Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 953
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ама Меличка бая зор.....видя.Вече само като я погледне Пуделчо ,тя му козирува.Яко се насади.
Луда работа.А някои на това любов му викат ooooh!

# 346
  • София
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Абсолютно, но само тази гад безподобна ще знае и пак ще почна една гоненица..........оф, не ги издържам вече тия екшъни!  ooooh!
Сега като се замислям, Бату може и да офейка с Мелда!Иди го гони!
Бату отпътува нанякъде с Мелда,решен да започне нов живот заради детето си.Все повтаряше колко странен е живота понякога  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 347
Ако ще да офейка и въобще да не се мярка повече

# 348
Мелинда как ще има да се жалва и терзае, зор ще види... ама си заслужи да е до тази гад безподобна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire сега като Бату знае, че чака дете не вярвам толкова лесно да я пусне да си отиде при Гюлерови  Naughty Naughty Naughty

# 349
Майтапа настрана но и аз смятам ,че Харун ще оживее и ще се скрие от Бату за да защити Еда и Ямур докато го елиминира от пътя си. Thinking
Не мисля, че Харун ще може да премахне Бату. Не е такъв човек. Нали знаеш кучето дето лае, но не хапе. Бату трябва сам да си изкопае гроба и да падне в него, ако пък не иска ние ще му помогнем.

# 350
Ама Меличка бая зор.....видя.Вече само като я погледне Пуделчо ,тя му козирува.Яко се насади.
Каквото повикало това се обадило  newsm10 newsm10

# 351
  • София
Всичко е ясно - предлагам да си лягаме. Поотделно имам предвид, не заедно, че не няма да можем да заспим. Най-вероятен е сценария на Сарони. Намериха си нова пружинка за натягане и така ще е до самия край почти, когато Харун отнякъде ще цъфне изневиделица. След тоя епизод вече ме е страх тия от Ал Кайда да не вземат сега да направят Бату свой водач, че борбата с тероризма доста ще го закъса. Лека нощ и да запазим спокойствие до финала.

# 352
  • Варна
Прекрасна игра. newsm10 smile3501 smile3521 smile3525
И да не забравяме Хубавелко е свикнал с огньовете .....издържа яко без въздух.Как извади Еда и Толга......когато мамето ги бе подпалила smile3521
Някой случаен може би и наблюдател ще го извади на въздух .....
И на мен така ми се струва, че някой случаен ще види пожара и ще помогне на Харун! Peace Но че ще го мислят за мъртъв известно време- вече не се съмнявам Naughty, има информация от първа ръка, че Харун е убит, намират мъжки труп, изгорял до неузнаваемост с куршум от оръжието на Бату в тялото и то в сиропиталището, където е отрастнал самия Бату, гривничката на пода...всичко сочи, че трупа е на Харун! #Crazy Оффф, то ще е една трагедия... ooooh! ooooh! ooooh! Дори и Мелда си мисли, че Харун е мъртъв... Cry

# 353
  • София
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Абсолютно, но само тази гад безподобна ще знае и пак ще почна една гоненица..........оф, не ги издържам вече тия екшъни!  ooooh!
Сега като се замислям, Бату може и да офейка с Мелда!Иди го гони!
да ходи на м...та си  censored censored censored, барабар с Менделинка и бъдещото дяволче Фют  smile3512, че най- малко ми се гледа Меца да реве на гроба на уж мъртвия Хубавелко, гушнала за утеха Еда! Брррррр, повдига ми се!

# 354
  • София
Ако ще да офейка и въобще да не се мярка повече
Дяволите да го вземат Twisted Evilи дяволката също Twisted Evil.....момчето ще ни гори Thinking

# 355
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms

Като на филм,Бобо,филмът стана прекалено "филм"-и с бая фантастика

Но главните герои се справиха чудесно-Мерт,Серхан,Йозлем и Ирмак бяха много истински!

# 356
  • София
Всичко е ясно - предлагам да си лягаме. Поотделно имам предвид, не заедно, че не няма да можем да заспим. Най-вероятен е сценария на Сарони. Намериха си нова пружинка за натягане и така ще е до самия край почти, когато Харун отнякъде ще цъфне изневиделица. След тоя епизод вече ме е страх тия от Ал Кайда да не вземат сега да направят Бату свой водач, че борбата с тероризма доста ще го закъса. Лека нощ и да запазим спокойствие до финала.

newsm10 smile3521 newsm47 smile3501

# 357
  • София
ТамаМ са си! И тя си намери майстора! Хак да й е!  Crossing Arms

# 358
  • София
Лека нощ на лягащите . Hug

И добро утро на (о)ставащите.

# 359
Бату и Мелда май бяха до тук, икономии от хонорари за въртолета накрая

Това беше тяхната серия, стига толкова

Общи условия

Активация на акаунт