SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 841
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
ехоооо 12 и 30 наобяд ееее

на мен ми е добре на сянка с Дийн

Белс, вижда ти се босото краченце  Grinning

# 406
Ей пак купонясвате а?  Hug Hug Hug

Първо за спойлера, Импалка, няма предмет или човек,
/в бяло/ който да не се е върнал от отвъдното, а не забравяй,че ти си най-важният предмет в цялата вселена, одушевен предмет и важна част от тийма  Hug! А може само да си се потъркаляла леко поради големия екшън, според мен ще си като нова в 7ми Simple Smile
Знаех си, че Кас ще развали сделката, дано и в надиграването с Краули да спечели, с помощта на Балти  Hug

Второ Инче, клипа, който си пуснала така ме разчувства, че си пуснах 1-2 сълзи и то без да има и кадър с Кас!  Laughing Страхотно едитване, отивам да разгледам др клипове на мацката  Peace

Розеееее всеки път като видя стихче и направо ми се разтрепка сърцето, чета го на един дъх, после още веднъж /да не съм пропуснала нещо/. Всеки път се вълнувам   bouquet Страхотно е и последното. Иска ми се по-често да пускаш стихчета и разкази   bouquet А и щом вече пролетното почистване е факт в къщата на Чък сме спокойни, че 7ми сезон ще бъде написан и довършен  Hug

Много ме кефи този гиф - цък -

# 407
Ох аз какво да кажа. Смях се със сълзи, Розе...
Но. Моята визуализация не е за директно показване, просто не си ми дала шанс Laughing, така че цък ( размазах се Crazy) Само малко се затруднихме с избора на музика, но накрая отстъпих Laughing...

# 408
  • гр. София

Розеееее всеки път като видя стихче и направо ми се разтрепка сърцето, чета го на един дъх, после още веднъж /да не съм пропуснала нещо/. Всеки път се вълнувам   bouquet Страхотно е и последното. Иска ми се по-често да пускаш стихчета и разкази    bouquet

Ахаааа! Внимавай какво си пожелаваш, че луд умора няма  Naughty
Без време ще ме изгоните дружно от темата с колове, вили и факли...

# 409
...
Без време ще ме изгоните дружно от темата с колове, вили и факли...

... към масата и белите листи за да пишеш ли пишеш .... а ние да се възхищава ме.
Розичка, аз казахли ти, че проблем няма с почистването ... ама и ние сме се справили добре, но подаръците са още по  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... Благодаря ти   bouquet
Мммммммм плаааж .... уф айде да идва лятотооооо.

# 410
  • КиТ
Розе прекрасна както винаги  bouquet  bouquet  bouquet

Импалка и от мен едно гуш,няма се плашиш  Hug Hug Hug Hug

Лили Честит Рожден Ден на леки патерички  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен поне не ми е известно  Hug

Ако се чудите откъде Краули е взаимствал идеята за реновирането на ада, ето:  Mr. Green

http://www.twitvid.com/Y5VB8

ехех,нямат насита значи hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes само да не го глътнеш тоя биберон  hahaha hahaha hahaha

# 411
Благодаря, мили мои Hug Hug Hug . Пък и да ме убият, ще остана в темата и ще ви надувам главите със спомени от актьорския ми експириънс Crazy Crazy Crazy .

Пламка,
Биберонът е фиксиран Mr. Green .
Edit: Обяснението на Мамето по-долу ме озадачи и обърка Thinking .

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 19:05 от Impala

# 412
Розе  Hug невероятна си  newsm51 newsm51 newsm51

Само ако знаехте какво ми беше удобно в тази тясна палатка(която леко се срути по едно време  Blush ),върху перфектното тяло на Сами  Whistling

Струваше си да изтъркам всяка плочка  Grinning

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes само да не го глътнеш тоя биберон  hahaha hahaha hahaha
Не бой се   Joy Joy Joy когато се намерих в палатката сам падна от устата ми  Joy Joy Joy

ПС:
Обяснението на Мамето по-долу ме озадачи и обърка Thinking .
Laughing Толкова се изненадах  Crazy ,че чак зяпнах и...  Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 19:08 от Mother 0f All

# 413
  • # супернатурална #
Ех, как пропуснах най-удоволетворяващото пролетно почистване в историята  ooooh! Записвам се отсега за който и да е съботник за почистването на междублоковото чъково пространство.  Grinning и се подмазвам със снимки.

един микрофон в покой

едни сладки бръчици

и един, на който и най-идиотската шапка стои страхотно.

А ако толкова ви е харесало якето на Джаред, че изпитвате непреодолимо желание да го купите на съпружието, ето ви линка  Laughing

# 414
Галче, а идея откъде да докопаме най-интелигентната шапка идиотка  Mr. Green

# 415
  • # супернатурална #
Ee, Люс, ти пък съвсем искаш да го докараш твоичкия като нашичкия. А ако ти дава и да му викаш "Сам"... Party На мен не ми дава  Tired

# 416
хайде подред

Би

Линд (от кой отбор беше?дано съм уцелила)

Мирка,

Еми

Изи

Дейна

Гале

Инче

Люска

Розе

Маме

Сонче

Стиче

Angel Dust

Фейче

Злата

Импала

за всички, които не съм споменала до тук

# 417
Добър вечер и от мен,
Тъкмо си вземах душ след тежкия и уморителен ден.... направо джакузи беше:

Розиииии! Hug Много обичам да отворя темата и да видя, че пак си творила! Simple Smile)
Благодаря и на всички за страхотните снимки и коментари, които сте напускали.

Отивам да си направя една "Маргарита" и сядам да ви изчета надлежно.

# 418
  • # супернатурална #
Белс, благодаря, като го гледам, повече от него хапя устни  Heart Eyes

Ама Фейчето си я закопала с нейната мотика, направо  Joy На Стич поне си и предложила асорти.  Laughing

Дейна,  Crossing Arms е къде е Пловдив, и да не свирнеш.

# 419
Прювет!
Доста трябва да се върна назад, за да вляза в час с разговора, затова ме извинете, че така се пльосвам в средата на морето от Дженсън kiss, Джаред Kissing Heart и Миша  dancing

Как сте? Бела, благодаря за поздрава Hug
Къде се изгуби нашата Богиня? Липсва ми!
Пък да ви се похваля, подстригахме Дамян като Дийн...

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 20:45 от Red Sonja

Общи условия

Активация на акаунт