Мобилен интернет

• 15 402
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
  • В голямото море...Живот
понеже в по предните коментари сте споменали маxtelecom, аз също си бях взела флашка и рутер за неограничен нет от тях, но беше супер бавна връзката, а и нямаше добър обхват. Мъчих се няколко месеца и ги дадох на една приятелка, която каза, че за момента я устройват като вариант

Thinking
При мен всичко си е наред - живея в Горубляне и ползвам флашката, рутера се ползва в провинцията, във вилна зона където няма обхват по принцип. Филм тегля за около 4мин.
Май си зависи доста от мястото.

# 91
Преди седмица бях в Триград и на Харамийската пещера докато чакам реда ми да се изкача да горе  си влязох без проблем от телефона във фейсбук - ползвам Глобул. Учудих се честно казано, бяхме вече доста нагоре из гората, приятно се изненадах  Peace

# 92
  • София
Чесно казано missmarina недоумявам как може да си доволна от мобилния нет на Виваком. newsm78
Принципно аз съм с план на мтел с неограничен нет. Обаче да споделя опита си с Виваком - на мъжа ми им дадоха от работа флашки на Вива, понеже работата му е свързана с доста пътувания  и трябва да е кънектнат.Та помъкнахме и лаптопа на почивката в Черноморец, то голямо забиване падана, голям зор беше и голямо мислене мисли. Ние също не сме теглила филми, нямаше време за такива неща, проверявах си някой мой страници и глупости, но ужасно забиваше. Даже по едно време се изнервих и всичко на телефона си отварях, не ми се дремеше 10 мин. да видя едно смотано съобщение във фейсбук. Rolling Eyes
Наистина нямам проблем, но на вилата, където основно го ползвам е само 2G. В София в къщи съм с кабелен. Нашата вила е високо в Стара планина и там има само виваком. На 3G е по слаба скоростта, но бързо си отваря. По морето обаче и трите оператора от години си имат проблем с антените.

# 93
а видяхте ли това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613260.0
звучи супер, веднъж да вземат да помислят и за нас  Grinning

# 94
а видяхте ли това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613260.0
звучи супер, веднъж да вземат да помислят и за нас  Grinning
   А някой ползва ли го вече ? Да сподели впечатления  Simple Smile

# 95
И какво значи безплатен достъп като се плаща 10, 90, на месец, за да ползваш пакета?

# 96
  • Пловдив
Безплатен е достъпът до бг-мамма. Естествено като имаме интернет няма да отваряме само този сайт, към другите се плаща Simple Smile

# 97
Безплатен е достъпът до бг-мамма. Естествено като имаме интернет няма да отваряме само този сайт, към другите се плаща Simple Smile
   newsm78  аз мисля , че не се плаща

Пакет за мобилен интернет, подходящ за компютър, с месечна такса  от 10,90 лева.
Неограничен трафик за мобилен интернет. 1 GB трафик към bg-mamma.com на максимална скорост. Подарък USB модем.

Да разбирам ли че трафика е само към сайта на BG MAMMA?

И че другите сайтове са си орязани на 128kbps още отначало? Или пък изобщо няма достъп до тях?

Трафикът, включен в пакета може да се използва и към други адреси, не само към BG-MAMMA.com.
Когато общият генериран трафик (независимо към кой адрес е генериран) e 1GB или съответно 100MB, скоростта се редуцира на 128 К, но въпреки това трафикът си остава неограничен.

Общи условия

Активация на акаунт