Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 898
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
В очакване на спасителната акция Thinking ooooh! Thinking

СПАСИТЕЛ   

Кой.....Хубавелко от пожара ще извади
И ще го върне в ....реалността
Кураж ..и съвест кой ще ни покаже
Човешка ....добродетел е това

В критичност ситуацията е ....обвита
Необходима ни е скорост...бързина
Пожарът толкова се е развихрил
По клавиатурите ни ..шета и сега

Спасителю .....по бързо помогни му
Свържи се после.....с Тарък
А за изкуственото дишане...ти нас повикай
Готови сме  потегляме...и през нощта

Добри сме....искаме да му  помогнем
Завършека да видиме на обичта
Костюмите за сватбата са веч ушити
И кротко чакат в гардеробите ....мига

bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 541
Здравейте заклети фенове ! Simple Smile
Аз тези 2 седмици все гледам сериала на следващия ден, но така поне не се изнервям от рекламите  Laughing
Така обаче прескачам по някоя тема и не мога да се вълнувам заедно с вас... Sad
За следващия път се надявам да съм на линия Simple Smile
Подарявам ви един букет като от Харун Simple Smile

# 542
  • Варна
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

Прави ми впечатление, че твърде малко гласове имат нашите любимци всеки ден! Thinking Мили дами и господине, защо не подкрепяте достатъчно нашите любимци? newsm78
 А и Йозлем всеки ден има твърде малко гласове и резултата е, че падна от 5 място в Турция на 6! Crossing Arms Днес има само 32 гласа тя- 6 от които са мои гласувания! bowuu А Серхан има само 52- 6 мои! bowuu Гласувайте, моля! newsm80 newsm18

# 543
Здравейте момичета,
прочетох набързо пропуснатите страници от темата , вашите разяснения , коментари и преводите на от г-жа Леман и сядам да гледам епизода от снощи.!!!

Благодаря много на Ивка и г- жа Леман!!!Поздрави за Роси за чудесния клип!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
Привет,дружина!!! Hug
Иржи,Ир Честит Имен Ден!Честит празник на всички именици!
С пожелание за здраве,късмет,много обич и непресъхващо щастие!

Бганьо,Боби,Дани поздравления за прекрасните стихове!  bouquet  bouquet  bouquet
Росисан,страхотен клип  bouquet  bouquet  bouquet
Специални благодарности на тим Ива-Леман за преводите Hug

Желая на всички приятна вечер! Hug

# 545
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

Прави ми впечатление, че твърде малко гласове имат нашите любимци всеки ден! Thinking Мили дами и господине, защо не подкрепяте достатъчно нашите любимци? newsm78
 А и Йозлем всеки ден има твърде малко гласове и резултата е, че падна от 5 място в Турция на 6! Crossing Arms Днес има само 32 гласа тя- 6 от които са мои гласувания! bowuu А Серхан има само 52- 6 мои! bowuu Гласувайте, моля! newsm80 newsm18
Дани ,вече не гласувам , защото тази анкета ми изглежда напълно безсмислена!!!

# 546
На двете Ирки,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!!!!

ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ , ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!!

За Вас!!!

# 547

# 548
# 549
# 550
Благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
Да знаете, че ще следват моменти от Монте Кристо:
- спасява се от затвора/пожара/ с помощта на старец
-всичко го мислят за умрял
-гаджето съсипано от мъка се жени за приятеля на Едмон
- минават години
-с нова самоличност се връща и отмъщава! Единствената, която го познава по гласа е годеницата  му!
Но всичко това в съвременен вариант!

Оооо, Каламици, недей Simple Smile Само това остана... Още 2 сезона! ИНаче е ОК, само дето Арас не е виновник за "смъртта" на Харун...
Сарони, помни този пост! Ще ползват модела от Монте Кристо! Триъгълникът Дантес-Мерседес-Фернан е същия като Арас-Еда-Харун! Спомни си романа!
Вината на Фернан е индиректна, както и на Арас! Знаеше кой е Кенан, но си траеше!
 Харун му спаси живота, но дори и след това си измиваше ръцете с майка си! Егати мъжкара!
Нима смяташ, че Харун и Арас могат да бъдат приятели, когато между тях има жена! Това е невъзможно! Азбучна истина! И че след смъртта на Харун, няма да се съживят мераците на Арас!
Забравих да спомена, че романът е недовършен. ''Чакай и се надявай......''  Монте Кристо отмъстен, но нещастен! Отвореният финал е също един от вариантите за Незабравима!
Разбира се, не дословно, а пречупено!
Така, че романтичните моменти по Титаник/Ромео и Жулиета. Темата за отмъщението по
Монте Кристо! Може самите сценарист да са фенове на тази литература!

# 552
Добър ден!

Честит празник на именниците!

Докато чакам адската болка в главата ми да отмине, една прогноза ми се завъртя, та да я споделя...
Не ми се нрави идеята Арас да се увива около Еда, мисля, че неговата роля като съперник на Хари се изчерпа някъде към 61 еп., по-нататък сцените на ревност бяха в духа на тинейджърите...и за повече дължина на епизодите. Бату каза на Арас "Сега Еда е твоя" - има желязно правило между сценаристите тук - противоположно действие на всяка реплика /закана, обещание и пр./. Още повече, че епизоди без съвместни сцени между Еда и Харун са обречени на люти критики. /И снощи имаше такава - споменът за тел. секретар./
Бременността на Мелда ще е до време, не й е писано да роди. При някаква нелепа случайност ще загуби бебето. Не вярвам да са решили едно дете да преобрази Бату. Краят му е предрешен. По спомен в други филми/сериали злодеят сам удря спирачки на земния си път.
И накрая - следващият, който напуска сериала ми се струва, че ще бъде Керем.

Дарлинг, не е изчерпана ролята на Арас! Хубаво е, че цитираш Бату! Той каквото каже става! Единственият герой във филма!  Отдавам най-голямо значение на неговите думи!Мелда ще роди! Детето без баща! Това е по-тежкият вариант за нея! И това ще се случи според мен! За Керем не знам!

# 553

Честит имен ден на всички, които носят името Ирина!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 22:52 от karpatiq

# 554
Боб, Ниса няма да е с Арас! По последна информация от кухнята на АТВ!
Ееееее преседна ми хапването. Crossing Arms Thinking Crossing Arms
Ти провери ли в кухнята .....да  не са влезли от хората на Бату ....и да са те метнали на черешата Joy Party Joy

Е, много съжалявам, че ти приседна от новината! Не е от хора на Бату, нали той гласи Арас за Еда!
Източниците са от кръга на продуцента!

Преглътнах и съм готова и за десерт LaughingЧерпи едно сладичко.....свежо  от кухнята smile3521Да знам за утре дали изобщо ще закусвам eat Thinking newsm78 Thinking
Черпя каквото искаш! Но гледай колко съм несъобразителна! Вместо да ти предложа едно малко за преглъщане, аз се отплеснах по глупости! Извинявай! Няма да се повтори!

Общи условия

Активация на акаунт