Отговори
# 690
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на голямото момче Божидар  Heart Eyes!Да е здрав, силен и много да радва мама, тати и близките си хора!!!Много щастие и късмет в живота!

Да се изкажа и аз за килограмите на бебоците Mr. Green Ми, то за това има таблици с норми за ръст и тегло!Защото от дете до дете-разлика голяяяяма  Simple Smile Разликата в мин и мах килограми за една възраст е над 2 килограма!!! И аз съм изпитала да отгледам злоядо дете, сега гледам 2 ящни ламички!За сведението, ядем 5 пъти по не повече от 200гр!Но наддаваме!Но се и движим много.Организират си моичките надпревара в лазенето по коридора.Направо е лудница LaughingСмеят се, пищят и се гонят!Момата е по-бързата засега Simple Smile

За килограмите на мамите и аз без диета продължавам да свалям, за моя радост!Обличам си всичко отпреди бременността  Wink
И тук времето е кофти, но сутринта излязохме.Дано и следобед да можем да се покажем Simple Smile
Хубав ден на всички!!!

# 691
Мисля ,че  килограмите в тази възраст си зависят от наследственост и колко е подвижно детето.Моето е от мнооооого подвижните и за секунда немога да го оставя само /много завиждам на мамите с по-мързеливички бебчета/.
Ето на върнахме се от консултация и резултата 9.700 (9.000) и 73 (72). Не е акал 2 дни, което е нормално за него, но пак е доста наддаването. А педиатърката ме успокои доста. Каза ми, че е спокойно бебе и затова му се трупа и че след 2-3 месеца ще се моля да качи и 50 гр. Иначе си хапва, както съм писала много пъти, не се сърди на нищо, не оставя храна и 400 гр. да му дам ще ги изяде. Но ще направя като ilik123 и няма да слагам сухари, ще намаля и бисквитките в кис. мляко и няма да му давам често кус-кус.

# 692
Здравейте на всички Simple Smile
Аз почти се затрих..правихме ремонт и още правим та не супявам нито да чета нито дда пиша
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ само това да се похваля  икръщенето е на 18-ти юни.
Мога да препоръчам рокли (От Англия на изгодни цени)мацката е от  София,която ги поръчва,ако някой го интересува конкрено ще пиша на лични:)
Хубав ден на всички дано скоро Ви изчета

# 693
Здравейте от нас!

Честит първи рожден ден на Божидар! да е жив и здрав да радва много мама тати и всички около него   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

При нас няма кой знае колко освен това че Димитър пак не спи нощем... ставам по 10 пъти на вечер
буди се през 15 мин какво е това нещо не знам...
надявам се да са зъбките му, абе период ще мине

Ние вече сме стабилно изправени и даже се пускаме с едната ръка, пристъпва сам хванат за нещо и само вече да се престраши да се пусне и е готов проходил
хапваме по 4 пъти на ден основно като за вечеря също хапва от масата.
ще видим какво сме наддали ама така като го вдигам няма да е повече от 100-200грама

това е от нас

поздрави

п.с : нови снимки   http://september2010.snimka.bg/baby/dimit-r-na-lita.558198

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 18:20 от LITA_

# 694
Каква е паролата за албума Hug
Благодаря за пожеланията,да ви се връща многократно,благодаря

# 695
Здравейте на всички Simple Smile
Аз почти се затрих..правихме ремонт и още правим та не супявам нито да чета нито дда пиша
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ само това да се похваля  икръщенето е на 18-ти юни.
Мога да препоръчам рокли (От Англия на изгодни цени)мацката е от  София,която ги поръчва,ако някой го интересува конкрено ще пиша на лични:)
Хубав ден на всички дано скоро Ви изчета

Плами,рокли за  госпожиците или за нас?Ако искаш на ЛС ми пиши.

# 696
Мами имам въпрос  newsm78
Моля споделете с какви продукти приготвяте попара на децата? Интересува ме марката на масло и сиренето, което слагате(без да се приема като реклама  Blush) и от което сте доволни?
И още нещо- как ще пазите децата от комари (навън и евентуално у дома) ?
  bouquet Hug

# 697
Вани на Чико има мазило, което е от 0+
За маслото аз купувам Президент, а сиренето от кварталния магазин на вкус Wink

# 698
Честит първи  рожден ден на Божидар, с пожелание да е жив и здрав и нека усмивката никога не слиза от лицето му !!!

и за мама RYBI [/b]
Цитат
И още нещо- как ще пазите децата от комари (навън и евентуално у дома) ?

vany666 ами,аз имам комарник на кушетка та, тук целогодишно има комари  #Cussing out  не смея да пускам разни машинки , нито пък да я мажа  Rolling Eyes
Относно дет. кухня благородно ви завиждам Blush при нас такова нещо няма  #Cussing out
Витамин Д не съм давала, почти цялата година е слънчево и няма нужда да се дава  Sunglasses

Пожелавам ви една лека и спокойна нощ !!!  bouquet  bouquet  bouquet

п.с : Palmirka честито ви зъбче !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 09:29 от anii-78

# 699
  • София
Имам чувството, че не съм писала от цяла вечност. Почти от толкова не съм и писала.

Здравейте мами и бебчовци!

Ruby, толкова се вълнувахме за вас преди годинка... Стискахме палци, някои дори плакахме. Радвам се за вас, поздравявам ви и ви пожелавам много здраве и усмивки!

При меннай-новото е, че се преместихме в по-голям апартамент (при свекърва ми) и това е причината да не влизам тук. Голямо предизвикателство се оказа местенето с бебе, а сега е още по-екстермно, но се надявам да свикна с всички неудобства и да отмине този наистина много труден за цялото семейство период.

Бебка е добре. Пълзи с пълна сила, изправя се и обикаля покрай мебелите. Много е енергична, но и ужасно привързана към мен. Това вече се превръща в сериозен проблем. Непрекъснато иска да е с мен на не повече от метър-два разстояние. Не знам как да се справя с това, как да я накарам да стои спокойно и когато ме няма.

Спането определено не е за Александра. През деня спи веднъж, най-много два пъти по 30 мин. Изморява се, доспива и се, но любопитството и е огромно и отказва да спи. Навън почти не спи, само вкъщи на тихо и тъмно. Приспиването също е кошмар - на тъмно, с продължително люшкане на ръце. Нощем се буди по няколко пъти, плаче и се изправя в леглото. Ако имате идея как да подобря ситуацията със спането, моля помагайте!
Вече имаме 4 зъба.
С храненето имаме някои неща за доизглаждане, но да речем, че е добре. В тази връзка да ви питам - от кога се дават агнешко и риба?
Александра яде месни и зеленчукови и плодови пюрета и каши. Въведох глутена без проблем. Давам по някоя бисквитка и оризовка, но не са и интересни. Заради алергиите храненето е малко тегаво, но това е положението.
Ако имате някоя добра статия за храненето на бебетата ни, моля, пуснете линк, че нямам време за изчета всичко, за да си направя изводите.

Резервирахме си почивката, на 18 заминаваме. Бебка, обаче, изобщо не иска да стои в кошницата за кола. Ако сте правили подробно проучване за столчетата за кола, ще споделите ли кои са най-добри и подходящи за бебетата на 9 месеца. Може би ще вземем столче с изофикс. Виждам, че Рекаро са може би най-добрите, но ако имате какво да споделите, давайте.

Спирам до тук, че стана много дълго. Целувки!

# 700
  • София
"чела", "писала", надявам се простихте грешката ми в изказа  Grinning

# 701
Още веднъж ви благодаря,наистина ми бяхте голяма опора,що сълзи пролях,нооооо ще гледаме напред минало свършило.....Дано с Бобо сме ви били на късмет и занапред сме  bouquet
Ето го талисманчето Бобо....
http://djenka75.snimka.bg/children/bebo.597708

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 07:53 от RYBI

# 702
  • София
brilliant ,Йоана също не иска да седи в кошницата и за мой ужас дори беше почти успяла да излезе от нея.Определено ще купуваме скоро столче ,въпреки че няма 9 кг още.Установих ,че при бебе на 9 месеца не е необходимо да има 9 кг.Като марка съм се насочила към ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18433 ,нещо в магазина неможаха да ме убедят в изофикса.Това което ми хареса в модела е ,че е от дишащи материи и детето по-малко се изпотява в него.

# 703
Добро утро  Hug

Закуската и кафето от мен

geryaleksandrova, много е хубаво столчето  Hug

слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 09:32 от anii-78

# 704
а защо не ми се получават тези картинки  newsm78 #Cussing out #2gunfire

п.с : а  стана   newsm35

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 09:21 от anii-78

Общи условия

Активация на акаунт