Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Всичко е ясно - предлагам да си лягаме. Поотделно имам предвид, не заедно, че не няма да можем да заспим. Най-вероятен е сценария на Сарони. Намериха си нова пружинка за натягане и така ще е до самия край почти, когато Харун отнякъде ще цъфне изневиделица. След тоя епизод вече ме е страх тия от Ал Кайда да не вземат сега да направят Бату свой водач, че борбата с тероризма доста ще го закъса. Лека нощ и да запазим спокойствие до финала.

newsm10 smile3521 newsm47 smile3501
+1 smile3521 smile3521 smile3521

# 361
  • Варна
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms

Верно Бобо направо ни взеха за таранки . Thinking Това беше много глупаво от сценаристка страна .По телефона си говорят за щяло и нещяло сега ........ ooooh! Абе в този филм що телефони потрошиха и смениха да им се неначуди човек  ooooh! Hug
Нормално! Peace Един от спонсорите на сериала е мобилен оператор- трябва да се прави реклама на нови модели телефони! Crossing Arms Ако не ги губят или най- вече трошат- как ще ги сменят?! Thinking Филм да става, реклама да става... Grinning

# 362
  • София
Лека нощ и от мен  bouquet Grinning Heart Eyes

# 363
  • София
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Абсолютно, но само тази гад безподобна ще знае и пак ще почна една гоненица..........оф, не ги издържам вече тия екшъни!  ooooh!
Сега като се замислям, Бату може и да офейка с Мелда!Иди го гони!
Бату отпътува нанякъде с Мелда,решен да започне нов живот заради детето си.Все повтаряше колко странен е живота понякога  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Оххх, пък този филлософ се извъди..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Рекси,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за разясненията! Айде събирай багажа, че време не остана.... travel

# 364
1.Серията ми хареса! Изпипали са я! Динамична и драматична! Следващата ще е направо ужасна!
2.Случаен минувач ще спаси Харун!
3.От една страна не мога да обвинявам Арас, че отиде да каже новината на Еда. Научи я и ако си замълчи по-кофти! От друга страна  можеше да се обади  и в полицията. Малко ми стоеше  като мерудия на всяка манджа!
4. Най-хубавото е, че Бату ще мисли Харун за мъртъв!
Но къде, кога и как Харун ще си разчисти сметките с него, не е ясно!
Дали ще има скок във времето, не заради амнезия, а нещо като в романа Монте Кристо - за да подготви отмъщението! Може и да взаимстват някои моменти от книгата!
Не се сещам за нещо подобно от друг филм!

# 365
Дано да пуснат фрагман в петък!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 366
Дами и от мен лека и спокойна нощ ако все пак може да заспиме. Hug

# 367
Оххх, да идва събота по бързо smile3514 smile3514 smile3514

Лека нощ, и от мен smile3531,

# 368
  • София
Майтапа настрана но и аз смятам ,че Харун ще оживее и ще се скрие от Бату за да защити Еда и Ямур докато го елиминира от пътя си. Thinking
Не мисля, че Харун ще може да премахне Бату. Не е такъв човек. Нали знаеш кучето дето лае, но не хапе. Бату трябва сам да си изкопае гроба и да падне в него, ако пък не иска ние ще му помогнем.
Ох, да можех да се телепортирам там...лелееееееееее, тесен ще му се види Истанбул на Бату .... bash bash bash box box box fight fight fight fight fight докато мърда!  Crossing Arms

# 369
Като сте си залягали, лека нощ, добро утро за бай ганя, както искате го приемете, но май лесно няма да заспим след тези ужаси

# 370
Бату и Мелинда на Северния полюс да заминават!!! travel travel travel travel travel

# 371
  • Варна
Бату и Мелинда на Северния полюс да заминават!!! travel travel travel travel travel
Директно с буса в морето! Crossing Arms

# 372
  • София
1.Серията ми хареса! Изпипали са я! Динамична и драматична! Следващата ще е направо ужасна!
2.Случаен минувач ще спаси Харун!
3.От една страна не мога да обвинявам Арас, че отиде да каже новината на Еда. Научи я и ако си замълчи по-кофти! От друга страна  можеше да се обади  и в полицията. Малко ми стоеше  като мерудия на всяка манджа!
4. Най-хубавото е, че Бату ще мисли Харун за мъртъв!
Но къде, кога и как Харун ще си разчисти сметките с него, не е ясно!
Дали ще има скок във времето, не заради амнезия, а нещо като в романа Монте Кристо - за да подготви отмъщението! Може и да взаимстват някои моменти от книгата!
Не се сещам за нещо подобно от друг филм!

Най-късно до 29 юни Харун ще си разчисти сметките с Бату, а пък ако има и скок във времето, ще ни побъркат окончателно. Не е изключено тогава Харун да завари Еда женена за Арас...

# 373
Мисля, че вече дойде време Бату да си плаща за стореното... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 374
Лека нощ на лягащите? Hug
 spam2Ако някой гледа или е гледал други турски филми,може ли да ми каже всички ли са такива психарски и с толкова мъка?И ако някой може да ми пусне линка със статията за  жените в Турция от днес ще съм Ви мноооого благодарна  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт