Отговори
# 660
  • София
Честит рожден ден на нашето талисманче Божидар!Да е жив и здрав ,много щастлив и все така борбен   bouquet !

# 661
  • София
Честит рожден ден на нашия борбен Божидар! Пожелаваме му от сърце щастливо детство!

# 662
Честит рожден ден на малкия ни талисман,който толкова бързо порастна-да е жив и здрав и много борбен както досега  bouquet

# 663
  • Варна
Нормално е за бебе на тази възраст, не се притеснявай. Мен ме стряскат цифри 700-800 гр, както и дете на 9 месеца да тежи 11 кг  Shocked. Не знам как става това. И моят е шило и сега е 7, 800 и 73 см.
До сега поне десет пъти сме уточнявали, че всяко дете е различно и не може да се търси съпоставка. Моите са три и трите са гледани по един и същи начин, а са съвсем различни.
Дани вече пълзи много добре и обикаля целия апартамент, изправя се в кошарата отскоро. Прав не е много стабилен още и няма изгледи да тръгне скоро. Не че аз бързам,  Mr. Green, защото тогава съвсем ще  Crazy.
Честит първи рожден ден на малкия Божидар!Да все така борбен!

П.п. Коментирането на мненията тук в други теми е мноого грозно.

Хубав ден момичета, дано става за разходки! Hug

# 664
Честит първи рожден ден на Божидар! Да расте най-вече здрав и щастлив!
Thinking Освен, че е грозно, даже стигаме и до припадъци явно.... Тъпа работа. Ние пишем от повече от година в темата и не си позволяваме да коментираме из другите теми във форума, а някои хора пишат от седмици и вече са ни изпльоскали на показ.  Crazy

# 665
Victoria, количката ви гаранционна ли е?

# 666
  • Пловдив
Thinking Освен, че е грозно, даже стигаме и до припадъци явно.... Тъпа работа. Ние пишем от повече от година в темата и не си позволяваме да коментираме из другите теми във форума, а някои хора пишат от седмици и вече са ни изпльоскали на показ.  Crazy
Е не, стига бе...
Не знам за кой се отнася писаното, но това, че постнатото тук от един или друг, се коментира и в друга тема, не само, че е грозно, но не е и никак етично...

Честит рожден ден на порасналото вече талисманче! Да е все така борбено и послушно дете и да дарява цялото семейство с радост!!!

# 667
Здравейте, мами!
Нямам много време да пиша, но изчитам всичко. С това хубаво време не мога да свърша нищо у дома, само гледам са посготвя нещо за половин час. А за нета имам по 2-3 мин. 2-3 пъти на ден.
Да ви почерпя на 9-тата месечинка на малчо:

Честито и на останалите месечинковци!
Днес сме на консултация, като се върнем ще дам отчет!
Абсолютно грозно и неетично!  Peace

# 668
Привет! Hug
bdbaloni Честит 1-ви Рожден Ден на Божидар!Да е жив и здрав,да расте много щастлив и усмихнат,да радва цялото семейство,да има едно хубаво детство изпълнено с много смях,веселие и безгрижни игри!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bdbaloni [/color]

# 669
Привет момичета,

Честит ПЪРВИ Рожден Ден на Божидар! Да расте здраво, силно и послушно детенце! Леле не мога да повярвам кога мина това време, започнаха вече първите рожденици  Heart Eyes

чета ви, но нещо не ми се пише......
при нас нищо ново, растем другата седмица сме на консултация и ще се отчета, иначе продължаваме да сме скарани с яденето, направо не знам от какво живее това дете  ooooh! ( освен кърмата ), но важното е, че е весела и дейна за двама  Crazy по цял ден съм ангажирана с нея и не ми остава време за нищо почти. Напоследък се замислям все повече, как ще я оставя за да тръгна на работа, толкова е привързана към мен, че не признава никой дори баща си, той е за игра, през нощта като се събуди и го бута, плаче изобщо не го признава  ooooh!

а и да се похваля ПИЕМ ВОДА  Mr. Green не знам точно как стана, но след милион опити и смяна на шишета, преходни чаши и обикновени започна да пие вода по около 150 мл. на ден от преходната чаша на нук. Научи се от раз, дадох й чашата и започна да смуче, чак не можах да повярвам  Crazy при положение, че тя никога не успя да се научи да пие от шише и не знаеше как се цока  Laughing

Thinking Освен, че е грозно, даже стигаме и до припадъци явно.... Тъпа работа. Ние пишем от повече от година в темата и не си позволяваме да коментираме из другите теми във форума, а някои хора пишат от седмици и вече са ни изпльоскали на показ.  Crazy

Peace много хора ограничиха писането тук по една или друга причина, но това вече е върхът  #Cussing out

хайде целувки на бебоците и до скоро на разходка в парка  Wink

# 670
Извинявам се на всички за коментара в друга тема. Реагирах емоционално и прибързано.

# 671
Честит първи рожден ден на Божидар! Да расте най-вече здрав и щастлив!
Thinking Освен, че е грозно, даже стигаме и до припадъци явно.... Тъпа работа. Ние пишем от повече от година в темата и не си позволяваме да коментираме из другите теми във форума, а някои хора пишат от седмици и вече са ни изпльоскали на показ.  Crazy
Rolling Eyes За какво става въпрос?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО ТАЛИСМАНЧЕ!!!

# 672
Коментирах в друга тема, това че тук има много деца, които преди годинка тежат по 9-10-11 кг, което според мен не е много здравословно. Понеже имам около мен майки, които се радват на многото килограми на бебетата и децата си и буквално ги тъпчат, а на мен много ми е жал като ги гледам. Извинявам се за пореден път. Прави сте некоректно е. Но мнението си няма да променя и за трети път го казвам тук.

# 673
Ами не е точно така - кг и апетита си зависят много и от детето. Аз имам 2 момиченца, и двете съм ги гледала почти по еднакъв начин, и двете съм ги захранвала по еднаква схема, единствената разлика в храненето е че Ема я отбих на 5 месеца, а Лора на 9-10.
 Каката никога не е имала апетит, едва успяваше да изяде по 150-180 гр пюре и то с корабчета, самолетчета и какви ли не номера и от бебе си вървеше малко под нормата с килограмите. А Ема просто обича да се храни, като види някой да носи паничка или чаша и очите и ще изскочат. Пробвала съм да и давам по-малки порциики, но реве та се къса, като вдигне веждичките и като и текнат сълзите - сякаш не е хранена с дни  Laughing Така си е родена - с апетит. И съответно си е тежичка, кака й тежеше толкова на 1 год и 2 месеца. До дете си е - нито можеш да го тъпчеш насила, нито да го държиш на диета.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 12:15 от E.L.

# 674
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ И СМЯХ!
Нормално е за бебе на тази възраст, не се притеснявай. Мен ме стряскат цифри 700-800 гр, както и дете на 9 месеца да тежи 11 кг  Shocked. Не знам как става това. И моят е шило и сега е 7, 800 и 73 см.
Твоят пост ме накара да пиша. Не знам какво толкова се шокираш? Всяко дете си е различно. Ето, например малката на 8 месеца беше 10 кг, а сега на 9 е 10,400 кг. И какво от това? Тя е много подвижна, добре си се развива, вярно е не иска да пълзи, а се върти в кръг или назад пълзи, но се движи и то много.

Честито и на месечинките! Лек ден и приятни разходки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт