Отговори
# 675
лелелелле имаме си рожденник вече, а аз изобщо не вярвах ,че се е родил тогава  Embarassed

Руби, да ти е жив и здрав юнака и все така борбен   bouquet  bouquet  bouquet

за килата какво да кажа,то коментара е излишен.

тази нощ детето спа,а мама  Shocked цяла нощ.имам чувството,че мозъка ми отказва вече да заспива ,че току виж точно заспал и веднага бебка ревнала  ooooh!

# 676
  • Пловдив
Michael@, относно килограмите - миналия месец малкия беше 8.600, сега не знам колко ще е, но е факт, че все повече ми тежи Laughing
Не знам има ли друго дете сред септемврийчетата, което да яде толкова малко твърда храна - за справка - днес изяде около 15тина бебешки лъжички супа и тога бие всичките ни рекорди досега hahaha Всъщност - не знам дали може да се каже, че ги е изял, защото доста се и поомаза, но така е - като ще се храни сам, мама ще пере и чисти Laughing
Всяко дете си е със собствени темпове на растеж и развитие и всяка майка знае кое е най-доброто за детето и Peace

Относно коментарите - не е никак коректно.
Тук не толерираме лицемерничеството и коментарите зад гърба!!! Peace

Гале, това, което описваш с неспането ми е болна тема от известно време насам Tired Малкия заспива към 9, а аз будувам до 3-4... Това не е нормално... Вече се замислям, дали да не отида на лекар Thinking
...Е, от цялата работа си има и един плюс - свалям килограми на поразия и се вмъквам в дрешки, в които и по-миналото лято не можех да облека Laughing
И апетита ми никакъв го няма, но кърмата си е тук newsm44

# 677
Уфффффф, пак вали и е ужасно времето! Дано се пооправи за конултацията!  
И най-важното щях да забравя:
Честита първа годинка на Божидар! Не бях се включила в темата тогава (бременност, раждане), но попрочетох това и онова назад и наистина той е първото бебче - талисманче! На него и мама Ruby пожелавам много щастливи мигове, много усмивки и най-вече здраве, за да се радват на всичко това!

# 678
За това се извиних и отново ще го кажа - съжалявам, че пренасям други случаи върху вас. Не съм говорила зад гърба. Преди да коментирам навън, бях си казала мнението тук. Хубав ден  bouquet.

# 679
[quote И апетита ми никакъв го няма, но кърмата си е тук newsm44[/color]
[/quote]

еееее мъниче, не можах да се въздържа завидях ти най-благородно  Blush  искам и аз така Rolling Eyes

# 680
  • Пловдив
Завиждай, завиждай smile3534
Пу пу, да не се урочасам, ама има шанс, до Кръщенката да стана около 50 newsm44

# 681
Здравейте на всички,много ме трогнахте Embarassedзарадвахте и  CryМина много бързо годинката......Радвам се ,че не сте ме забравили,подкрепяхте ме много точно когато имах нужда Heart EyesБожидар стана голямо момче,бори се детето какво да прави-бързо наддаде след болницата по два кг на месец,сега е над 11,500.Минахме през много трудни моменти,но с радост мога да кажа,че преодоляхме.Ходим вече за ръчички,дърдори си негов си език,разчиства навсякъде,сего вече се поуспокоих.Слава на бога е здравичък,имаме си и две зъбчета.Кръстихме го миналия месец Simple SmileНе съм спирала да ви чета и да се радвам заедно с вас на дечицата ви.
Черпя всеки ,кой с каквото най-много обича,гушкам ви и много целувки за дечицата  bouquet

# 682
  • Пловдив
RYBI, ако не  е много нахално - ща ни позволиш ли да видим порасналия мъж? Hug

# 683
Ами не е, ама незнам как да кача снимки-точно това се чудех newsm78

# 684
  • Пловдив
пращай на мейла ми, ако не се справиш, аз ще ги кача в албумчето Hug

# 685
  • Варна
Галче, Мъниче, мога да ви изпратя в колетче по едно момче. Да има кой да ви измаря и в 22 с топ не могат да ви подместят.  Mr. Green
Онази вечер мойто миУ аз докато "приспивам" момчетата, ме чакал с определени надежди ама аз тц. Спинкам си и към един станах, поошетах и като го бутам му викам :"Айде дядо да се местим на леглото, то се е видяло че и тази вечер работа не свършихме"  Joy

# 686
Честит първи рожден ден на Божидар!Щастливо детство и мнго любов с цялото семейство!Ти си наша гордост  Heart Eyes!

Честита месечинка на всички родени на 3-то   bouquet  bouquet  bouquet!

# 687
  • София
Онази вечер мойто миУ аз докато "приспивам" момчетата, ме чакал с определени надежди ама аз тц. Спинкам си и към един станах, поошетах и като го бутам му викам :"Айде дядо да се местим на леглото, то се е видяло че и тази вечер работа не свършихме"  Joy
hahaha

Ние се връщаме от консултация ,Йоана е 7.370 кг /7.080кг миналия месец/ и 68см /66.5 см/.Миньонче ще ми е момата и това е.В тази връзка моето дете е от ящните ,хапва по доста и пак не качва много.Не мисля ,че храненето на детето има много общо с кг-то му в тази възраст.А пък и как ще му откажеш храна в тази ранна възраст.Ако някой е успял да издържи на рева на гладно дете.......Мисля ,че  килограмите в тази възраст си зависят от наследственост и колко е подвижно детето.Моето е от мнооооого подвижните и за секунда немога да го оставя само /много завиждам на мамите с по-мързеливички бебчета/.
Да се похваля ,откакто спрях кърменето и почнах доста драстично да отслабвам.Нямам търпение да си върна предишната фигура  Grinning .

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 14:54 от geryaleksandrova

# 688
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОЖИДАР!
Да е жив и здрав, усмихнат, послушен и късметлия!

Ruby, весел празник!  bouquet

# 689
Руби, честит рожден ден на Божидар  Heart Eyes Все така да е здравичък и щастлив Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт