Мобилен интернет

• 15 416
  • 97
  •   1
Отговори
# 45

За съжаление мисля. че всички са с договори....аз се разрових и поразпитах напред назад, че работа ми налага да съм доста в движение и да ти кажа офертите са близки на трите мобилни оператора има за по 5лв,20лв и нагоре зависимост за какво точно искаш да го полваш, но ми казаха че мтел уж имали най-доброто покритие и скоростта била ок.
Някой друг има ли мнение по въпроса? newsm78

# 46

За съжаление мисля. че всички са с договори....аз се разрових и поразпитах напред назад, че работа ми налага да съм доста в движение и да ти кажа офертите са близки на трите мобилни оператора има за по 5лв,20лв и нагоре зависимост за какво точно искаш да го полваш, но ми казаха че мтел уж имали най-доброто покритие и скоростта била ок.
Някой друг има ли мнение по въпроса? newsm78
Има и предплатена услуга за интернет, обаче както и Примата излиза резачка като почнеш да ползваш. А иначе ако си нямаш устройство ще трябва да си го купиш, пак с предплатената може. Има вариант ако ти трябва понякога, а не постоянно. Ето за мтел: http://www.mtel.bg/data-prima/index.php

# 47
  • София
Добре, че намерих темата - да не пускам нова.
Сега се загледах в абонаментния ми план и се оказа, че имам и някакви МВ за интернет.
До сега не съм ги ползвала, не се е налагало, а и тел. ми е стар модел.
Тия дни е си купувам нов тел. и се замислих какъв да си купя, че да мога да надзъртам в интернет от него. Само понякога, когато нямам друга възможност. Нали го плащам интернета, поне да го ползвам.
Влязох в магазин на мобилен оператор и девойките не ме разбраха какво питам.
Знаеха си само - как да им стана нов абонат.
Та ще съм ви благодарна  ако  ме посъветвате какъв апарат да си взема.

# 48
  • В голямото море...Живот
Аз, лично, на МТЕЛ нищо не бих си взела  Stop
Айша какво точно надзъртане в нета искаш  newsm78 Само имайл, фейсбук или нет тотално? и колко МБ имаш в плана?

# 49
  • София
ДОРОМ, може би за имейл, дир. бг, бг мама.
ФБ не ми е интересен, почти не влизам.
МБ май са неограничени, но до 520, после ставало бавно.
Не знам точно какъв е плана, сим картата е служебна.

# 50
  • В голямото море...Живот
Аз има китайска джаджа - http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_tel … wei_g6620/details

с 2 сим карти е
Върши работа за от теб споменатото  Peace

# 51
  • София
Благодаря, аз също мислех за нещо подобно.
От години съм все с Привилег, с 2 сим карти.

# 52
Аз преди нямах включен нет на тела, но си смених плана и минах на Mtel Surf & Talk S. Доволна съм, мисля, че те предлагат най-бързата скорост в момента за неограничен нет. Филми по-рядко тегля, но песни редовно, преглеждам без проблем ФБ, личен, служебен мейл и си се ровя ако по разни сайтове... В момента са клекнали и са развързали кесията, намалили са примата с вкл. мобилен нет, луповете са най на далавера 5 кинта на месец с неограничен мобилен нет и много безпл.мин. Да му мислим ние, дето сме минали възрастта на Луповете  #Cussing out  Joy

# 53
аз досега не съм ползвала мобилен интернет замисляла съм се, но трябва да поразгледам по-обстойно офертите, нещо което да е изгодно, иначе спор няма, като гледам луповете пак минават тънко и са намазали...

# 54
аз също нямам и се замислям за мтел сърф енд толк 20 кинта неиграничен нет ... Мисля че в момента предлагат и без договори  newsm78

# 55
Аз съм с mtel surf nonstop mini. Плащам 5лв за неограничен трафик. Половинката ми подари таблет, имахме хубав повод и ме изненада, понеже отдавна мрънкам за таблет или смартфон Sunglasses Тея от мтел предлагали таблети с по 100лв по-евтинджоси и мъжо вика: сега са свалили гарда, сега му е времето да атакуваме, после я камилата, я камиларя...  Laughing

# 56
# 57
  • Дъ Биг Вилидж

Това на практика нищо не значи за крайния потребител - нито устройства има на пазара, нито покритие, нито нищо!

# 58
Простете за невежеството, но отскоро лаптопа ми не може да хваща безжичен интернет. Има някакъв проблем и работи само с кабел. Искам да попитам в този случай ще имам ли нет, ако ползвам джаджа за мобилен нет или не?

# 59
Простете за невежеството, но отскоро лаптопа ми не може да хваща безжичен интернет. Има някакъв проблем и работи само с кабел. Искам да попитам в този случай ще имам ли нет, ако ползвам джаджа за мобилен нет или не?

Не че съм много ВЕЖА, но на моя лаптоп два пъти "заспива" това, което приема безжичния сигнал, и два пъти ми казват в сервиза, че му няма нищо! Сервизът ми е Стемо, втория път платих 24 лв. само за тест, защото ми е изтекла едногодишната гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт