Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Уф, и на мен много ми се иска от една страна тя сама да си реши, но от друга докторът е с много повишено внимание заради седалищното положение. Но пък и на него му се иска да е по-близо до термин... В резултат днес получих условна отсрочка, утре сутринта записваме тонове и се решава окончателно.   Grinning Вече и водите са започнали да намаляват, та наближава.

Ир аз пък те заподозрях да не си родила, че нали си малко по-напред от мен  Mr. Green

Mr. Green То ще се чуе, скоро.

# 526
Споко момичета, нали вече влязохме в прекрасната зодия близнаци- всичко друго ще се нареди от само себе си. Joy Желая на всички ви леки раждания и много пухкави бебенца да се гушкат скоро Hug И да апелирам за прекрасната дата- 9 юни, такива прекрасни хора като мен и Джони Деп са се родили тогава Joy Joy Joy

# 527
 Laughing Права си. Вече и аз съм спокойна за зодията  Wink Аз постоянно мисля за вашата дата с Джони Деп  Laughing , но май ще е за по-къснично, естествено ако не реши самичко да излиза преди това. Целта е възможно най-близо до термин.  Иначе съвсем малко ни остава  Praynig Hug 

# 528
 hahaha Мерси, Гунди, терминът ми е на 9, колко жалко, че няма да го дочакам. Аз пък със скръб изпратих Телец, много я обичам тая зодия.  Mr. Green

# 529
Ир, на 9-ти юни ли? Ама то не ти останало. Мнооооооого леко да ти мине раждането и здраво бебе да гушнеш скоро. Hug

# 530
Благодаря!  Hug

# 531
Мами много се извинявам за въпроса , знам че не е за тук но не знам и къде да проверя ..  Embarassed
Та, баща ми излезе болнични началото на май месец и ще е така до края на юни , някоя от вас има ли представа , дали болничния ще му бъде изплатен на два пъти или или наведнъж ?

ИрПуц , леко раждане!!! Hug

Отново се извинявам. Embarassed Embarassed Embarassed

# 532
  • Варна
Мами много се извинявам за въпроса , знам че не е за тук но не знам и къде да проверя ..  Embarassed
Та, баща ми излезе болнични началото на май месец и ще е така до края на юни , някоя от вас има ли представа , дали болничния ще му бъде изплатен на два пъти или или наведнъж ?

ИрПуц , леко раждане!!! Hug

Отново се извинявам. Embarassed Embarassed Embarassed

Така... след като се платят осигуровките за м. Май, и болничния е в НОИ, до 10 дни някъде ще се получат паричките за дните от месец Май влизащи в болничния. Ако в първия болничен има дни обхващащи и м. Юни /те ще се изплатят някъде 2 седмици след първата изплатена сума/. Същата е процедурата и със следвашия издаден болничен. Надявам се си ме разбрала. Simple Smile

# 533
Разбрах и много ти благодаря !
Лека бременност !  Hug

# 534
Здравейте. Аз само исках да споделя, че също чаках на тръни да настъпи 23-ти май - зодия близнаци. И моя термин е 9-ти юни, много хубава дата, вече свикнах с нея, но шансът да се случи точно тогава ми изглежда нищожен. Таткото е роден на 11-ти юни, а аз на 14-ти - може пък да е между нас Grinning Въпреки, че не ми се иска да преносвам и ден, но Божа работа...

# 535
Момичета, аз имах контракции от началото на 8 м. и все ми викаха поне 37 г.с. да започне, накрая си родих почти на термина-един ден по-рано, а бебето ми се водеше преносено...а и повечето ми познати преносваха с повече от седмица...ако искате да раждате нормално- когато дойде. Hug

# 536
  И аз бях така, така ме наплашиха, че да се радвам ако въобще вляза в 9-я месец. А то какво стана влязох чак в 10-я месец Joy Преносих 3 дена и ние имахме признаци напреносване. леко раждане на всики и когато тогава Hug

# 537
Биохимичния скрининг струва 43 лева. Аз го правих в "Майчин дом" София. Лека бременост. Ако искаш ще ти дам телефоните да се обадиш?
Мерси! Няма нужда от телефони, мен там ме следят. Още веднъж благодаря!  Simple Smile

# 538
 Хайде ИрПуц и krasence86, вие сте 3 дни преди мен, малко остана! Аз следобед тръгвам за Сливен, нали при мама ще раждам, да чакаме вече момата да реши да излезе! Дано всички да родим мн лесно и бързо и скоро да пишем пак! Wink

# 539
Здравейте момичета   bouquet
позагубих се малко тези дни, и ви прочетох отгоре-отгоре  Embarassed
На мамите с термин 09.06 пожелавам леко раждане и прекрасни, красиви, пухкави бебенца на финала.Аз съм точно месец след вас - 09.07  Laughing
Вече официално съм в болнични, днес ходих на лекар и да си взема болничния за пред работодателя.И малко се шашнах......
По календара тук (и навсякъде другаде) съм в 33г.с. и 5 дни.Днес лекарката не ми каза колко килограма е бебо, но каза, че отговаря за 35 г.с. И е седалищно И сега съм малко притеснена.И преди сме говорили за раждане на бебета в седалищно положение, но искам да питам - ако бебето не се обърне до термина задължително ли назначават секцио или аз трябва да избирам????

Общи условия

Активация на акаунт