SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 863
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Mишата няма ли го ? Той сигурно снима за Divine, нека си снима, после да има какво да гледам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лиса освен устните е пипала и скули, доста са опънати или така ми се струва от снимките  newsm78

Марк е мн готин  Hug

Дженсън ми харесва повече без брадичка  Peace

# 361
  • # супернатурална #

Натюральмон! Ще се лекуваме до откат. Ако ме хванат: Не е каквото си мислиш, просто терапия  Rolling Eyes

Мирка, проверих, Миша изобщо го няма в програмата. Което не пречи да се появи изненадващо, май и друг път са постъпвали така инфарктно с фенките.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 17:56 от Г. Краули

# 362
Ама той КРАСАВЕЦ баси... тц-тц-тц

# 363
Здравейте, лейдис  Hug   Малко не съм разбрала от какво събитие са хубавите снимки на Дженсън и голата съблазън северно от колана на Джаред? Какво е това Asylum 6 ?  Не съм внимавала в час, ако сте обяснявали в темата   Rolling Eyes   Разсеяно го давам напоследък

А, Дженсън си е супер красавец. Пак си е държал микрофона правилно  Joy  Разглеждах,  притежател е на хубави пръсти и ръце като цяло. Ама смислено се изказах

# 364
Jared "I would love to have a child...but if I have a child during Supernatural, they won't know their daddy"

Jared said his body belongs to Gen so he would'nt pose for playgirl lol

и коментар от една фенка "The next Supernatural convention should just be a strip show. "
 Joy

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 21:08 от Bella

# 365
# 366
# 367

Мирка, проверих, Миша изобщо го няма в програмата. Което не пречи да се появи изненадващо, май и друг път са постъпвали така инфарктно с фенките.

Дано да дойде за малко поне да му видим хубавите сини очи  Heart Eyes
Направо ми е странно като го няма а са само Дж2, едно ми е пусто...

и като говорим за секси пърсти и държане на микрофон:

Има ли въобще човек  на който да не му действа този поглед!

Люска Аsylum-а е нещо като кънвеншън, но за няколко сериала, нали? Може би се организира от CW? Не съм запозната, но все си мисля, че е като конвент нещо  newsm78

# 368
И на нов пост, защото повода е специален:
/ще се олея/

Люска ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug Hug Hug
за теб специално, на един цък растояние  Hug

и секси Сам само за теб:

# 369
Мирка, за разяснението -   bouquet  Хе хе , че си ме изпреварила с почерпката "целув."  Леле колко качествено Сами -"в джаза съм"

Пред последните снимки на Джаред за малко да забравя какво исках да кажа  Grinning  Моля, почерпете се за мое здраве и дълголетие, с надеждата да дочакам в свеж вид и росен поглед мозък   69 СПН Сезон  Joy   Днес съм рожденичка - един типичен класически Телец.

Чакам ви накрая на пътечката  Grinning  Алоха  Hug

# 370
Ооо Лили newsm51 newsm51 newsm51

Бягам с пълна скорост по пътечката да знаеш  Hug Hug Hug

# 371
Честит рожден ден, Лили   bouquet !

# 372
  • # супернатурална #
Люс, Ч.Р.Д!

С този патрньор свежият ти вид и росният ти поглед са абсолютно сигурни, поне до финала на 69 сезон.

Мон Амур, гледай като си подритваш мотиката, да не си нараниш някое пръстче  Whistling  Laughing

# 373
Лилиииии, Честит Рожден ден мила,
здраве, щастие, касмет, да те преследват все навред,
Сам на сън да те спохожда, въображението да о****да.
Специално за теб ...

и  за да имаш материал за среднощната работа ...
  ,  a този нали ако е накрая на пътечката, си слагам турбо джабанките и идвам веднага  Party

И кажете ми не е ли провокатор ...  Twisted Evil

Галеее, какво пак си го разгореЩила  Mr. Green

# 374
Люсенце, мило, честит рожден ден. Целувки   bouquet

Мон Амур, гледай като си подритваш мотиката, да не си нараниш някое пръстче  Whistling  Laughing
Ей, човек не може да изрази безпристрастно мнение, винаги ще се намери някоя добра душа да му дръпне килимчето (мотиката) изпод краката Whistling

И кажете ми не е ли провокатор ...  Twisted Evil

Казвам ти, че не е Laughing

Упс, забравих,  но се поправям - честита годишнина на Дженсън и Данийл...

Ех, Джаред Joy Joy Joy http://twitpic.com/4xv8b7

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 11:03 от Apocalyptic city

Общи условия

Активация на акаунт