Мобилен интернет

• 15 416
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
За Vivacom имам предубеждения така, че със сигурност няма да са те. Но ако има някоя добра оферта на Globul, ще е добре...l

Какво е това предупреждение за Виваком? Аз ползвам техен пакет- мобилен интернет + тарифен план и съм много доволна.
Ами изпатих си от тях преди време и вече не искам да имам нищо общо с тях!

# 16
  • Italia
И Мтел, и Глобул предлагат предплатен мобилен интернет, на една и съща цена са - 79/80 лв с около 1500/2000 МБ трафик + устройството. Трафика можеш да го ползваш 3 месеца.

# 17
И Мтел, и Глобул предлагат предплатен мобилен интернет, на една и съща цена са - 79/80 лв с около 1500/2000 МБ трафик + устройството. Трафика можеш да го ползваш 3 месеца.
Благодаря, ще се възползвам!  bouquet

# 18
Ползвам и на Мтел и на Виваком. Виваком-ския е с по-добра скорост, но пък е ограничен до 750мб и миналия месец без да искам сме натрупали трафик за 170лв Twisted Evil
Така, че съвет-Виваком, но неограничен.
Ползвала съм на мтел, пълен отврат с обхвата, от нова година имам виваком не съм имала проблеми с обхвата, даже и в движение в колата хваща, е губи се от време на време, но иначе няма проблем с обхвата, когато е на стационарно място.
Смени си тарифния план, аз бях в началото на 2,5 GB - 20 лв, като излезе промоцията минах на 20 лв неограничен лимит, след 2,5 ми се забавя малко скоростта, но не е нещо кой знае какво, като смяната на плана не ти променя срока на договора.
Имах проблем с флашката на виваком, отидох в офис пробваха я по техните компютри, видяха че не работи, картата работеше в друга флашка и ми я смениха веднага  на място като дефектирала.
На мтел също така имаше някакъв софтуерен проблем да сработва с уиндоус виста.
За глобул нямам мнение.
Но между мтел и виваком, определено виваком

# 19
  • Варна
Аз си взех Traffic Unlimited S на Виваком, за да го ползвам при пътуване, нямам проблем до сега. Сметка не трупа, просто като се изчерпи предплатения трафик на високата скорост, пада на минимална, неограничено. Обхвата на практика е навсякъде, където има покритие Виваком, дори и в движение.

# 20
Имах проблем с флашката на виваком, отидох в офис пробваха я по техните компютри, видяха че не работи, картата работеше в друга флашка и ми я смениха веднага  на място като дефектирала.

Аз също имам проблем с дефектна флашка на виваком, но не ми я смениха, а я взеха да я ремонтират.  Crazy За мен е, меко казано, смешно да взимат флашка за ремонт и за в бъдеще ще прекратя всякакви договори с тях. Много са зле. С мобилния на глобул не съм имала проблеми.

# 21
Привет дами,

Вече няколко часа се лутам измежду оферти, предлагащи мобилен интернет и почвам съвсем да се обърквам.

Моля ви, ако сте доволни от определен пакет мобилен интернет, препоръчайте ми.

Не тегля торенти, но бих желала да гледам един ютуб без забавяне например и връзката да е що-годе бърза...

Ако е неограничен, още по-добре.  Mr. Green

Много ще съм ви задължена, ако ме посъветвате нещо.  Heart Eyes

Предварително благодаря

Темата е интерсна наистина изчетох я, но никъде не видях да се споменава друга фрма освен тези на мобилните оператори които лично на мен ми излизат доста скъпи, Гледах преди време някаква тарифа за 10 лв., но не знам дали ще има достатъчно добър обхват? Не мога да си спомня името, трябва да потърся...   bouquet

# 22
Нашият на Виваком е за 10лв., а сега ни предлагат вече и неограничен май пак за толкова пари, но на нас не ни върши работа, защото скоростта му е много зле, не е като другите интернет връзки.

# 23
  • Кърджали
Ох, болната ми тема.
Миналата година ми се наложи да търся мобилен интернет, защото се случи да прекараме зимата на село, дето интернет иначе е мисия невъзможна. След кратко проучване си взех на Мтел, неограничения достъп. Солидна такса. Обаче цялата зима я изкарах почти без достъп до интернета, няма такъв ужас.Сто пъти съжалих, че изобщо го взех, само дето го плащах.
Сега съм в града, ама пак не съм доволна.Не помня от кога не съм си пускала дори един прост клип да гледам в нета, за сваляне на филми не може и дума да става.То ще побелея и остарея докато се свали.

# 24
Александра, защо и в града им е лоша връзката?? За Мтел ли става въпрос?
Моята връзка в града е доста добра - на вилата е малко..хм, клипове и подобни екстри изобщо и не се опитвам да зареждам, мейла си го проверявам понякога за 1, понякога за 10 минути  Laughing
снимки трудно се изпращат и т.н., но все пак някаква работа може да се свърши.
Но пък, и в града ако беше зле, вече щеше да бъде прекалено  Twisted Evil

# 25
Благодаря за отговорите, момичета!

Взех си мобилен пакет на Глобул за 25лв.

Трябва да ви предупредя само, че трябва да се изчака 24 часа от активацията на устройството, зя да се ползва, иначе се заплаща по 2.40лв на изразходван гигабайт. Това за искащите да ползват спешно интернет.  Peace

# 26
  • В голямото море...Живот
Май съм закъсняла, но да споделя - ние сме на МахТелеком - флашка и рутер. Неограничен, без намаляне на скоростта! И двете устройства имат много добър обхват на места, с които мобилните оператори не се оправят  Peace 20лв на месец е таксата за МахФри, но е много удобно! За МахДСЛ е 10лв за нови клиенти - тази оферта излезе по-късно.

http://www.maxtelecom.bg/bg/

# 27
Привет дами,

Вече няколко часа се лутам измежду оферти, предлагащи мобилен интернет и почвам съвсем да се обърквам.

Моля ви, ако сте доволни от определен пакет мобилен интернет, препоръчайте ми.

Не тегля торенти, но бих желала да гледам един ютуб без забавяне например и връзката да е що-годе бърза...

Ако е неограничен, още по-добре.  Mr. Green

Много ще съм ви задължена, ако ме посъветвате нещо.  Heart Eyes

Предварително благодаря

Аз ползвам неограничен мобилен интернет от мтел, незнам защо но точно за клипове от youtube и vbox7 скоростта е доста бавна ... иначе за по-обикновени неща като четене на новини, facebook губене на време няма проблеми Simple Smile

# 28
Май съм закъсняла, но да споделя - ние сме на МахТелеком - флашка и рутер. Неограничен, без намаляне на скоростта! И двете устройства имат много добър обхват на места, с които мобилните оператори не се оправят  Peace 20лв на месец е таксата за МахФри, но е много удобно! За МахДСЛ е 10лв за нови клиенти - тази оферта излезе по-късно.

Точно това ме интересуваше, но как така с флашка и рутер, до колкото знам дават само устройство което приема сигнала? Пробвахме как е, но не сваля бързо филми например или музика, другия недстатък ако е на определено място сигнала става добър, но не отличен, скайпа също бави съобщенията, също така бави като ползваме браузър и теглим филм...
Тази такса по 10 лв. вече не е валидна и ние искахме да сме на нея, но била до края на юни месец.
http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxdsl-1.html Ето, с това пробвахме! Вие май имате предвид нещо друго?

# 29
  • В голямото море...Живот

Точно това ме интересуваше, но как така с флашка и рутер, до колкото знам дават само устройство което приема сигнала? Пробвахме как е, но не сваля бързо филми например или музика, другия недстатък ако е на определено място сигнала става добър, но не отличен, скайпа също бави съобщенията, също така бави като ползваме браузър и теглим филм...
Тази такса по 10 лв. вече не е валидна и ние искахме да сме на нея, но била до края на юни месец.
http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxdsl-1.html Ето, с това пробвахме! Вие май имате предвид нещо друго?

Точно за това става въпрос - при нас работи идеално, носи се и във вилна зона, където няма покритие от мобилните оператори, сигнала малко пада, но си е добре.
Имаме и това  http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxfree-2.html   Свалям филм за около 5мин 1,5Г. Когато ползвам няколко програми пада скоростта, дърпам ли филм забавя браузъра....малки неудобства предвид мобилността  Wink

Общи условия

Активация на акаунт