Отговори
# 645
Здравейте,
Влизам да се похваля преди два дни ни избиха първите две зъбчета - едновременно.
Но от седмица преди това е болен - температура, сополи, кашлица, гърло. Не иска да се храни откакто е болен.
Дано се оправя скоро, че много се мъчи детето. Само се надявам другите зъбки като излизат да не се разболява така.
Изправя се вече сам в леглото.
И аз опитвам млечната кухня, но хапва по - малко, като оздравее ще разбера дали ще я яде, защото сега предлагам от всичко и нищо не иска да опита, само вода пие.
ЗА фонтанелата и аз щях да пиша, нашата е много голяма - два пръста, много голяма ми се струва. Давам по две капки Вигантол. Преди това давах по 2 Деавит.

# 646
Здравейте мами и септемврийчета, мила diana и моят мъник преди две седмици се разболя по същия начин и излязаха две зъбчета, но ние пихме и антибиотик защото гърлото му беше зачервено, така че ако не си - няма да е зле да посетиш педиатърът си - възможно е да е вирос, дано не съм права но все пак Naughty

# 647
bob4e_f - пие антибиотик, защото много се влоши. Първо му бяха предписали само локален за сополките, и сироп за кашлицата, но се влоши и направи реакция и в ушите и лимфите и минахме и на антибиотик, и капки и за ушите и гърлото мажем и така. През ден, два е на преглед и при нашата лекарка и при УНГ.

# 648
Привет и от нас.

Аз да ви кажа ако се случи и при вас нещо подобно да не се шашкате.Влади в неделя и понеделник вечерта ми вдигаше Т,по 38,5 градуса.Няма сополи,не кашля и майка му(сиреч аз)реших ,че е от зъби...да ама не,тази сутрин се събуждаме и милия целия в обрив като шаркосан Shockedсега се връщаме от док и тя потвърди,караме така неречената бебешка шарка,,каза да давам само калциев глюконат и до няколко дни ще отшуми обрива.Тежкото го е минал,че много от децата вдигали по 40градуса Т.Била заразна,но само за малки бебета до 2 години.
antonia, Hugтук съм,следя ви,но все не стигам да драсна някой ред Grinning

# 649
  • Пловдив
ей, сега като прочетох alximika и се сетих...
В Пловдив има бум на Варицела. 4 мои познати се шарят в момента.

# 650
Здравейте!
Честит 1 юни на патерици на всички дечица! Да са живи и здрави.
Миме (алхимика), това е розеола нали. За жалост и по-големи могат да я изкарат. Део я кара миналия ноември, беше над 3.6 г. Кара се леко, само гадната температура първите дни.
В София също има бум на варицела. Даже в групата на Део имаше болно детенце. Не знам дали искам сега да я кара или не.  newsm78 Много пъти пропусна да я лепне, а искам да я изкарат докато са малки, че после е по-кофти.
Ема в понеделник през нощта вдигна висока температура и сутринта беше с яки, зелени сополи. Слава Богу от тогава не е вдигала температура,а  и понамаляха сополите, но ме е страх да не слезне надолу и пак да се влоши в белия дроб. Иначе сме добре.
E.L., Мъниче, благодаря за коментарите покрай астмата по-рано. Нямам време често да се включвам, че постоянно съм сама и гледам повече да висим навън.
На мен тия дни ми е зверски зле. Не знам магнитни бури ли са , що е... Кръвното ми ниско, глава ме боли. Вчера така ми причерня ,че щях да се свлека в коридора, та децата да се чудят после какво да ме правят. Rolling Eyes Дано отминава това противно време, а и да спират гадните пухове от тополите. При нас е като януарски снеговалеж. И всичко ти влиза в нос, уста , уши - абе отврат направо.
Айде да приключвам с черната хроника, лек ден от мен.  Hug

# 651
Привет и от нас   bouquet

и аз един бърз отчет - качила е 700-800гр. и 1,5 см. фонтанелата и също е мноого отворена все още,изобщо не и сеща да се изправя,не иска да пълзи,а само пищи да ходя да я местя. сложих я в проходилка,ама и на нея не е фен  ooooh!. абе, изобщо не е от активните бебоци . незнам, останаха ли и други малчовци да не се изправят и да не пълзят  newsm78

аз май пропуших и се чувствам много гузна ,защото все още кърмя,обаче се чувствам доста зле. не спя с дни и ми трябваше кафе,а то само  Whistling ........ .ще се боря и с това да видим дали ще успея

иначе и аз гледам да е по цял ден на вън

а на 17 заминаваме на палатки аз бебка и кучето( е,ще има и други хора,но тати няма да е с нас) и нямам търпение ,така много ми се ходи.

за първи път оставих Дария на баба си - ходих на концерта на Роксет - малееее,  hahaha голямо гледане е паднало. естествено бебка е отказала кърма от шише и е надала такъв вой гладна,майка милата с е евидяла в чудо. изкъпала я, но нямало ефект ,на вън я извела -пак.и накрая установила ,че е гладна. чудила се какво да и даде и надробила сухар с вода ( при положение,че в нас е пълно с каши и пюрета  Joy) ,толкова се уплашила жената  hahaha hahaha hahaha  , важното е,че след това е заспала спокойно и майка се е поуспокоила.

друго не се сещам имах ли да пиша.
имам хиляди въпроси със захранването,но като гледам повечето вече сте приключили с този въпрос и основно сте минали на кухня,та ще търся другаде помощ.

Ивчи,мерси за справката.аз вечно питах кога какво следва. но ме накара да се замисля,защо на нас никой не ни гледа белега за БЦЖ  newsm78

# 652
 newsm30  ние пропълзяхме току-що
то било голям кеф newsm44 newsm44 newsm44

# 653
И на нас никой не ни е погледнал белега. Обаче нашата мома пък едвам е наддала 250 гр и 1 см, ама е такова шило, че...  Не пълзи, но с проходилката се занимава 10-15 минути и много обича да я държат права  Mr. Green
Да почерпя и за месечинката ни

# 654
Нормално е за бебе на тази възраст, не се притеснявай. Мен ме стряскат цифри 700-800 гр, както и дете на 9 месеца да тежи 11 кг  Shocked. Не знам как става това. И моят е шило и сега е 7, 800 и 73 см.

# 655
ДОБРО УТРО.Нещо не можах да спа тази нощ и ей ме ранна птичка.Даже се и изкъпах.От разходки нямам време да седна пред нета ,сигурно 5-6 дни не съм се добирала грам. То и аман от досадници-баткото и моя мъж са постоянно пред него. Но и така ми е по добре поне отметнах малко от домакинската работа,то беше станало в къщи  ooooh!

И Ванеса ми  е мързелива -тя дори не иска да се превърти от гръб на корем ,може но не иска да влиза в трудности ,а пък за пълзене и дума да не става. Още сме си с бебешките маниери . Грам не и се притеснявам -всичко с времето си .Дори като я къпя в коритото не се забавлява много-обича повече да се излегне отколкото да рита и да си играе във водата .

Чакам с нетърпение 19 -ти ,че отиваме на моренце . И бебка ще я водя-друго не ме притеснява само да не се разболее ,че с тези вируси е ужас  #2gunfireТолкова много като тази година не сме боледували,к'во стана не зна м.

Това е от мен .

# 656
Добро утро!
Събудиха ме тази сутрин рано, та най-после имам време да седна на компютъра. Simple Smile

И Теди е мързеланчо, спокоен е и хич не му се занимава с пълзене и ходене. Simple Smile Иначе обича да го държа прав, друса се и маха с ръчички, но толкова.Сам не прави усилия никакви.Чак се бях притеснила като ви чета, как повечето пълзят, изправят се ... споделих с педиатърката ...само дето не ми се изсмя.  Blush

Хубав ден! Peace

# 657
Добро утро, момичета!

Влизам да се оплача, че вчера и на нас ни се счупи количката Hauck Malibu Rock Star Baby Duo Set   Sad

Успях да се свържа с магазина откъдето е купена, говорих със собственика и той най-любезно ми каза да не го занимавам, а да тръся вносителя!!! Също така ми каза, че ако му занеса количката в магазина, той трябвало да я изпрати до вносителя в Пловдив за наша сметка, после да чакаме да я върнат ремонтирана - отново за наша сметка  и цитирам: "то тя ще ви излелзе златна тази количка, а пък и е грехота в това време детето да стои вкъщи".
Оборотна количка давали само ако ремонтът е повече от месец.

Просто не знам какво да правя . . .  

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 08:49 от Victoria.

# 658
За малко да забравя   Embarassed

Честит първи рожден ден на Божидар на мама RYBI!!!   bouquet
Да е жив и здрав, много щастлив и обичан!  Hug  Hug  Hug

# 659
Добро утро и от нас   bouquet! Дано днес времето да е хубаво, че вчера не сме излизали. Пожелавам ви днес мъниците много да ви радват и да ви слушат. И не се притеснявайте, че не лазят, ходят, стават и т.н. Ще ви изненадат много скоро! И аз се оглеждам в моя и гледам разни методики за изследване на развитието и ме е яд, че не повтаря срички след мен и не прави някой неща по подражание...Чакам с нетърпение да видя, чуя нещо ново  Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт