Мобилен интернет

• 15 401
  • 97
  •   1
Отговори
Привет дами,

Вече няколко часа се лутам измежду оферти, предлагащи мобилен интернет и почвам съвсем да се обърквам.

Моля ви, ако сте доволни от определен пакет мобилен интернет, препоръчайте ми.

Не тегля торенти, но бих желала да гледам един ютуб без забавяне например и връзката да е що-годе бърза...

Ако е неограничен, още по-добре.  Mr. Green

Много ще съм ви задължена, ако ме посъветвате нещо.  Heart Eyes

Предварително благодаря

# 1
И мен ме интересува същото!   bouquet

# 2
Пу и аз на опашката!
ПП Ама, май няма много предложения Whistling Laughing Wink !

# 3
Ползвала съм такъв на Глобул, в момента съм на Мтел...Става за браузване, за писане на мейли и чат. Youtube зарежда прилично, за Вбокса обаче се чака..Иначе е невероятно удобство. Peace

# 4
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз от миналият месец съм на Глобул GoWeb Unlimited 15 и съм доволна.
Имам 15 МB висока скорост, после минавам на неограничен на ниска (лично според мен доста прилична )скорост.  Grinning

# 5
А като цени как е?

# 6
Ползвам и на Мтел и на Виваком. Виваком-ския е с по-добра скорост, но пък е ограничен до 750мб и миналия месец без да искам сме натрупали трафик за 170лв Twisted Evil
Така, че съвет-Виваком, но неограничен.

# 7
За Vivacom имам предубеждения така, че със сигурност няма да са те. Но ако има някоя добра оферта на Globul, ще е добре...l

# 8
Аз ползвам мобилен интернет от няколко години. Първо бях на Вивател, историята с тях мисля че съм я описвала - накратко, счупих модема /детето де, не аз  Laughing/, и ми искаха някаква сума..не помня, но почти 300 лв.примерно за нов?! При все че договорът ми беше изтекъл, и имах желание да остана техен абонат. Ноо, с тази цена ме сразиха просто,

отидох в Глобул, дадоха ми нов модем, безплатно разбира се, като таксата за миналата година беше 36 лв. Но с пускането на едно клипче, сметката ставаше огромна..  Т.е., ограничавах се да ползвам само мейл и да отварям страници, без да гледам клипове /филми нямам интерес да свалям поначало/.

От тази година, с подновяването на договора, сметката ми е 25, вероятно същата оферта както при kalei - неограничен, но след определени мегабайти се забавя скоростта. Т.е. няма опасност сметката да стане изненадваща  Wink

Изключително съм доволна, защото се местя често, а ми трябва връзка винаги.
И, препоръчвам Глобул  Peace

# 9
Edelia това звучи доста добре. Но на мен ми трябва нещо за 1-2 седмици само до като не съм вкъщи, не за месец. Имаш ли някаква информация?   bouquet

# 10
Амиии.. не, договорите, които досега съм срещала, са все за по 1 година минимум  Rolling Eyes

# 11
Хм... не ми върши работа... ще трябва да измисля нещо друго, а идея нямам какво. Благодаря ти!

# 12
За Vivacom имам предубеждения така, че със сигурност няма да са те. Но ако има някоя добра оферта на Globul, ще е добре...l

Какво е това предупреждение за Виваком? Аз ползвам техен пакет- мобилен интернет + тарифен план и съм много доволна.

# 13
  • Варна
Edelia това звучи доста добре. Но на мен ми трябва нещо за 1-2 седмици само до като не съм вкъщи, не за месец. Имаш ли някаква информация?   bouquet
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_usl … teni/easy_traffic

# 14
  • София
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni … namentni/traffic/

От два месеца имаме Трафик Ънлимитид М - основно го ползва мъжа ми, който всеки ден е на път в провинцията. Не тегли филми. Казва, че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт