SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • # супернатурална #
Верно, бе мамче, беше тук, после зе изгуби.
Чакайте да ви кажа. Тази вечер, подкреоена от минимално количество алкохол , което за мен е предостатъчно, поставих ребром въпроса и си поисках разрешително за консумация на Джаред. Бе ми отказано категорично. Опитах се да примамя с контраразрешително, за която си пожелае, но отговорът беше - "не бъркай ситуацията с боя" - "Ми надявам се, боя да си заслужава  Crossing Arms"
Добре, де! Какво му пречи! Вероятността да стане клони към нула - я го срещна, я не, а и като го срещна, като че и ще ме отрази изобщо  ooooh! Може пък в неговите очи да съм неустоима...все още  Joy Както и да е, оплаках се. После пък бърза да ме прибере, а така ми се танцуваше.  Mr. Green

# 121

А представете си да ни накарат да си милсим, че Кас е мъртъв и цяло лято да чакаме, за да разберем.  Shocked

просто ще се побъркам! Ако са го намислили това, няма да го понеса, казвам ви!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Кас не е върнал душата на Сам, защото не е успял, нали това точно каза, че дори и той не е могъл да свърши работата изцяло, казваше в разказа си към Бог.
И какво или Апокалпсис или истинските приятели? Е това е дилема за един ангел, обичащ хората. Само, че именно тази му слабост го доближава до Бог, защото и той е възлюбил хората  Peace

Краули мъжкото достойнство е нещо голямо и много крехко. Как видиш ли, ще те даде на някакъв мускулест мачо, та дори и само на приказка. Няма начин Simple Smile

Лека от мен.

# 122
Галче,
Ще се опитам да те утеша: цък. Две оръжия: едното вдигнато, другото чака кротко реда си Whistling .

# 123

Виско рейтинг- почти колкото сградата на Красйлер  Laughing Heart Eyes - http://www.tvline.com/2011/05/ratings-fringe-finale-supernatural/

Гале нещо за настроение - цък

Импалка и за теб -

До сега съм събирала гифчета от последният епизод - мисля, че съм влюбена в тази серия!  Hug

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 02:25 от Aquariel

# 124

Мирка , ти ме УтрепА  Joy Joy Joy (чудя се как не събудих къщата  newsm78).

Та ...
Явно само аз съм тази на която серията не ми се стори кой знае какво  Rolling Eyes, дори малко мудна ми дойде.
Кас се изповядва ... Е, добре. Разбрах ме цялата история. И?
Сега като се замисля, обяснете ми как става така, че Рафаел е жив? Нали уж в серията в която се появи за първи път Балтазар, извади един критстал и Рафаел стана целия СВЕТЛИНА и ПЕПЕЛ!!! Или само изгори приемното тяло?
Уф, ... незнам ... мисля,, мисля и ми стана едно такова ....

# 125
Би, изгори приемното тяло и спомена, че ще отнеме малко време докато се върне пак. Поне така си спомням, аз по 1 път съм гледала повечето серии от новия сезон. Сега тегля новата, май съм от последната вълна, на опашката.  Grinning  Галче, не преживявай много  Hug  Обещавам, че ще те пусна преди мен на опашката за вода от градинския шадраван  Peace  Joy 

# 126
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning
Моля да простите средношните ми излияния. Явно един определен коктейл трябва да ми бъде забранен  Laughing
По-важното е, че който търси утеха, винаги намира, по един или по няколко начина, Импалко  Wink
Люс, много мило, но си мисля, че след откровенията ми, няма кой да ме пусне даже да подуша шадравана, какво остава да пия до премала с пълни шепи от водите му   Joy

Тези снимки не помня да сме ги виждали  newsm78

Тренера сигурно се радва, че изглежда така висок

hahaha Ооо!  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=RifEVab3RxY&feature=player_embedded

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 12:13 от Г. Краули

# 127
Сега като се загледах пак в епизода, по-внимателно, май в действителност Кастиел, не е върнал Сам без душа нарочно. Докато разказва, той казва, че е бил изпълнен с увереност, но сега разбира че е било арогантност и високомерие, защото не го е върнал изцяло и това е трябвало да бъде предупреждение за него. И едва след това той се връща в Рая, сборичква се с Рафаел и сключва сделката с Краули.
Така че смятам, че по обвинението за душата на Сам е невинен.

# 128
Eхо идвам да ви оспамя в тази мързеливо-дъждовна неделя  Hug

Всичко е цъкабъл /мн ме кефи таз дума/

Първо Краули:

Джаред:

Ооох Каси, сърцето ми кърви като те гледам толкова нещастен! :

и въпреки, че Дийн казва :

на мен ми е адски мъчно  Cry Sad

Ще пускам пак серията, просто се поболях с тоз Кастиел  Sad Cry

# 129
Уффф, вчера ме отвлякоха на вилата с преспиване, а аз така исках да си седя тук и да нищя епизода с вас... това май показва някаква крайна степен на увреждане, след като бих избрала да вися пред компа вместо бира и цър-пър с приятели.  Laughing

За мен това беше най-силния епизод от този сезон, много емоционално зареден, много неща се изясниха и много нови въпроси се повдигнаха. Много тъжно ми стана, че Кастиел осъзнава грешките си, но не вижда как може да се върне назад.
Между другото, последния му разговор с Дийн в къщата на Боби много ми напомни за разговора на Сам с Дийн в четвърти сезон преди края... и Сам беше заслепен от гордост, че само той може да се справи с проблема, и на него демон му шепнеше в ухото, че той е избрания, и той криеше неща от Дийн с цел да го предпази (или да предпази себе си), и той беше изправен пред избор дали да последва Дийн или Руби (в случая Краули).
Сам пиеше кръв за да си "зареди батериите", Кас не знам какво точно прави с душите, но пак е някакво изкуствено подсилване.
 Всички знаем как свърши историята със Сам и Руби, тук не знам какво ще стане...

Мирка, тази картинка колкото повече я гледам, толкова повече ми се реве...

и това: "Freedom is a length of rope; He wants you to hang yourself with it." Гениална реплика, забива ти се като нож в сърцето...

# 130
Ох, просто толкова слаш, че няма накъде повече. Имапалата само за ефимизъм я използва Краули, ми се струва Laughing

Това е много сладичко Heart Eyes Laughing

И аз виждам аналогията между това, което стана със Сам и това, което сага се случва с Кас, изборите, които правят и пътищата които следват. Само че за мен има съществена разлика - Руби беше измамница, а Краули има съвсем ясни намерения според мен и сделката е напълно прозрачна. Е, освен ако някъде няма уловка, де. Колко ли лихва ще плати Кас за онези 50 хил. души под наем?

# 131
  • # супернатурална #
Така е, Дийн втори път страда за "брат", който  поема по лошия път с добри намерения. Тази аналогия ме подсети за финала на 4-ти сезон и неописуемата ми изненада от ролята на Руби и от това, което всъщност представляваше последната окова. Надявам се на нещо подобно и сега, нямам търпение да бъда разтърсена от нещо поне толкова неочаквано и най-малко една сова да не е това, което е  Peace

# 132
Ох, просто толкова слаш, че няма накъде повече. Имапалата само за ефимизъм я използва Краули, ми се струва Laughing

hahaha Е, те от няколко епизода насам го сипват с лопати...

Сделката наистина изглежда прозрачна, но с Краули човек не може да е сигурен... той и душата на Боби щеше да върне. Тези 50 000 и мен ме притесняват; един вид Кас вече е задължен на Краули. Съвпадение ли е, че душите от Титаник също бяха 50 000? Дали Кас не е искал да се издължи на Краули, за да са начисто? Това вече би било страшничко, да запратиш толкова невинни души в ада като раменна монета. Уф, много сложно стана, заболя ме главата от мислене...

Гале, и аз искам нещо такова, дето да се чудя откъде ми е дошло. Затова спирам вече съм всякакви спойлери и с кеф предвкусвам две седмици гризане на нокти до лактите  Laughing

# 133
  • # супернатурална #

hahaha Е, те от няколко епизода насам го сипват с лопати...

Joy Joy Joy
Ама и никой не възразява, а и все още Кас не е бил в...... Само танцуват  Mr. Green

Ей, Еми е права, трябва да се въздържаме, иначе, каквито сме досетливи, и от половин дума/кадър ще схванем нещо и после нъц ънеспектед  Rolling Eyes

# 134
Здравейте, тъкмо се прибирам и аз от 3-дневно киснене в един басеин в Хисаря и бързам да си дръпна епизода, че от спойлери (които никак не ми пречат) и от четене какво правите тук, направо си умрях от любопитство.
Ревю ще напиша след като го изгледам. От коментарите ви съдя, че много ще ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт