Мобилен интернет

• 15 419
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
аз ще изчакам до септември, за да се уверя, че мтелци са си стъпили на краката и може би ще мина на новия план surf and talk XS за 12,90, мисля, че нета беше неограничен

понеже и аз обмислям опцията за мобилен нет това ли беше офертата която включва и безплатни минути към група семейство и приятели?, мисля, че такъв вариант поне за мен би ме устроил повече.

# 76
И аз съм с Виваком и съм доволен. Като изключим факта, че като пътувам се губи връзката понякога, но това е нормално...след като няма обхват. Понякога е малко бавен, но като цяло съм доволен.

аз също наскоро си взех флашка за неограничен нет към виваком да ги пробвам, щото бяха обадили 10 кинта за нея и реших да пробвам, но доста зацикля нета, скоростта е бавничка и ме изкарва извън нерви на моменти

# 77
аз ще изчакам до септември, за да се уверя, че мтелци са си стъпили на краката и може би ще мина на новия план surf and talk XS за 12,90, мисля, че нета беше неограничен

понеже и аз обмислям опцията за мобилен нет това ли беше офертата която включва и безплатни минути към група семейство и приятели?, мисля, че такъв вариант поне за мен би ме устроил повече.

да, мисля, че е този с безплатни минути към семейство и приятели

# 78

Момичета понеже се чудите какъв вариант да изберете, аз съм със Surf and Talk S, говоря безплатно с 5 номера и имам неограничен нет, мисля че XS-a е същото просто номерата от семейство и приятели са по-малко.Ако ме питате дали съм довола от нета - бих казала да, аз лично нямам проблем с него. Peace

# 79
Май съм закъсняла, но да споделя - ние сме на МахТелеком - флашка и рутер. Неограничен, без намаляне на скоростта! И двете устройства имат много добър обхват на места, с които мобилните оператори не се оправят  Peace 20лв на месец е таксата за МахФри, но е много удобно! За МахДСЛ е 10лв за нови клиенти - тази оферта излезе по-късно.

http://www.maxtelecom.bg/bg/

Peace И аз съм доволна от тях!

Братовчедка ми е с Макстелеком - флашка и рутер за 20лв. Като я питах дали е доволна каза че сваля 1 филм за почти 1 час, като обхват каза, че е що годе доволна, но като скорост не

# 80

Момичета понеже се чудите какъв вариант да изберете, аз съм със Surf and Talk S, говоря
безплатно с 5 номера и имам неограничен нет, мисля че XS-a е същото просто номерата от семейство и приятели са по-малко.Ако ме питате дали съм довола от нета - бих казала да, аз лично нямам проблем с него. Peace

а каква е цената на XS-а и с колко по-малко са номерата? разликата сигурно не е голяма, важното е нета да си върви безпроблемно, ти щом си доволна това е добре. Simple Smile

# 81
понеже в по предните коментари сте споменали маxtelecom, аз също си бях взела флашка и рутер за неограничен нет от тях, но беше супер бавна връзката, а и нямаше добър обхват. Мъчих се няколко месеца и ги дадох на една приятелка, която каза, че за момента я устройват като вариант

# 82

да, мисля, че е този с безплатни минути към семейство и приятели

да, това е офертата за семейство и приятели с 3 номера за 13 лв. идва поносимо била съм на такъв план само за разговори и вероятно ще се спра на тази заради нета.

# 83
Категорично Не съм доволна от виваком мобилен интернет  Naughty.От близо година съм техен абонат.на първо място -не ме уведомиха,че в пакета за 2,5 Gb-след като изразоходвам ГБ-започва таксуване по 0,10ст на МВ -на всичкото отгоре те оставят да си трупаш суми без да те ограничат или изпратят СМС,второ скоростта и в центъра и в покрайнините на нашия град е под всякаква критика-не говоря за сваляне на филми ,а за елементарно зареждане на страници  Sick.И като капак на всичко днес ми пристига сметка за 380лв-поради надхвърлен лимит ,при положение че с излизането на сметката си занулявам и интернета и -тяхната система показва ,че съм употребила 540 МВ #Cussing out.Просто се радвам ,че остават 2 месеца до края на договора ми !Ще съм благодарна ако друг е имал същия проблеб с тарифирането и сподели развитето на нещата! Praynig

# 84
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Аз имам на Globul ,нооооо оказа се ,че на някои места няма обхват и не говоря за вдън гори тилилейски!Неустойките по договора са 200 лева,ако прекратите договора по-рано...естествено е невидимо за окото Simple Smile Тук в София е ок,но когато си отида на село...аз съм си селско момиче,нъцки,20 минути зарежда скайп,ако пусна някой браузер...забрави :/ Клетките им са на 5 километра ....странна работа.Пробвах виваком  имаха чудесна връзка на доста места,но не знам какви са им условията.

# 85
  • Русе
  Точно заради обхвата на някои места избрах Глобул пред Мтел. На Иракли хваща много по добре от МТел. На Перелик обаче МТела макар и слабичък вървеше,докато Глобул не. но пък на една  полянка над Стикъл си хващаше чудесно Глобула.

# 86
  • София
Аз имам на Globul ,нооооо оказа се ,че на някои места няма обхват и не говоря за вдън гори тилилейски!Неустойките по договора са 200 лева,ако прекратите договора по-рано...естествено е невидимо за окото Simple Smile Тук в София е ок,но когато си отида на село...аз съм си селско момиче,нъцки,20 минути зарежда скайп,ако пусна някой браузер...забрави :/ Клетките им са на 5 километра ....странна работа.Пробвах виваком  имаха чудесна връзка на доста места,но не знам какви са им условията.
И аз исках на Глобул, но в наше село обхват няма и на телефоните. Затова си взех Виваком за там. На 2G е супер бърз и съм доволна. 10лв на месец с договор за 1 година, първите 750 МВ са на максимална скорост, после е бавен. Аз го ползвам от юни 4-5 пъти по 5-6 дни непрекъснато и целия юли на морето и общо съм "изхарчила" около 400 МВ за 3 месеца. Но мобилния интернет е само за браузване, не за теглене. Има и оферти за повече данни, за 20 и 30 лв. месечно.

# 87
Чесно казано missmarina недоумявам как може да си доволна от мобилния нет на Виваком. newsm78
Принципно аз съм с план на мтел с неограничен нет. Обаче да споделя опита си с Виваком - на мъжа ми им дадоха от работа флашки на Вива, понеже работата му е свързана с доста пътувания  и трябва да е кънектнат.Та помъкнахме и лаптопа на почивката в Черноморец, то голямо забиване падана, голям зор беше и голямо мислене мисли. Ние също не сме теглила филми, нямаше време за такива неща, проверявах си някой мой страници и глупости, но ужасно забиваше. Даже по едно време се изнервих и всичко на телефона си отварях, не ми се дремеше 10 мин. да видя едно смотано съобщение във фейсбук. Rolling Eyes

# 88
  • Mediterraneo
Сигурно доста лаишки въпрос ще задам, простете. Какъв телефон трябва да имаш, за да ползваш Surf and Talk, например?

# 89
  • Italia
Сигурно доста лаишки въпрос ще задам, простете. Какъв телефон трябва да имаш, за да ползваш Surf and Talk, например?

Телефон, с който активно ще ползваш нет - браузър, поща, скайп. Телефонът трябва дa поддържа GPRS. Най-обикновените нокия примерно нямат браузър.

Общи условия

Активация на акаунт