Спирала за мигли 4

• 88 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Минавам само да похваля това
http://www.eyelashlipocils.com/revitalash-eyelash-conditioner-4-1-ml.html
След една седмица при мен има ве4е видим резултат.
Струва си всяка стотинка, 4е дори и пове4е.Определено е най доброто средство за  грижа за миглите, което съм ползвала до сега(последните 5 години)

Такова чудо от Бг може ли да се купи?

# 121
  • някъде под слънцето...
Купих го от сайт, който не доставя в Бг
http://www.fragrancenet.com/revitalash-skin-care/anti-aging/revi … al/sc/en_US/20753
но го има и в Ибей
http://cgi.ebay.es/REVITALASH-Eyelash-Conditioner-4-1ml-BNIB-SEALED-/270737823135

# 122
AQUA, лилавата спирала на Maybelline e страхотна. Спокойно бих казала, че успешно конкурира False Lash Effect на Max Factor. Аз съм голям почитател на спиралите и почти няма модел в ценовия клас до 30 лв., който да не съм пробвала. Известно време се спрях на Max Factor, но останах приятно изненадана от лилавата, която придава също толкова добър ефект.

# 123
evilche , doni_donika , мерси Simple Smile
Аз я взех вече, ще пиша след време как я намирам. За тази цена дори да не ми хареса, поне няма да ме заболи сърцето Laughing

# 124
Да се похваля - на 16ти поръчах спиралата на Макс Фактор Фалш Лаш Ефект от ибей и днес дойде  Mr. Green Току-що я пробвах - миглите ми са късички и редки по принцип и мога да кажа смело - такова чудо до сега не съм срещала  Heart Eyes При първо нанасяне миглите се сгъстяват и удължават, но си стоят съвсем естествено - все едно са си твоите без спирала. При второ-трето нанасяне се случват чудеса - никога не съм виждала миглите си така подредени, сгъстени, удължени, повдигнати и извити - нито с една от спиралите на Лореал, Боржуа, Мейбълин, Римел... май тези съм позлвала (основно Лореалските). Това ми е първата спирала на Макс Фактор, която си купувам, но мисля да спра да експериментирам за в бъдеще, защото такъ резултат не съм постигала. Нахвалих спиралата  Laughing Макс Фактор да вземат да ми платят сега, защото доста реклама им направих  Joy и като става дума за тях... да споделя, че и дълготрайното им червило Макс Фактор Инфинити е много добро и наистина супер дълготрайно  Blush

# 125
Макс Фактор да вземат да ми платят сега, защото доста реклама им направих  Joy
След такава реклама ще взема да си я поръчам и аз  Mr. Green , но понеже не мога да я видя на живо, моля да ми отговорите дали четката е силиконова или космата?

# 126
Не е космата, силоконова е Peace

# 127
Още един глас и от мен за Макс Фактор фолс флаш ефект,прави ми миглите супер,определено е на добрата спирала за мен до момента!

# 128
Само да кажа, че мисля, че имат разлика в четките:

може и така да ми се струва само и да греша...

# 129
Само да кажа, че мисля, че имат разлика в четкитe

Благодаря ти за информацията, ти използваш черната спирала, която си е оригинала, но другите -цветните не ги знам какви са. В Бургас са на една цена, въпреки, че по-горе писаха, че цветните, на външен вид имам впредвид, са по-евтини. Някой знае ли разликата?

# 130
Само да кажа, че мисля, че имат разлика в четкитe

Благодаря ти за информацията, ти използваш черната спирала, която си е оригинала, но другите -цветните не ги знам какви са. В Бургас са на една цена, въпреки, че по-горе писаха, че цветните, на външен вид имам впредвид, са по-евтини. Някой знае ли разликата?

Нямат разлика  Wink

На мен ми изглеждат еднакви  Peace

# 131

А я кажи този цвят черно-кафяво.....как ти се струва?

# 132
Със сигурност имат разлика в четките - цветните и черната - гледах ги и на живо...  Колкото до цвета кафяво-черен  - според мен си е почти черно, само че по-меко, а не карбонено черно.

# 133
Ясно, май ще си я взема и аз Blush, само че имам още 5, как ще се оправдая пред себе си   Joy

# 134
Ясно, май ще си я взема и аз Blush, само че имам още 5, как ще се оправдая пред себе си   Joy
Бях в същото положение, само че с по-малка бройка... Подарих една, за да остана без спирала, след което си купих 2 нови... и тази ми е трета  Sick

Общи условия

Активация на акаунт