ОК и не се шашкайте допълнително.То бебо,като  започне да излиза ще ви каже,не вярвам да е със някакви незабележими болки или безсимптомно.Спокойствие и силна храна.

# 398
  • София
а то никак не е задължително дни преди излизането да има разни  признаци за това...Wink няма какво толкова да се вглеждате, няма да ви изненада да излезе само както си спите нощем Simple Smile

# 399
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЕНДЖЪЛ и аз така си мисля,ама страха е голяма работа.

# 400
а то никак не е задължително дни преди излизането да има разни  признаци за това...Wink няма какво толкова да се вглеждате, няма да ви изненада да излезе само както си спите нощем Simple Smile

Их, каква си, значи.  Crossing Arms  Laughing Аз пък искам признаци, ти ми убиваш надеждите.

iv.elina, мен всъщност за момента не ме е страх, просто съм неспокойна, неизбежно е, такава тотална промяна.  Heart Eyes И като съм неспокойна, ставам силно подозрителна. За страх, какво да му бера страх, вярвам на доктора, не съм за пръв път в операционна, само бебето ми е на преден план другото лесна работа.   bouquet

# 401
Ако знаете корема последните дни вечер колко е твърд...започнах да ставам и по два пъти до ВЦ и при всяко разбуждане от тежестта или твърдия корем си мисля..."ох,ако е сега лошо,че така ми се спииии"  Mr. Green Надявам се на момента дори и през нощта да е адреналина да си свърши работата,че заспала не знам как се ражда : )))) Не че и будна знам  Laughing ама по-добре ще е 100% Simple Smile

# 402
 Joy И на мен напоследък така ми спи, че все се чудя ако започна да раждам в такова състояние какво ще правя   Grinning

# 403
Joy И на мен напоследък така ми спи, че все се чудя ако започна да раждам в такова състояние какво ще правя   Grinning

Ще се размърмориш "Еее, не можа ли да почака да си доспя!".  Mr. Green Аз съм така след вечеря - нахранена, отпусната, в неподходяща спортна форма за раждане.

Сега се сетих за нещо, което ме вълнува напоследък - защо записите на тонове трябва да се правят непременно на будно бебе? Т.е. след като е ясно, че в даден момент се променят, защото е заспало, защо да го будят? Или не са сигурни, че е от заспиване и затова? Онзи ден нашата хубавица пак задряма докато я записваха и трябваше да я разбутват.

# 404
Незнам, но нашата мома все е развълнувана, когато ходим при докторката! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт