Мобилен интернет

• 15 406
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Простете за невежеството, но отскоро лаптопа ми не може да хваща безжичен интернет. Има някакъв проблем и работи само с кабел. Искам да попитам в този случай ще имам ли нет, ако ползвам джаджа за мобилен нет или не?
Ще имаш нет, ако използваш джаджата за мобилен интернет. Сигурно ти се е развалила wireless картата. Провери дали просто не си я изключила. В повечето случай лаптопите имат бутон за включване и изключване на wireless-a. Ако пък наистина е развалена може да си купиш външна, ако имаш рутер у вас и въобще да се хващаш безжично. Не са много скъпи.

Цитат на: iavorski
Това на практика нищо не значи за крайния потребител - нито устройства има на пазара, нито покритие, нито нищо!

Всичко с времето си! Сега тестове, по натам и покритие. Пък устройствата най-лесно да ги внесат.

# 61
Чак за 4G връзка незнам кога ще я развият, но принципно за мобилен интернет мисля, че мтелци са най-добри, поне така четох наскоро   http://dnes.dir.bg/news.php?id=9147243
  Wink

# 62
От личен опит откъм покритие виваком са по-добри.А от 4g не очаквам кой знае какво, понякога в режим 2g, а не 3 връзката е по-добра.
А отношението към клиентите няма да коментирам, еднакво зле са.

# 63
От личен опит откъм покритие виваком са по-добри.А от 4g не очаквам кой знае какво, понякога в режим 2g, а не 3 връзката е по-добра.
А отношението към клиентите няма да коментирам, еднакво зле са.

Ами да ти кажа, аз съм към мтел и съм си доволна, поне за нуждите които имам.Склонна съм да вярвам, че германците са отчели каквото трябва, за да им дадат сертификата Peace
3G - 4G важното е да се развиват нещата......

# 64
Мамо Дани, ти на къв план си? Гледам сега има некъв нов Surf & Talk XS за 12,90 и съм в чуденка

# 65
Шехерезада мерси за инфото, не знаех че вече има и план XS

# 66
# 67
Мамо Дани, ти на къв план си? Гледам сега има некъв нов Surf & Talk XS за 12,90 и съм в чуденка

Аз съм със Surf and Talk S. Лично за себе си съм си доволна за 20лв. имам 2000 безлати минути към 5 номера, неограничен интернет ( налага ми се често да си проверявам мейла в движение, заради работата ми).Абе за моите нужди е добро, то това му е хубавото, че всеки си преценя колко говори и на какъв план да се включи. Peace

# 68

ей тва е телефона, допада ми като характеристики и функции и плановете за нет не са зле, прави ми впечатление, че тез оферти все повече нарастват, в 3g явно са добри и неслучайно са йм дали сертификат за 4G.

# 69

Мъжа ми си е харесал тоя модел HTC EVO 3D, каза, че бил най-добрия модел на HTC досега. Смартфона има 3D камера, може да се гледат и филми на 3D без очила, и може да се преминава от режим 2D на 3D, което много много не разбрах как става, но ми стана интересно как би изглеждало...

# 70
  • София
Май съм закъсняла, но да споделя - ние сме на МахТелеком - флашка и рутер. Неограничен, без намаляне на скоростта! И двете устройства имат много добър обхват на места, с които мобилните оператори не се оправят  Peace 20лв на месец е таксата за МахФри, но е много удобно! За МахДСЛ е 10лв за нови клиенти - тази оферта излезе по-късно.

http://www.maxtelecom.bg/bg/

Peace И аз съм доволна от тях!

# 71
  • Някъде в облаците
... Виваком-ския е с по-добра скорост, но пък е ограничен до 750мб и ...
Така, че съвет-Виваком, но неограничен.

Виваком!  Hug Една година бях на ограничения, от пролетта съм на неограничения - 5 лв. такса - включително и скоростта е мноооооого добра .............. Аз не очаквах, когато ми обясниха, че и скоростта ще я подобрят, но е факт ......  Peace На морето се бяхме събрали - с мобилни интернети на трите оператора - само аз нямах проблеми  newsm20

# 72
  • Русе
  Много полезна тема. Доста години бях с Мтел. В град е добре, но на по диви места загива. Сега си взих и Глобул. Съжалявам,че не избрах Виваком.  Cry

# 73
И аз съм с Виваком и съм доволен. Като изключим факта, че като пътувам се губи връзката понякога, но това е нормално...след като няма обхват. Понякога е малко бавен, но като цяло съм доволен.

# 74
аз ще изчакам до септември, за да се уверя, че мтелци са си стъпили на краката и може би ще мина на новия план surf and talk XS за 12,90, мисля, че нета беше неограничен

Общи условия

Активация на акаунт