Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 855
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Още веднъж честит имен ден на всички , които празнуват днес !

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 22:50 от nadejda 76

# 646
winona здравей и на теб как си какво правиш.Последната седмица не съм посещавал форума защото имах работа но не изпускам нито една серия от филма.Честит празник.

# 647

Каламитси, забравих...тази роза е за теб, /тайно от Еда, на нея много гюл и се поднесе  Laughing/

# 648
Забелязах във серията накрая когато Харун падна на земята как дадоха гривната която Еда му подари.Според мен щом наблегнаха на това предполагам че другата серия ще намерят шофьора и няма да могат да го разпознаят но ще намерят гривната и Еда като я види ще мисли че това е  Харун.С нетърпение очаквам да видя какво ще стане сега.Но и аз си мисля се пак има време до последната серия и там както се пише във форума или загубена памет или просто не знам какво ще става от тук нататък.Възможността Харун да умре я изключвам със сигурност.Според мен това няма как да стане.Ще разберем може би утре от фрагмента Simple Smile Wink.

# 649
Тук съм ако някой иска да ме попита нещо.Гледам че няма много хора.Утре като дойде фрагмента ще има хора да го обсадим Wink.

# 650
  • София
Честит имен ден, Каламици Laughing Laughing LaughingВсичко най-,най-хубаво ти пожелавам Laughing Laughing Laughing
Наздраве!!!!

Снимката съм улучила......надявам се и с песента smile3521 smile3503 smile3521, която е специален поздрав за теб!

http://vbox7.com/play:c9ae8cab

# 651
До утре, приятна вечер на целия форум.Утре чакам с нетърпение фрагмента.Каламици честит имен ден бъди жива и здрава.Чао Simple Smile.

# 652
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели!
Хубава, релаксираща събота на вси4ки! smile3525

# 653
# 654
Добро утро компания Незабравима!Желая ви приятен релаксиращ съботен ден!

# 655
# 656
  • Русе

Това не е ли Метин? newsm78 Божееееее,той май още малко и ще затанцува! hahaha

# 657
Добро утро ,компания!

Ураганче ,Честит Рожден Ден!  newsm59 newsm59 nbirthday  bigdance2 nbirthday newsm59 newsm59
Пожелавам ти здраве , щастие ,късмет и много любов! Избрала  си прекрасно място на което да посрещнеш 20-ят си рожден ден.

Поздравления за Боб ,Вени и БГаньо , и вчерашните им творби    bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 658
Карпатия, благодаря ти за новата тема,прекрасна е ,но трябва да е 196 ,защото тази в ,която пишем в момента е 195. Надявам се няма да ми се обидиш за поправката.  lovekiss

# 659

Общи условия

Активация на акаунт