Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 22 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
ИрПуц, честито и от мен!   bouquet

Вече ми се появиха кафеви петънца по носа от слънцето и глезените ми почнаха да се подуват, знам, че е защото не пия много вода. Обаче нали ще ми мине след раждането? Особено за глезените ме интересува дали ще спаднат или ще си останат подути.
Ще спаданат със сигурност след раждането.А подуването можеш да облекчиш с повечко движение.Аз към 6-7 месец такива жестоки отоци имах,че като си погледнех краката ми приличаха на тесто за пица,при това втасало  Joy
След съвет от страна на майка ми,която е акушерка,започнах да се движа повечко и отоците си минаха от само себе си  Peace

# 676
Кали Мей, знам, че е билка, но все пак, от това, което аз съм чела за хомеопатията, там всеки препарат е редно да се прави индивидуално за конкретния пациент и симптомите му, за да е максимално ефективен. Както казах, нямам против.

А пигментните петна, линията на корема кога изчезват? Не, че ми е мъка една линия, де.

# 677
  • София
след някой друг месец...на мен линията ми се появи след раждането и  остана около 6 месеца.

# 678
Здравейтеее   bouquet
за болките в главата - до момента съм изпила точно 2 парацетамола след допитване до АГ-то, защото толкова ме болеше глава, че ми се повръщаше от болка.
За туршиите предполагам, че не ги препоръчват, защото имат доста сол и киселини в тях, а от това можеш да качиш кръвно, да задържаш вода..... Но мен лично НИКОЙ не може да ме спре да ям кисели краставички, толкова ги обичам  Whistling
За пигментацията освен, че имам двойно повече лунички по лицето и носа ми се появи и кафява линия на корема още към 5-ти месец.Но аз съм спокойна, че ще изчезне след раждането.Чувала съм, че до няколко седмици се махала.
За подуването започнаха да ми се подуват пръстите на ръцете и глезените в началото на осми месец.Ама така зверски се подуват, че едвам си свивам пръстите на ръцете.А и е болезнено отгоре на всичко.Добре, че изследванията ми са ок, че доста се бях притеснила.Свекърва ми каза, че по същото време на бременността била по същия начин като мен, но отоците спаднали след раждане и всичко си дошло на мястото.  Hug

# 679
[
Арниката е билка. В хомеопатията се използват само извлечени от природата продукти, няма никаква химия в тях; затова и самата хомеопатия се нарича "нежната медицина", т.е. не трови организма.
Не агитирам никого, просто споделям Hug!

Да, подкрепям изцяло!!! От 5 години само с хомеопатия на Боарон се лекувам (кисти на гърдите и изобщо всичко, което ми се обади като болежка). Хомеопатията изкарва всички стари болежки, които сте лекували с "нормална" медицина.  Peace

# 680
  • Варна
За кафявата линия - при мен не се махна бързо, родих януари, а лятото на плажа още си я имах. И тъкмо изчезна, сега пак ще се появи, но това да ми е проблема...  Grinning

# 681
  • София
[
Арниката е билка. В хомеопатията се използват само извлечени от природата продукти, няма никаква химия в тях; затова и самата хомеопатия се нарича "нежната медицина", т.е. не трови организма.
Не агитирам никого, просто споделям Hug!

(кисти на гърдите

с какво на боарон?

# 682
  • София
Хм, това и на мен ще ми е интересно.
Сори, че оспамихме темата.

# 683
Хм, това и на мен ще ми е интересно.
Сори, че оспамихме темата.
Много са, не е едно. Изписват ти ги според ситуацията, чувствата, болежките и т.н. Затова трябва опитен и надежден хомеопат.  Peace

# 684
Аз вече нямам, то и нормално де, почти три години минаха от раждането. Не помня точно кога се махна, но си постоя. Не се махна бързо. А ареолите също изсветляха, но цвета си остана променен.

# 685
  • София
Момичета, аз съм бременна в 7г.с. Следващият ми преглед е на 10.06, когато ще съм ж 8г.с. Знам, че първата фетална морфология се прави оптимално в 12г.с. Дали сега да се обадя да си запиша час или да изчакам 10ти докторката да ме насочи, да не стане много късно и да няма свободни часове за добрите лекари? То не се поема от ЗК, нали?   bouquet

# 686
  • София
Дидка-бандитка, обадете се и си запишете час. При някои лекари се чака и повече от месец. Не се поема от Касата.

# 687
  • София
Мерси, и аз така съм чула, насочила съм се към клиниката на Марков или Фемина. Няма смисъл да чакам, щом не се поема от касата.   bouquet

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да споделя и аз,моята наблюдаваща докторка ме посъветва да не правя първата ФМ защото за този период органите не са оформени напълно и има вероятност да изглеждат,като патологични.Думите и бяха-недай си Боже да ти кажат нещо кофти и ще тръгнеш по доктори,не ти трябва отиди към 18г.с. тогава вече всичко е напълно оформено.Не съжалявам,че я послушах,че каквато съм,много бързо се вкарвам във филми.

# 689
  • София
Странни разсъждения има твоята докторка iv.elina .
Добрите лекари все пак знаят какво се очаква да се види в 12, 18 ли ще е и т.н. седмици.

Общи условия

Активация на акаунт