SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 920
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Мммм, не знам, Импалко, на мен ми се гледат мокри мъже, извършващи тежък физически труд при високи температури. То ще са едни  ритмични движения на гръбни мускули, едни капки пот ще се стичат, дори до тежко дишане може да се стигне... Нека болят ръцете, тамън няма да могат да се съпротивляват много.  Twisted Evil

...Ужас, някой трябва да ме хлопне с нещо тежко, та да превключа преди мъжа да се е прибрал от работа...  ooooh!

# 316
  • гр. София
Едно обявление от Чък:

Чък набира доброволци да му направят пролетно почистване на къщичката.
Щедро заплащане.
Записвания тук в темата до утре в 16:00ч.

И отново: щедро заплащане  Wink

# 317
Какво извинение само Heart Eyes Фейче. Ти ли го барна така?

# 318
ПУ! Втора или първа? Аmore, ще те трепна!

Баси, точно сега да ми изтече сесията и да трябва да се логвам наново - изпотроших си пръстите Joy Joy Joy .

Ох, не мога Joy Joy Joy ...

Та, исках да кажа на Еми, че така както мъъъър го е описала ме обзеха едни съмнения. Ще е по-добре Сам да мие, първо понеже ще има какво да гледам Mr. Green , и второ, защото е по-труден за побеждаване в близък, ръкопашен, мускулно обусловен двубой. Моят коз е желязна хватка с бедра, но докато се докопам до там доста ще го озоря. Докато Диййн ще го гътна от раз: да му духна и ще падне Whistling .

PS. Снимките са на J2 и не са подбрани с цел сравнение. Еми, брой ги за хлопване - тежки са Wink . Може ли нежно да насоча вниманието ви към V-образната част ниско долу на коремчетата Twisted Evil ?

Fairy,
   bouquet

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 18:24 от Impala

# 319
  • гр. София
ПУ! Втора или първа?

Първа си засега  Grinning

# 320
Аморе, ще те "трепна" значи - ще те притреперя или ще те претрепя?
Добре де, аз съм втора, одеве се заплеснах по снимката Grinning

# 321
Имах предвид 'претрепя', но мога и да те притреперя - то след още малко време в темата съвсем У лЕво ще завия (засега само ляв мигач давам) Joy .

# 322
Чувам как цъка ли цъка левият мигач цък

# 323
Сити, не съм го барвала въобще Джаред, за съжаление Laughing Така я намерих снимката съвсем случайно, ама е страхотна Heart Eyes

# 324

PS. Снимките са на J2 и не са подбрани с цел сравнение. Еми, брой ги за хлопване - тежки са Wink . Може ли нежно да насоча вниманието ви към V-образната част ниско долу на коремчетата Twisted Evil ?
Леле, първата снимка е като учебник по анатомия  Shocked... с риск да ме пребиете с камъни, да си призная чак толкова релеф не обичам, не знам защо, и Джаред повече ми харесваше преди да се напомпа толкова яко.   Thinking Не че отказвам, де... чувствам се повече от хлопната, и то точно навреме, милото току-що се прибра.  Laughing Относно V-тата, сложени са там по мъжките тела, за да може да си застопорим палците като се хващаме здраво...  ooooh!Окей, положението е тежко, махам се оттук... отивам да си взема студен душ и да събера дечко от градина. За час и половина разходка белким охладя страстите малко от малко...

# 325
Пу Трета  Party

Aquariel(ох как ми е странно да ти кажа така  Simple Smile ) Клипчето е върха newsm51

Спешъл за Бичито,ей така без причина  Simple Smile

# 326
Говорейки за голи братя само по дънки, почистване на прозорци и т.н. се сетих за една реклама на кока кола .... е няма нищо общо с чистенето, но ме кефи ....
 и  

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Маме   love001 Благодаря   bouquet   (за няколко минути отстъпвам всеки един Уинчестър ..  Twisted Evil Whistling)

Розе, аз заставам на чело на групата по чистотата, ще дойда с двама яки помощникаCrossing Arms

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 17:52 от bichito

# 327
Аууу мамче, казвай ми както ти идва, то Aquariel го върнах заради Castiel  Laughing Радвам се, че ви харесва клипчето, едвам чакам утре за серията, направо нямам никакво търпение! Мамчееее страхотен поздрав- направо слънце ме озари от тези усмивки-мишовски! Simple Smile

Вие хубаво си ги къпете, сапунисвате, изсушавате и вс процедурки на братята, ама аз как жадувам да свлека тоя шлифер  /може и да го изгоря после/, да развържа тая вратовръзка, да я фъчна със замах, да скъсам всички копчета...уф унесох се, може и да не се стигне до миене на прозорци и къпане  Laughing

Краули за едно нещо е наистина прав  

# 328
Еми,
Обожавам поста ти Peace .

[...] (за няколко минути отстъпвам всеки един Уинчестър ..  Twisted Evil Whistling)
Ъ, няколко минути - за какво по-напред? Не обичам да ме форсират Crossing Arms - може да се задавя.

Аquariel,
Двата финални епизода са на 20 май, тази нощ / утре няма да има.
PS. Задръж вратовръзката Wink .

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 18:15 от Impala

# 329
Импалка да да знам, ама аз нали ще си чакам утре титрите и  ще тегля от замундата, после ще мога да седна да ги гледам чаааак вечерта /като мойте ме оставят на спокойствие Wink/, та затова така се изразих. Просто незнам как ще издържа. Нали 2 часа ще е финалът?

ПП- може да влезе в действието по някое време... Thinking права си!

Общи условия

Активация на акаунт