Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 042
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте .....дружина  bouquet Laughing Heart Eyes
Вени чудесно стихче smile3501 newsm10 smile3525 newsm51
Миленка,Ива ,Леман  благодаря за преводите newsm10 smile3501 smile3525 newsm51
Какво изказване само ooooh! Crossing Arms Thinking.Хем щастлив,хем тъжен финал......егати комбинацията.Какво ли е намислил този продуцент. newsm78 newsm78Ама нали си знаеме .....да си чакаме .....неочакваното.

КОМЕНТАР

С финалът вече съм готов   
Разбира се ще е в срок   
Щаслив ще е и мъничко суров   
Като сладкиш с глазура октопод   

Нюанс аз тъжен ще приложа   
Да съм в крак с нашия морал   
Очаквайте Незабравимия финал   
Щастлив ще е макар и с тъжен край

От мене туй...Незабравима свършва
Подхванал съм големи-"Прашни пътища"
И нямам никакво свободно време
И камо ли да прекроявам стари схеми

Харун с Еда ще бъдат пак щастливи
Преодоляли ...пречката последна  и една
Каква ще е сега аз няма да ви кажа
Ще я усетите.....на грандиозния финал

# 721
Много, моля може ли линг но да не минава през facebook,че съм на трастиката! Praynig Praynig

http://www.youtube.com/user/unutulmaz801

# 722
Потресена съм от фрагмана, направо незнам какво да мисля  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 723
Какво излезе сега ,Харун се спаси от пламъците , а го блъсна камион? newsm78 newsm78 newsm78 Всички го смятат за мъртъв , което се очакваше , на една ръка разстояние от Еда , а тя си няма и представа ,че това е Харун. ooooh! ooooh! ooooh! Пълен ужас!

haha_pm  ,благодаря ти за фрагмента   bouquet  bouquet  bouquet

# 724
Привет и от мен.
haha_pm, благодаря за фрагмента. Shocked
Ще има скок във времето.поне една година.Може Харун да е обездвижен, нещо от сорта на Едже, да има дълго възстановяване след таз катастрофа. ooooh!
Еда ще роди , ако не е някакъв сън пак.Може и да си го представя.
Дано стане нещо интересно, че последната серия беше най-зле от всички до сега.За мен де.  bouquet

# 725
Здравейте фанатизирани фенове на Незабравима Hug
Вени,страхотен стих newsm51 newsm51 newsm51
Ива и Леман,Вие сте съкровища HugБлагодарности за преводите newsm51  love001 newsm51
Милена,благодаря за преводите на статиите newsm51 newsm51 newsm51

И такаааа,и аз да се "изкажа" по статията на Ахмет Байрям.....Мисля си,че за него в пълна сила важи поговорката "хем го сърби,хем го боли".Иска да направи нещо много по-различно от останалите турски сериали т.е.да победи истинската ЛЮБОВ,но в същото време не иска и да наруши /обиди традииците на нараода си.Еееее,ама не става така!Зарибиха ни с една страхотна любовна история,след това ни прекарват през 10те кръга на ада с отмъщението на Бату.А единстеното което си искаме и очакваме е тази любов да победи,а и красивия,щастлив HAPPY END,а той излиза с тъжен финал.М*йната му!!! #Cussing out А на всичкото отгоре,говори и за новият си проект.Ееее,аз няма да съм една от рибките този път.Един турски сериал за цял живот ми е предостатъчен!
А като се замисля,колко много по-добре за всички нас-феновете,а и за рейтинга на филма би било,ако в ретроспекция ни дават какво са преживели покрай Бату,а не щастливите моменти.Да,ама не!Съвременен или не,сериала ни е все пак турски!
Извинявам се за дългия пост Hug
God bless you all!!!

# 726
  • София
Потресена съм от фрагмана, направо незнам какво да мисля  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Много неща на веднъж ни показват. newsm78 #Crazy newsm78Скок във времето ли пак ще има newsm78Харунски обаче....железен сам се измъкна.....

# 727
Много, моля може ли линг но да не минава през facebook,че съм на трастиката! Praynig Praynig

http://www.youtube.com/user/unutulmaz801
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 728
Благодаря за фрагмента! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И аз така нямам думи, наистина сценаристи -садисти! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 729

Много неща на веднъж ни показват. newsm78 #Crazy newsm78Скок във времето ли пак ще има newsm78Харунски обаче....железен сам се измъкна.....

Не вярвам това с бебчето да е скок във времето, на първо гледане и на мен ми се стори така, но ако отново пуснете фрагмана се вижда че на раждането присъства и Харун. Това ме кара да си мисля че е сън или представа... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 730
А това, определено е сън :

# 731

+1 И сега Еда пак да не го види е немам думи! #Crazy #Crazy #Crazy #Cussing out

# 732
А това, определено е сън :

И то много красив ,затов както винаги нереален! Crossing Arms
Благодаря за снимките!  bouquet

# 733
Момичета,благодаря Ви за фрагмана  love001  love001  love001
Пак ще има много сълзи този епизод.Ейййй,не им ли омръзна вече #Cussing out
Мелда май се самоубива пред очите на Бату или той успява да я издърпа не разбрах newsm78

# 734
Момичета , мисля , че ни подвеждат с фрагмента, Мелда може би блъска камиона?! newsm78 newsm78 newsm78Хубавелко е обгорял от пожара , не е блъснат. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт