Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 853
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, Незабравими!
Ураганче, Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.  love001
Хубав, слънчев ден  Heart Eyes и дано ни зарадват с фрагмент! Peace

# 661

Бату и Мелда по телефона

М:Моля?
Б:Обадих ти се за да се сбогуваме.
М:Бату аз исках да направя най –доброто за теб ,за всички , но ти ме разбра погрешно.Когато исках да кажа , че се страхувам  не за теб , а за…
Б:Остави сега всичко настрани.Само ми кажи дали ме обичаш или не. Искам да чуя истината.
М:Обичам те и то много.
Б:Толкова искам да ти повярвам.
М:Вярвай ми говоря истината.
Б:Защо обичаш такъв мъж като мен?
М:Защото ти си баща на бебето ми.
Б:Бебе ли ?
М:Бату ,не затваряй ,слушай ме.Ние не искаме да те загубим .Не можеш ли да останеш с нас и да оставиш всичко зад гърба си?
Б:Вече за мен няма връщане назад, меча е изваден от ножницата.
М:Откажи се от това ,което се каниш да направиш.Дай ни един шанс. Ние имами нужда един от друг ,а бебето ни има нужда от баща.Ние искаме да бъдем семейство с теб.
Б:Къде си?
М:В къщи съм.
Б:Добре ,чакай ме.
М:Не идвай , тук има полиция.

(Бату пред сиропиталището)
Б:Моето ..моето бебе!Боже господи ,ставам баща, бащааааа. Чу ли , а ,ставам баща.Обаче ти не обичаш тази дума ,нали ,скъпо сиропиталище.Мразиш я , заглушаваш всеки глас , който изрича тази дума.Караш го да млъква. Хайде и сега ме накарай да мълча! Хайде , чуй ме , ето крещя – баща , бащааа. Какво става , нямаш сили ли? Стените ти не могат да ме мачкат вече, нали? Защото омразата , която наслои в сърцето ми е по- силна от всичко ,дори и от теб. Ставам баща , ха ,ха , ха баща. Никой няма да може да ми отнеме това , което е мое. Никоййй.

Превод - Леман

# 662
Добро утро, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Ивва  bouquet и Леман  bouquetнай-сърдечни благодарности за преводите! bowuu bowuu bowuu
Ураганче,  bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni, бъди жива и здрава,много любов и късмет ти желая!
Спокоен и релаксиращ уикенд и оптимистичен/дай боже/ фрагмент ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Еда и Яамур пред къщата на Джемил

Я:Яааа аз искам да отида в къщи. Защо дойдохме тук?
Е:Ти вече започна да не ме слушаш.
Я:Защо това , което искам никога не става?
Е:Хайде слез.
Я:Няма да сляза.
Е:Яамур ,аз докато си уредя работите , ще останеш тук .Не се инати.
Я:Няма да оставам. Потърси татко , той да дойде!
Е:В този момент баща ти нито може да говори с теб, нито може да се грижи за теб.Хайде слез от колата , моля те , не ме натъжавай!
Я:По –скоро  ти ме натъжаваш. Нещо се случи , но ти не искаш  да ми кажеш . Онзи мъж пак нещо лошо ли направи?
Е:Не.
Я:На татко случи ли му се нещо , мамо? Кажи ми!
Е:Нищо няма да се случи на баща ти. Не мисли такива работи.Ние заедно с баща ти ще дойдем да те вземем от тук.
Я:Обещаваш ли?
Е:Обещавам.
Я:Добре тогава.
Е:Хайде ела.
Я:Не закъснявайте , става ли?
Е:Добре ,мила…

Превод - Леман

Леман ,благодаря ти за преводите, мила!

Желая ви прекрасна събота!  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 664
Честит рожден ден Ураганче!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

# 665

Добро утро, Незабравими!

Ивва, благодаря от сърце на теб и Леман за преводите!

Ураганче, честит рожден ден! С пожелание за много здраве и щастие, упоритост, за да следваш мечтите си, смелост, за да ги осъществиш, търпение, за да ги постигнеш и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 666
Ивве,Леман благодаря за преводите които правите за нас ,за вашата всеотдайност.БЛАГОДАРЯ!

# 667
# 668
# 669
Красив , по- красив , най -красив , ...Серхан! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670

# 671
# 672
Ивве,Леман благодаря за преводите!
Ивва. благодаря за фотосесията!

# 673
Здравейте  Hug

Ивве,Леман благодаря ви момичета  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Прекрасни снимки...радост за очите   bouquet

Ураганче,Честит рожден ден  newsm59 newsm59 newsm59

# 674
Фрагманен ден....
Дано само го пуснат по-раничко....не в 10 и половина  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт