SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Ама Фейчето си я закопала с нейната мотика, направо  Joy На Стич поне си и предложила асорти.  Laughing

извинявам се, ако не съм уцелила на някого предпочитанията... може да си ги менкате

# 421
Белс, страхотно си ни сервирала на тепсия  Hug  Малко си пообъркала гала вечерята  Grinning  Да, на Фейчето тотално си й объркала бренда хероин или викаш да я поизкушиш някак си  Mr. Green   Аааа има опция за менкане  Grinning   Аз лично не се оплаквам.

Галке, не мога да използвам "Сам" за обръщение, щото домашното Сами е авджия и не дай си Боже, нали така  Grinning  Но шапката може и да я носи  Joy   За якенцето хич няма да има възражения

# 422
Нeщо ce гъбaркaтe c фeйчeто,yceщaм,a то горкото дори нe можe дa види кaквa cнимкa cтe мy cложили. Прeдcтaвях cи някaкъв зaпотeн caми,но по комeнтaритe ви yceщaм,чe caмо c прeдcтaвитe щe cи оcтaнa Laughing
При вcички положeния обaчe, кaквото и дa e, блaгодaря ти, Бeл Hug

# 423
  • В средата на времето
Прeдcтaвях cи някaкъв зaпотeн caми,но по комeнтaритe ви yceщaм,чe caмо c прeдcтaвитe щe cи оcтaнa Laughing

Нищо като подобно Mr. Green. Един чист Дийн са ти сервирали  Grinning

Белс, много добре си ми уцелила предпочитанията. След лошо гледащ Дийн/Дженсън, най-много го обичам заливащ се от смях и брадясал  Grinning

Аз тази вечер едва ще гледам последния епизод и ще се включа след дъжд качулка с коментар Laughing

Къде се изгуби нашата Богиня?

Hug тук е. Беше в кратък отпуск Grinning

Розичка, страхотна нова творба на Чък Grinning Hug Завидях най-много за подаръка на Бичито Grinning

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 22:20 от Izida

# 424
Мерси Белс  Hug  Heart Eyes Ама моя как се надува с якенцето А newsm53  Joy
 Гале твоя кво се е заоблизвал на среща ти,не сме му стигнали с  Инчето след чистенето май hahaha Ненаситник такъв Laughing

# 425
Фейче, извинявам се... наистина един Дийн съм ти сервирала

затова реванш

# 426
Привет!  Heart Eyes

Искам да ви покажа ново промо, което ме шокира много.

http://www.twitvid.com/L9V5M

# 427
Pinkdiva, добре дошла! Мерси за промото, определено следващите 5 дни ще са най-дългите за този месец май.

Мен официално ме бройте за припаднала:
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/299177667.jpg?AWSAcc … zxMMFsQOhg8rvU%3D

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 22:57 от Dana_Scully

# 428
Бeл,блaгодaрeниe нa Cтичeто видях моятa cнимкa,опрeдeлeно yби кочa c лопaтaтa,пaрдон,мотикaтa Laughing
Виждaм и чe рeвaнш имaм,дaно yтрe ycпeя дa cи го видя Grinning

# 429
  • В средата на времето
Епизодът беше върха. Party Много силна игра на Миша. Краули и Кас са страшен тандем Simple Smile Краули,  през цялото време на уговорките му с Кас, ми навяваше асоциации със змията в райската градина. Laughing Умее да преговаря и уговаря, няма две мнения по въпроса. Grinning

Дженсън ми изглежда поизморен на някои снимки.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 23:19 от Izida

# 430
Привет!  Heart Eyes

Искам да ви покажа ново промо, което ме шокира много.

http://www.twitvid.com/L9V5M

Интересно промо, актрисата много си я харесвам, гледала съм я в поне 3 сериала, най-вече в Еврика, жалко, че ще е само епизодична роля. Милото Сами, какво му се случва пак, не е ясно Confused

Бела, мерси за поздравчето, и асорти приемам, щом има Джаред Laughing Hug

# 431
Беелс!  Heart Eyes Мерси, гушвам си го и си го отнасям в пещерата!  Laughing

Розенце, много се смях, радвам се че добре е минало пролетното почистване!  Mr. Green

Да се похваля че все още не съм се поддала и не гледам спойлери, така че мозъка ми направо дава на късо в момента. Утешавам се като тъна във разврат фенфикшън де...  и превъртам последния епизод сигурно за шести път, вече с много паузиране и превъртане в ключови моменти.

Набарах някакво клипче от Asylum с Ричард Спейт Джуниър и "неговия приятел великан Сам"   Laughing, (не нашия Сам)  които изпълняват някаква своя колежанска песничка и всички се забавляват безобразно. На заден план се виждат Лиса (не помня как се казваше актрисата), и онзи дето играеше Дийн като тийнеджър как се лигавят и кикотят. Смяла съм се до припадък, а текста е един път просто...

http://www.youtube.com/watch?v=1TdUqMByIPw

# 432
Иеееййй викам си няма да се спойлирвам за двете последни серии и като чух актриса от Еврика(пристрастена съм и към него  Crazy ) не издържах  Laughing И аз много си я харесвам нея  Simple Smile

# 433
  • В средата на времето

Много веселяшка песен Grinning Страхотни веселби падат по тези сбирки. Мъничко завиждам и ме е яд, че никога няма да има BG Con. А онез двамцата в дъното да не са двойка? Grinning (Лиса  и Дийно младши)

# 434
Оооооох Бела Hug, не знам какво да те правя? Да те обичам или да те обичам още повече  Hug
Като видях снимката (а и на другите разбира се  Mr. Green) ми омекнаха колената, капачките ми се напукаха, обезводних се, пръстите ми взеха да треперят ... обляха ме горещи вълни, после още по горещи, ... С две думи, днес м/у теб и Розичка ме довършихте тотално ...
За това скромно благодаря на теб и Розето

И ей така без връзка, Мирка  Hug,  .... Nice, aaa (днес видях реклама на "Мисия Лондон" Гале благодаря ти оЩе веднъж) .... та да си дойда на думата ...
да да зна, че е колаж

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 00:58 от bichito

Общи условия

Активация на акаунт