Мобилен интернет

• 15 402
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • край голямата локва
Аз ползвам  на VIVACOM -10лв на месец неограничен, като след първите 750 скороста е доста по- слаба /един филм- един ден Mr. Green /. Доволна съм, тъй като  се налага да се ползва в различни части на страната, а те определено имат най- добро покритие. За гледане на клипчета online не става, първо сваляш- после гледаш.

# 31
  • Кърджали
Александра, защо и в града им е лоша връзката?? За Мтел ли става въпрос?
Моята връзка в града е доста добра - на вилата е малко..хм, клипове и подобни екстри изобщо и не се опитвам да зареждам, мейла си го проверявам понякога за 1, понякога за 10 минути  Laughing
снимки трудно се изпращат и т.н., но все пак някаква работа може да се свърши.
Но пък, и в града ако беше зле, вече щеше да бъде прекалено  Twisted Evil
Чак сега влизам пак в темата.
Ами какво да ти кажа.Да, за Мтел.... И в града никакъв им го няма. Аз ли съм на най - забутаното място, не знам, ама не помня вече от кога не съм си пускала да гледам някакъв клип, или пък не дай си Боже да се опитам да сваля клип или филм. Ще им ада си пия "Побелях и остарявам, а ти все още ми се сваляш".Скоро опитах да си пробвам пак нервите и пуснах да ми свали един клип - ми сваля го цял ден, познай после гледаше ли ми се вече клипа  Laughing Отщя ми се...
въобще нямам търпение да му изтече срока на тоя договор и да си пусна някакъв нормален нет. Три дена ще гледам филми и ще свалям...Просто за да си наваксам....

# 32
Май съм закъсняла, но да споделя - ние сме на МахТелеком - флашка и рутер. Неограничен, без намаляне на скоростта! И двете устройства имат много добър обхват на места, с които мобилните оператори не се оправят  Peace 20лв на месец е таксата за МахФри, но е много удобно! За МахДСЛ е 10лв за нови клиенти - тази оферта излезе по-късно.

http://www.maxtelecom.bg/bg/
Точно това ме интересуваше, но как така с флашка и рутер, до колкото знам дават само устройство което приема сигнала? Пробвахме как е, но не сваля бързо филми например или музика, другия недстатък ако е на определено място сигнала става добър, но не отличен, скайпа също бави съобщенията, също така бави като ползваме браузър и теглим филм...
Тази такса по 10 лв. вече не е валидна и ние искахме да сме на нея, но била до края на юни месец.
http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxdsl-1.html Ето, с това пробвахме! Вие май имате предвид нещо друго?

Точно за това става въпрос - при нас работи идеално, носи се и във вилна зона, където няма покритие от мобилните оператори, сигнала малко пада, но си е добре.
Имаме и това  http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxfree-2.html   Свалям филм за около 5мин 1,5Г. Когато ползвам няколко програми пада скоростта, дърпам ли филм забавя браузъра....малки неудобства предвид мобилността  Wink
Много благодаря за отговора, само не разбрах и за двете устройства ли плащате сумата от 19.90 лв.? Благодаря  bouquet

Аз ползвам  на VIVACOM -10лв на месец неограничен, като след първите 750 скороста е доста по- слаба /един филм- един ден Mr. Green /. Доволна съм, тъй като  се налага да се ползва в различни части на страната, а те определено имат най- добро покритие. За гледане на клипчета online не става, първо сваляш- после гледаш.
За жалост трябва да имате телефон предполагам към този оператор?

# 33
Да попитам и аз - някъде предлагат ли интернет с договор само за 1 месец newsm78

# 34
  • край голямата локва

За жалост трябва да имате телефон предполагам към този оператор?
[/quote]

За мобилния не ти трябва телефон. Той си е с отделна СИМ карта.

# 35
  • В голямото море...Живот
Kori 1 таксата за флашката е 19,90 + 10лв за рутера.

# 36
Kori 1 таксата за флашката е 19,90 + 10лв за рутера.
Много благодаря за отговора.  bouquet

Да попитам и аз - някъде предлагат ли интернет с договор само за 1 месец newsm78
Ако питате за мобилен, надали!   bouquet

# 37
  • Пловдив
Ползвах на Виваком една година. Ограничен, за 20 лв на месец. Като разбрах, че към другите оператори има неограничен прекратих договора, в резултат на това те ми лепнаха една такса от 92 лева за превишаване на лимита, как се случи точно тогава не ми стана ясно  Mr. Green и минах на Мтел. Доволна съм, върши ми работа. Филми не тегля, за другите неща нямам проблеми. Сега един познат има сателитен интернет към Виваком за 5 лева, доволен е.

# 38
И на мен ми трябва същата услуга, но не намирам за сега Sad

# 39
чух че в мтел имало промоция за 5лв. на месец неограничен, обаче май трябва да си купиш таблет ли нетбук ли беше....едно от двете newsm78 май таблет щото бил по модерен  Wink
а за един месец и-нет чесно казано не съм чувала   newsm12

# 40
  • Bristol
И на мен ми трябва същата услуга, но не намирам за сега Sad
На първа страница бяха пуснали този линк:
Няма ли да свърши работа  Thinking

# 41
Не се сърди човече, виж тук:
http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxfree-2.html

# 42
  • София
Аз ползвам вече 2 месеца на Виваком неограничен за 10лв. на месец. Филми не свалям, но клипове и снимки гледам и качвам. Проблем със скоростта няма. Първите 750МВ са на висока скорост, после забавя. Този нет ми е обаче само като не съм вкъщи. На вилата, високо в планината почти няма обхват на мобилните оператори, но на Виваком на 2G е супер добър нета. Тъй като доста проучвах, мисля, че няма нет с договор за месец. Само предплатен, но с много неизгодни условия. Пък и целта е да те "вържат" с договор. Но за 10лв., неограничен, с отлична скорост, договора не е проблем. Не съм абонат на оператора, само мобилен интернет ползвам, с отделна карта.

# 43
  • Italia
Проблема с Виваком е, че не можеш свободно да си вземеш флашката. Трябва да имаш някакъв договор към тях - нет, телефон, мобилен... Поне това разбрах от техния сайт.
За другите оператори разликите са такива:
Макс Телеком имат по-добра скорост, нямат лимит, обаче е 20 лв на месец. Само за 1 месец.
Глобул и Мтел си купуваш трафик, който можеш да ползваш 3 месеца.
И при трите компании си купуваш флашката за 80 лв. И си без договор.

# 44
Всички са с договори! Sad

Общи условия

Активация на акаунт