Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 858
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Русе

Каламици, не можах да намеря Серхан с чаша, но поне стайлинга е по твой вкус, нали? Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  ura  ura  bigdance2  bigdance2 baloni baloni

# 632

Каламици, не можах да намеря Серхан с чаша, но поне стайлинга е по твой вкус, нали? Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  ura  ura  bigdance2  bigdance2 baloni baloni

Каламитси присъединявам се към поста на Вени . Hug Heart Eyes

Честит имен ден !!!
Името ти свято днес
да бъде то полято
с руйно вино, песни, танци,
веселба и така до сутринта.

Нека светията ти ти вдъхва смелост,
храброст и увереност във всяко твое начинание.

Всичко, което ти желая е:
здраве, защото е необходимо,
щастие, защото е важно
и любов, защото тя ще спаси света!  newsm51 newsm51 newsm51

# 633
Доритал ,Вени от снимчиците ви направо съм  Two Hearts Two Hearts Two Hearts #Silly #Silly newsm08 newsm08 newsm08 newsm03 newsm03 newsm03

Диди 69 прекрасно оформление. lovekiss lovekiss lovekiss Момичета оставям ви да гледам серията по Диема Фемили ,че и снощи я пропуснах  ooooh! До по -късничко  Hug Heart Eyes

# 634
Здравейте пак  дами! Hug
Изгледах серията, аман от тези сценаристи,  #2gunfire #2gunfireСтрахотна игра на всички артисти но малката е върха! Heart Eyes
Как не можаха Еда веднъж да я покажат малко по борбена вечно ревяща, а Хрун да не може да надвие Бату............! newsm78
Мисля, че Тарък ще намери Хрун! Thinking
Наздраве и от мен, хубава вечер!  love001

# 635
  • Русе
Здравейте пак  дами! Hug
Изгледах серията, аман от тези сценаристи,  #2gunfire #2gunfireСтрахотна игра на всички артисти но малката е върха! Heart Eyes
Как не можаха Еда веднъж да я покажат малко по борбена вечно ревяща, а Хрун да не може да надвие Бату............! newsm78
Мисля, че Тарък ще намери Хрун! Thinking
Наздраве и от мен, хубава вечер!  love001
И на мен би ми се искало Тарък да намери Харун, но той е с Нилюфер и е дале4е. Еда , 4е ще си пла4е докрай, ще го понеса/свикнах/, но Харун да го надвива хилка като Бату...е, трудно го преглъщам, де! smile3516

# 636
  • Русе

Намерих тази снимка, не съм я виждала. Малееее, каква "кука" му е показала Йозлем! newsm09

# 637

Добър вечер, Незабравими!
Мария, честит имен ден на дъщеричката ти! Да бъде жива и здрава и много щастлива!

Честит имен ден, Каламици! С пожелание за много здраве, щастие, късмет и успех във всичко!

# 638

Още един поздрав за Каламици!

# 639
  • Стара Загора
Честит празник на всички празнуващи и техните близки! Бъдете всички живи, здрави и щастливи!
Дойде ракиено време, затова и аз да почерпя, защото имам син Георги. Заповядайте всички на питиетата и мезетата!

Днес при мен интернета е отвратителен и не можах да публикувам нищо.
Поздравявам обичайните заподозрени, нашите поети и поетеси, прекрасни сте.
Роси, клипчето ти е прекрасно, както и това на Ради.
Специални благодарности на Леман и Ивва за преводите.
А Бату, според мен, не трябва да е инвалид, защото и от леглото може да върши злини, ако може да говори, а трябва да е мъртъв. Харун най-вероятно ще се спаси сам, защото не виждам кой може да влезе при него. Мисля, че Търък е в къщата на Харун, той отвори вратата на Еда в последния епизод.

# 640

Още един поздрав за Каламици!
+1

# 641
Каламитци,честит имен ден и от мен   bouquet
Честит празник на Мария и Пкутиева и техните деца!
Бъдете здрави и нека радостта и късметът бъдат неотлъчно до вас!

# 642
  • Русе
Пкутиева, да е живо, здраво и щастливо мом4ето ти! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Наздраве ! Успях да намеря най-после снимка! yes

# 643
Добър вечер в последните часове на празника!

Именници, да сте живи и здрави, човек за името живее и само с име е човек!

Специално за една дама, именничка и тя, искам да цитирам тези стихове, които някога в моето детство старателно си преписах в тефтерчето, за да водят душата ми в смутни мигове...

Каламитси,

"... Живей за всичко и когато животът вече догори
      Вдигни се пак и без остатък останките му събери.
      Живей! И всяка адска жега с капчица вода полей.
      Дори да ти коват ковчега, живей, приятелю, живей!"

# 644
Здравейте на всички.Честит празник на всички именници.Бъдете живи и здрави.Също поздравявам и останалите хора от този невероятен форум.Благодаря за преводите на серията чакам с нетърпение да я сложат и със субтитри за да я изгледам и така.Сега ще ви кажа нещо което забелязах във серията Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт